Nachbar diyorsunuz da yabancı hakkımızı onunla kullanacağımıza, pota altına sert uzunla kullanmak daha mantıklı. Nachbar'ın pozisyonundaki Shumpert ve Cevher de dışarıdan yeterince şut ihtiyacını giderebilen, hareketli 4 numaralar. 4 numaraya adam alacaksam bu adam savunma özellikleri üst düzey ve daha sert olan Matt Nielsen olur, ribaundlarda da etkili yeterince.Oly ile 1 senelik daha sözleşmesi var gerçi ama bu sene istedğini bulamadı orada. Shumpert ve Cevher varken o mevkiye adam alınacaksa bu kişinin bu 2'liden biraz farklı olması gerekir diye düşünüyorum. Furkan gelirse zaman zaman onu 4 numarada da kullanabileceğimizden, pota altına sırtı dönük yabancı isterim ben orası başka.Çünkü ne Furkan ne de Luksa sırtı dönük topu aldıklarında iş yapabilen uzunlar, bu isim Nielsen de olmaz, eski formunu aratsa da arkadaşların önerdiği Begic tarzı bir kule gelmesi daha iyidir.
Eldeki kalacak yabancıların Shipp ve Luksa olduğunu düşündüğümde, 3 yabancı alacaksak 1 pivot, 1 guard, 1 de dışardan şut isabeti yüksek 3 numara olmalı bu isimler.
Bu arada ismini göremedim önerilerde de Zalgiris'li Pocius'un kontratı filan nasıl durumda acaba, kendisi inanılmaz beğendiğim bir oyuncu. Bahsettiğim 3 numara profiline de uyuyor, savunması iyi ve hücumda delici + dış şutu çok iyi bir isim.
Eldeki kalacak yabancıların Shipp ve Luksa olduğunu düşündüğümde, 3 yabancı alacaksak 1 pivot, 1 guard, 1 de dışardan şut isabeti yüksek 3 numara olmalı bu isimler.
Bu arada ismini göremedim önerilerde de Zalgiris'li Pocius'un kontratı filan nasıl durumda acaba, kendisi inanılmaz beğendiğim bir oyuncu. Bahsettiğim 3 numara profiline de uyuyor, savunması iyi ve hücumda delici + dış şutu çok iyi bir isim.