Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nachbar diyorsunuz da yabancı hakkımızı onunla kullanacağımıza, pota altına sert uzunla kullanmak daha mantıklı. Nachbar'ın pozisyonundaki Shumpert ve Cevher de dışarıdan yeterince şut ihtiyacını giderebilen, hareketli 4 numaralar. 4 numaraya adam alacaksam bu adam savunma özellikleri üst düzey ve daha sert olan Matt Nielsen olur, ribaundlarda da etkili yeterince.Oly ile 1 senelik daha sözleşmesi var gerçi ama bu sene istedğini bulamadı orada. Shumpert ve Cevher varken o mevkiye adam alınacaksa bu kişinin bu 2'liden biraz farklı olması gerekir diye düşünüyorum. Furkan gelirse zaman zaman onu 4 numarada da kullanabileceğimizden, pota altına sırtı dönük yabancı isterim ben orası başka.Çünkü ne Furkan ne de Luksa sırtı dönük topu aldıklarında iş yapabilen uzunlar, bu isim Nielsen de olmaz, eski formunu aratsa da arkadaşların önerdiği Begic tarzı bir kule gelmesi daha iyidir.

Eldeki kalacak yabancıların Shipp ve Luksa olduğunu düşündüğümde, 3 yabancı alacaksak 1 pivot, 1 guard, 1 de dışardan şut isabeti yüksek 3 numara olmalı bu isimler.

Bu arada ismini göremedim önerilerde de Zalgiris'li Pocius'un kontratı filan nasıl durumda acaba, kendisi inanılmaz beğendiğim bir oyuncu. Bahsettiğim 3 numara profiline de uyuyor, savunması iyi ve hücumda delici + dış şutu çok iyi bir isim.

Walla yönetimden Bo McCalebb-Lakovic-Darius Washington-Alan Anderson-Bjelica-Keselj-Nachbar-Ndong-Fran Vazquez oyuncularından herhangi 2 tanesini istiyorum..Umarım olur..

Formda isimleri alabilir miyiz bilmiyorum, buyuk isimler bile olsa süre alamayan isimleri alabiliriz ancak, beğendiğim E.Batista'yı ciddi bir bonservis odeyerek aldılar, sözleşmesi sürüyor. Kasun, bir ara Zoric'in bile yedeğinde kalıyordu eski Kasun değil. Hadi ben de buyuk isim atayım Kosta Perovic.

Alan Anderson daha çok savunmasıyla öne çıkan bir isim şutu guvenilir sayılmaz. Beni,m sevdiğim tarzda bir oyuncu o ayrı. Ön alanda baskıya uygun iki kısa bulsak daha faydalı olabilir. Hawkins'in gibi, talibi çok fazla gelir mi zor.

Furkan konusunda teklifi kabul etmedikleri yönünde bilgilerde geliyor. Olmazsa dünyanın sonu değil. Kaliteli bir pivotyla birlikte Cevher, İlkan, Andric; belki Cemal de, yeterli olur.

Tanju, Nachbar'ı 3 numaraya istiyorum ben.

Efes'te ağırlıklı olarak 4 numarada oynadı ama 3 numarada oynadığı Slovenya Milli Takımı'nda ve NBA'de çok iyi şeyler yapmış bir oyuncu. Dış şutu var, fiziği çok iyi, miss matchup yaratır, ribaund alır, mücadele eder, penetre eder. Nachbar'ın şu yönü eksik diyebileceğimiz bir tarafı yok, bu da onu çok özel kılıyor. Senin söylediğin özelliklere de uyuyor zaten, istememene şaşırdım açıkçası.

Şurada, tamamında 3 numara pozisyonunda oynadığı son 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası istatistikleri var.

http://www.turkey2010.fiba.com/page...pid/21215/rid//sid/4728/tid/2154/profile.html

Kim alırsa alsın çok üzer beni bu transfer.Ukiç-Mccaleb ve ya Kerem-Mccaleb müthiş bir guard rotasyonu olur.

Ukic'i o zaman gönderebilirler,belki de 2 numaraya çekerler Ukic'i..Ama 1 numara da kalırsa şaşırmam..Fb'de ne yapacağını bilmiyo o konuda henüz..

Dediğin gibi ben de çok üzülürüm kime giderse,ama Fener'e giderse doğal olarak daha çok üzülürüm..

