Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ogilvy tarzında zaten Andric'imiz var, üstelik Furkan'ımız da var artık. O işin olma ihtimali sıfırın da altında.

Pota altındaki oyuncular birbirlerinin eksiklerini iyi kapatacak şekilde olmalı.

Lakovic, Vasquez vs. uçuk geliyor bana.

Bakın basketbolda Fenerbahçe'nin maksimum 1 senesi,bizim de EL de biraz kendimizi göstermemize ve taraftarımızı iyice tanıtmamıza bağlı olarak maksimum 2 senemiz var diyorum..

Ondan sonra takımlarıyla özdeşleşmiş 2-3(Diamantidis,Navarro gibi) oyuncu dışında ne FB ne de biz için alamayacağımız oyuncu kalmayacak,bu kadar da büyük konuşuyorum.

Basketbolda kendini tanıtmak,kendini kanıtlamak futboldan daha kısa sürede gerçekleşiyor,kaldı ki artık futbol da bile hangi isimlerin geçtiğini,hangilerinin kabul ettiğini görüyoruz..

O yüzden artık söylenen isimlere uçuk demeyin..Ha çok kolay mı,değil tabi ama artık uçuk da değil..

Yabancı piyasayla pek ilgim yok ama lig içinden Beşiktaş'taki Ogilvy'in takıma katılmasını isterim. Bileği yumuşak, yapılı bir oyuncu. Nedense Dirk'e benzetiyorum stilini. Beşiktaş'taki sıkıntılardan ve başkan Demirören'in açıkalamalarından sonra gelmesi zor da değil kanımca.

Ayrıca Oktay hoca "Taurasi ayarında transfer yapacağız" demiş. Taurasi Fenerbahçe'den geldi bize. SalsaBasket'e göre Sean May de Fenerbahçe'den ayrılıyor. Acaba olabilir mi diye sormadan geçemedim kendime. Olursa hayır demem açıkçası.

Taurasi ayarında demesi Fener'den gelecek anlamında değil,oyuncu büyüklüğü anlamında..Kaldı ki sen May ile Taurasi'yi yıldızlık anlamında,heyecan anlamında nasıl aynı kefeye koyuyosun anlamıyorum :)

Yabancı piyasayla pek ilgim yok ama lig içinden Beşiktaş'taki Ogilvy'in takıma katılmasını isterim. Bileği yumuşak, yapılı bir oyuncu. Nedense Dirk'e benzetiyorum stilini. Beşiktaş'taki sıkıntılardan ve başkan Demirören'in açıkalamalarından sonra gelmesi zor da değil kanımca.

Ayrıca Oktay hoca "Taurasi ayarında transfer yapacağız" demiş. Taurasi Fenerbahçe'den geldi bize. SalsaBasket'e göre Sean May de Fenerbahçe'den ayrılıyor. Acaba olabilir mi diye sormadan geçemedim kendime. Olursa hayır demem açıkçası.

Sean Mayi alacaksak dükkanı kapatıp gidelim

Ben May'i görmemişim valla, "Sean May Galatasaray'da !" başlığını ben açarım gelirse, ona göre :)

Başlıkta kopmayalım, Mirza Begic iyi olabilir bizim için.

Taurasi ayarında demesi Fener'den gelecek anlamında değil,oyuncu büyüklüğü anlamında..Kaldı ki sen May ile Taurasi'yi yıldızlık anlamında,heyecan anlamında nasıl aynı kefeye koyuyosun anlamıyorum :)

İkisi de Fenerbahçe'den kopan oyuncular olduğu için öyle dedim.

Sean Mayi alacaksak dükkanı kapatıp gidelim

Final serisindeki performansı iyiydi bence. Ayrıca güçlü olması da avantaj.

Huertas , Tepic , Keselj , Ersan , Reyes beşine benzer bir beşe sahip olmamızı beklemiyorum öncelikle bu yıl için. Ama 2 seneye bu ölçüye gelir işler.
Uğur içimdeki Sırp ekolü aşkımı dellendirdin bak sabahtan beri saçma saçma kadrolar yapıyorum senin yüzünden utanmasam Divac'ı yazcam 5'e. Sırp , Hırvat , Karadağlılar kapladı hayallerimi. Bugünkü sınav öncesi Mula'yı yazdım guarda dalgınlıktan düşün gerisini :)
Tepic gelsin dertler bitsin :)

kerem gönlümü mutlaka almamız lazım. keremi alırsak 4 numaraya yabancı transferi gerek kalmaz 5e yaparız

Kerem gelmez ise de sanırım (İlkan, Furkan ve Cevher'in üçününde seneye kadroda olacağı versayımıyla) 4 numaraya oyuncu bakılmıyordur. Bize gerçek bir 5 , hem de komple bir oyuncu (artık sadece iyi savunma ya da sadece iyi hücumcu değil her ikisini birden yapabilen) şart oldu.

Yerli rotasyonunda Ermal dışında sürpriz bir ayrılık daha olabilir bence, duyum değil çıkarım.

Lakovic vari skorer, savunma zaafiyeti olan bir kısa yerine dışa alınacak iki yabancı kısanın da savunmasının belli bir vasatın üstünde olmasını bekliyorum açıkçası. Skorer oyuncunun Seibutis vari disiplinli bir oyuncu olması önemli.

Emin'in hazırlamış olduğu listeye kendi düşünceme göre ekleyip çıkarmalar yaparak aşağıya koyuyorum :)

Point Guard

Bo McCalebb
Terrel Mcintyre
Darius Washington
Nikos Zizis
Milenko Tepic
Jaka Lakovic
David Logan
Marcelinho Huertas

Shooting Guard

Alan Anderson
Drew Nicholas
Keith Langford
Doron Perkins

Small Forward

Bostjan Nachbar
David Hawkins
Marko Keselj
Jonas Maciulis
Kenny Gregory

Center

Boni N'dong
Mirza Begic
Robert Archibald
Sasha Kaun
Mario Kasun

Begic zaten 1-2 sayfa geride önerdiğim oyunculardan birisi,uzun yıllardır takip ediyorum.Begic gibi bir pivotu çok isterim..Ama eğer begic olmazsa,Esteban batista da düşünülmelidir..

Nachbar'ı konuşmaya gerek yok zaten..Kimsenin kolay kolay hayır diyebileceğini düşünmüyorum kariyeri düşüşte olsa bile..müthiş olur..

Bu arada geçen sene iyi bir gelecek beklediğimi söylediğim oyunculardan biriydi jon scheyer..
Jon scheyer maccabi ile anlaşmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...