Ukicin sözleşmesi bittiyse 1 dakika bile düşünmeden girişimlere başlamak lazım
Fener'den bir Ukiç'i birde Oğuz'u isterim onun dışında istediğim tek oyuncuları yok.
Keşke Ukiç'i bırakma gibi bir hata yapsalarda biz atlasak üstüne.
bu sene avrupa kupalarında mücadele edecegimiz için günü gününe tutmayan yabancılarımzla yolllar ayrılmalıdır...jerry rancık shıpp ile yollar ayrıldıgını andrıcın takımda kaldıgı prestonun türk oldugunu kabul edersek yerlerine kaliteli level atlatabilecek oyuncular almalıyız... benim kadro tercihim: tutku-ender-huertas. evren-tepıc-rafa martınez. preston-haluk-jasaıtıs. ilkan-kerem-cevher. andrıc-ervın dudley-lance wıllıams ÇOKMU UÇTUM NE!!!
Çok ilginç istekler olmuş Kısalara Huertas-Tepic-Rafa Martinez isteyip uzun olarak Dudley ve Lance Williams istemek
Oğuz'u? Hem de final serisindeki tavırlarına rağmen? Oraya bi adam alınacaksa bu en kalitelisinden olmalı..1-2 ve 5 numaralara en kaliteli oyuncuları almak zorundasın elindeki parayla..Bu bölgelerde 1.sınıf oyuncu almadıkça 2.sınıf takım olarak kalırsın maalesef..
Çok ilginç istekler olmuş Kısalara Huertas-Tepic-Rafa Martinez isteyip uzun olarak Dudley ve Lance Williams istemek
bu sene avrupa kupalarında mücadele edecegimiz için günü gününe tutmayan yabancılarımzla yolllar ayrılmalıdır...jerry rancık shıpp ile yollar ayrıldıgını andrıcın takımda kaldıgı prestonun türk oldugunu kabul edersek yerlerine kaliteli level atlatabilecek oyuncular almalıyız... benim kadro tercihim: tutku-ender-huertas. evren-tepıc-rafa martınez. preston-haluk-jasaıtıs. ilkan-kerem-cevher. andrıc-ervın dudley-lance wıllıams ÇOKMU UÇTUM NE!!!
Kısaları o kadar iyi alıpta uzunları niye çürük adamlardan oluşturdun ?
Fener'den oyuncu istesem karakterine bakmadan 1 Ömer Onan'dır 2 Emir Preldzic'tir. Fener'de şu 2'sinden 1'i olmasın şampiyon olmalarının imkanı yok bence.
Fener'den oyuncu istesem karakterine bakmadan 1 Ömer Onan'dır 2 Emir Preldzic'tir. Fener'de şu 2'sinden 1'i olmasın şampiyon olmalarının imkanı yok bence.
preldjic avrupa basketboluna 10 yıl damgasını vuracak bir oyuncu geldiği günle bugün arasındaki farka bakarsan anlarsın. Tepic süre alacağı bir takıma gitmeli. Keşke bize gelse ama oynatılmadığı takımda kalmakta ısrar ediyor. Şu aşamada preldjic Tepicten kat kat iyidir.