Bu arada Efes koptu geliyor yani ha..

Gazanfer ben 4 numaraya düşünülmesi için yazmıştım fikirlerimi ki sene boyunca Efes'te de 4 numarada kullanıldı oraya daha sert uzun gerekiyor diye, hocamız 3 numarada kullanacaksa tabiki oraya çok uyan bir isim ki Dünya Şampiyonası'nda da tüm maçlarda 3 numara oynadığını hatırlıyoruz. Dış şutu olması, o mevkide oynadığı sürece savunmada fizik olarak sıkıntı yaşamaması sebebiyle ve diğer dediğin yan özellikleri ile beraber çok katkısı olur. Ama Oktay Hoca sanki onu 4 numarada düşünür gibime geliyor Shumpert için tam bir 4 numara açıklaması yapmıştı bildiğin gibi Oktay Mahmuti ve o bakış açısı ile Nachbar, Shumpert'tan bile daha uygun sanki 4 numaraya bizim sistemde.

Bu arada Pocius ismini önermiştim kontratı bitmiş + 1 sene opsiyon varmış, ama opsiyon takım opsiyonu olarak gözüküyor oyuncu isterse ayrılır orası ayrı ama gerçekten çok iyi bir transfer olur. Sezon sonuna doğru sakatlık geçirmiş iyileşmek üzereymiş, şampiyonaya hazır olurum diyor kendisi orda da kendi sahasındaki turnuvada çok etkili olur ve değerini katlar bence. Zalgiris'ten bize gelmesi de çok zor olmaz eğer istersek ve ona para ayırırsak, orda çok para aldığını sanmıyorum.

Pocius'u ben de çok seviyorum da bir parmağının eksik olması hep bende bir şüphe yaratmıştır. Ama bu yönüyle bile büyük saygı duyulacak bir oyuncu.

Adam geçen sene efesde bir çok kritik maçta önemli katkılar veriyordu. 40 yaşına kadar gider bence o adam. Dış şutları da shipp den çok daha iyi adamın.

Dış şut olarak nerdeyse tüm bilindik SG lerin şutu daha iyidir zaten Shipp'ten..Charles'ın dış şutları da ekstra iyidir ama artık yaşlandı iyice,sakatlanmayacağının garantisini kim verebilir? Ayrıca savunması da iyice düştü..Shipp olmasaydı o zaman 6.yabancı olarak alınabilirdi ama bu şartlar altında 2 numarayı Shipp-Charles ve hele hele Evren üçlüsüne emanet edersek o bölgede harcarlar bizi..

Fenerbahçe ukici bırakırsa,hiç maceraya girmeden ukici alalım.

Öyle bir hata yapıcaklarını sanmıyorum.Yalnız tüm yorumcular Ukic için F4 için yeterli olamayacağını söylüyorlar.
Daha iyisi alınabilirmiş.:)
Ukicin daha iyisi Spanoulis,Navarro falan.Yorumcuları anlamak mümkün değil.Ukic bırakılsın Efes ve biz deli gibi saldırırız.

Öyle bir hata yapıcaklarını sanmıyorum.Yalnız tüm yorumcular Ukic için F4 için yeterli olamayacağını söylüyorlar.
Daha iyisi alınabilirmiş.:)
Ukicin daha iyisi Spanoulis,Navarro falan.Yorumcuları anlamak mümkün değil.Ukic bırakılsın Efes ve biz deli gibi saldırırız.

Sen eğer Ukic'i oyun kurucu olarak alırsan seni en fazla belli bi yere kadar taşır..Yorumcular doğru söylüyo yani..Bo McCalebb gelir,Ukic kalır bak o zaman gör 1 numarada nası can yakıyolar..

Ukic'i biz alabilirz çünkü biz de Tutku gibi asist yapmaya yönelik bi oyun kurucu var..Fb'de bu yoktu(Jasikevicius'a rağmen) o yüzden de Ukic'in deliciliği,üçlükleri bi yere kadar geliyodu ve takımda ekstra asist yapması gereken Preldzic'e kalıyodu tüm asist görevi..

Fener'den bir Ukiç'i birde Oğuz'u isterim onun dışında istediğim tek oyuncuları yok.

Keşke Ukiç'i bırakma gibi bir hata yapsalarda biz atlasak üstüne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...