seibutis diyoruz seneye için ilaç olur tamamda Muratcan güler'de Türk Rotasyonunda büyük katkı sağlamaz mı ?
Bismillah...
Efes galibiyetinin sevinci yaşasaydık?
seibutis diyoruz seneye için ilaç olur tamamda Muratcan güler'de Türk Rotasyonunda büyük katkı sağlamaz mı ?
KEVİN PİNKNEY oyrılıyormuş u.olimpija dan idare ederdi valla bizim uzun rotasyonunda
KEVİN PİNKNEY oyrılıyormuş u.olimpija dan idare ederdi valla bizim uzun rotasyonunda
Pinkney bize gelmez boşuna heveslenmeyin.Bizimkiler gider yine Taylor veya Johnson gibi işe yaramaz birini alırlar.
Öncelikle merhaba.Foruma geleli bir ay olmuş daha hoşgeldiniz.Ben forumu senelerce üye olmadan takip ettim,cevap yazdığım zaman en az 1 kişiye bir bilgi öğretmeli veya bir anlam ifade etmeli diye düşündüm.Şimdi mesajlarımı yazarken de araştırmalarımı yapıp,kimseye yanlış bir bilgi öğretmeyecek veya düşündürmüyecek cevaplar yazmaya çalışıyorum.Pinkney bize gelmez boşuna heveslenmeyin.Bizimkiler gider yine Taylor veya Johnson gibi işe yaramaz birini alırlar.
Oyuncuların çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Saras gibi bir yıldızı getirip rezil olanları; futbolda Anelka, Ortega, Kezman, Guiza vs. dünya starlarını getirip rezil olanları çok izledik. Belli bir sistem içersinde takım kimyası oluştuktan sonra yıldızlar gelmese de olur. Tutku ve o küçümsenen Taylor ve (2. maçta) Tutku, Jerry ikilisi Saras ve Ukiç ikilisini ne hallere soktu hep beraber izledik.Pinkney bize gelmez boşuna heveslenmeyin.Bizimkiler gider yine Taylor veya Johnson gibi işe yaramaz birini alırlar.
Savanovic gelse şahane olur bence ama Savanovic'in bize gelmesi için bence Euroleague de gerekli ya da büyük hedefler çünkü onu kendi takımında görmek isteyen birçok takım vardır eminimki
yabancı olarak kim gelir bilmem ama yerli olarak kesinlikle ALTAN EROL u kaçırmamak gerek hem savunma sistemi için uygun hemde sayı potansiyeli olan bir oyuncu
çıksın ilk 5 oynasın demiyoruz rotasyonda 10 dk oynasın yeter ..evren kadar katkı verir herhalde