Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene avrupa kupalarında mücadele edecegimiz için günü gününe tutmayan yabancılarımzla yolllar ayrılmalıdır...jerry rancık shıpp ile yollar ayrıldıgını andrıcın takımda kaldıgı prestonun türk oldugunu kabul edersek yerlerine kaliteli level atlatabilecek oyuncular almalıyız... benim kadro tercihim: tutku-ender-huertas. evren-tepıc-rafa martınez. preston-haluk-jasaıtıs. ilkan-kerem-cevher. andrıc-ervın dudley-lance wıllıams ÇOKMU UÇTUM NE!!!

Fener'den bir Ukiç'i birde Oğuz'u isterim onun dışında istediğim tek oyuncuları yok.

Keşke Ukiç'i bırakma gibi bir hata yapsalarda biz atlasak üstüne.

Oğuz'u? Hem de final serisindeki tavırlarına rağmen? Oraya bi adam alınacaksa bu en kalitelisinden olmalı..1-2 ve 5 numaralara en kaliteli oyuncuları almak zorundasın elindeki parayla..Bu bölgelerde 1.sınıf oyuncu almadıkça 2.sınıf takım olarak kalırsın maalesef..

Ukiç'in sözleşmesi devam ediyor boş yere tartışmaya gerek yok :) Zaten yollama ihtimalleride yok,Engin'in de sakat olduğunu düşünürsek takımdan yollanacak son oyuncudur Ukiç.

bu sene avrupa kupalarında mücadele edecegimiz için günü gününe tutmayan yabancılarımzla yolllar ayrılmalıdır...jerry rancık shıpp ile yollar ayrıldıgını andrıcın takımda kaldıgı prestonun türk oldugunu kabul edersek yerlerine kaliteli level atlatabilecek oyuncular almalıyız... benim kadro tercihim: tutku-ender-huertas. evren-tepıc-rafa martınez. preston-haluk-jasaıtıs. ilkan-kerem-cevher. andrıc-ervın dudley-lance wıllıams ÇOKMU UÇTUM NE!!!

Çok ilginç istekler olmuş :) Kısalara Huertas-Tepic-Rafa Martinez isteyip uzun olarak Dudley ve Lance Williams istemek :)

Oğuz'u? Hem de final serisindeki tavırlarına rağmen? Oraya bi adam alınacaksa bu en kalitelisinden olmalı..1-2 ve 5 numaralara en kaliteli oyuncuları almak zorundasın elindeki parayla..Bu bölgelerde 1.sınıf oyuncu almadıkça 2.sınıf takım olarak kalırsın maalesef..

Ben münferit olaylara çok fazla takılan biri değilim açıkçası. Oğuz'un normalde GS'lı olduğunu biliyorum ben ama kader işte. Kaldıki Haluk Yıldırım'ında bize yanlışı olmuştu ne oldu takıma katılınca eksilmedik çok şükür.

Oğuz 3 yada 4 yıldır o takımda oynuyor ilk defa bize karşı bu şekilde bir reaksyonu oldu. Bunuda adamları içine soktuğumuz stresin sonucu olarak görüyorum.Hareketleri Mirsat gibi devamlı olsaydı tabiki bende böyle düşünmezdim ama şu an için münferit duruyor.

5 numara Ermal'den boşalan yere 4-5 oynayabilen 1. sınıf bir oyuncu alınacaktır bence.

Aynı şey Jerry içinde geçerli bence.

Fener'den oyuncu istesem karakterine bakmadan 1 Ömer Onan'dır 2 Emir Preldzic'tir. Fener'de şu 2'sinden 1'i olmasın şampiyon olmalarının imkanı yok bence.

Kısaları o kadar iyi alıpta uzunları niye çürük adamlardan oluşturdun ?

Fener'den oyuncu istesem karakterine bakmadan 1 Ömer Onan'dır 2 Emir Preldzic'tir. Fener'de şu 2'sinden 1'i olmasın şampiyon olmalarının imkanı yok bence.

maç sırasında yanımda oturan galatasaray lı gibi davranıp fb li olan baba ve oğula söylediğim tam da buydu. kadro kalitesi diyip duruyorlar sürekli kadro kaliesi farkı yok sadece preldjic farkı var, al preldjic'i koy Galatasaray'a seri bambaşka bir hal alır. Hatta Gs seriyi alırdı muhtemelen 5. maçtan sonraki atmosferle.

Yerim Preldzic'i, al koy Tepic'i takıma :) Ondan sonra Preldzic'in adını unuturuz.

Bu arada şu listeye Tepic'i yanlış eklemişiz. Tepic'i hem PG, SG hem de SF olarak üç pozisyona eklemek lazım. Adamı aldığında otomatikman zaten 3 pozisyonu kapatıyor :)

preldjic avrupa basketboluna 10 yıl damgasını vuracak bir oyuncu geldiği günle bugün arasındaki farka bakarsan anlarsın. Tepic süre alacağı bir takıma gitmeli. Keşke bize gelse ama oynatılmadığı takımda kalmakta ısrar ediyor. Şu aşamada preldjic Tepicten kat kat iyidir.

preldjic avrupa basketboluna 10 yıl damgasını vuracak bir oyuncu geldiği günle bugün arasındaki farka bakarsan anlarsın. Tepic süre alacağı bir takıma gitmeli. Keşke bize gelse ama oynatılmadığı takımda kalmakta ısrar ediyor. Şu aşamada preldjic Tepicten kat kat iyidir.

Ben zaten biraz da şakasına dedim ama ciddiye vursak da Tepic > Preldzic. İkisinde de saf yetenek, oyun görüşü, oyun bilgisi var. İkisi de çok önemli yerlere gelecektir. Ama Tepic ayrıdır. Gelsin seneye Preldzic'ten gram geri kalmaz, önünde olur. Alt yaş gruplarından itibaren Tepic çok özel bir oyuncu olacağını her yerde göstermiştir.

Eğer 2 numaraya direk takviye yapmayacaksak, bence alacağımız guard da, 3 numara da orda az-çok idare edebilmeli. En azından biri maç içinde orada süre alabilecek biri olmalı.

Tepic bu ligde fark yaratır. Eminim ki şimdi el üstünde tutulan birçok oyuncunun o zaman esamesi bile okunmaz,okunamaz..

Ukic için ise, sözleşmesi devam ediyor ama F.ülker'in Euroleague'de guard olarak farklı seçimleri olacaktır diye düşünüyorum. Ukic ile yollar ayrılabilir ki bazı f.ülkerlilerin Ukic'ten memnun olmadıklarını görüyorum. Bilmiyorum ama belalarını istiyorlar heralde.. :D

Şu ayrıntıyı da atlamayalım, takımdan gönderilen ilk 2 oyuncumuz savunmayı sevmeyen basketbolculardı.. Oyuncu önerisinde bulunurken artık savunma kısmını daha ön planda tutalım derim ben..

tepic de çok iyi bir oyuncu, özel bir yetenek ama preldjic çok efektif bir oyuncu, birebir karşılaştırıldığında yakın özellikte oyuncular ama madem preldjic'in bize gelme ihtimali yok o zaman tepic'i alsak fena olmaz bizim de preldjicimiz o olur yanına da ersan'ı aldık mı kerem'i de pota altına kaukenas'ı da alır bir de ndong u aldık mı diye devam edesim var ama bu yazı çok fena yerlere gidiyor. lebron dememek için sonlandırıyorum. Bu arada tripkovic veya velickovic de fena olmazdı hani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...