Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pinkney bize gelmez boşuna heveslenmeyin.Bizimkiler gider yine Taylor veya Johnson gibi işe yaramaz birini alırlar.
Öncelikle merhaba.Foruma geleli bir ay olmuş daha hoşgeldiniz.Ben forumu senelerce üye olmadan takip ettim,cevap yazdığım zaman en az 1 kişiye bir bilgi öğretmeli veya bir anlam ifade etmeli diye düşündüm.Şimdi mesajlarımı yazarken de araştırmalarımı yapıp,kimseye yanlış bir bilgi öğretmeyecek veya düşündürmüyecek cevaplar yazmaya çalışıyorum.
Kevin Pinkney 28 yaşında 2.08 boyunda atletik Amerikalı bir arkadaş.Pozisyonu uzun forvet(pota altı oyuncusu).Taylorın boyu 1.85 Jerrynin 1.83 ve pozisyonları oyun kurucu ve ikisi de Oktay Mahmutinin kendi isteğiyle alındı. Yani lütfen araştırmadan yanlış bilgileri forumla paylaşmak için yazmayın.

Pinkney bize gelmez boşuna heveslenmeyin.Bizimkiler gider yine Taylor veya Johnson gibi işe yaramaz birini alırlar.
Oyuncuların çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Saras gibi bir yıldızı getirip rezil olanları; futbolda Anelka, Ortega, Kezman, Guiza vs. dünya starlarını getirip rezil olanları çok izledik. Belli bir sistem içersinde takım kimyası oluştuktan sonra yıldızlar gelmese de olur. Tutku ve o küçümsenen Taylor ve (2. maçta) Tutku, Jerry ikilisi Saras ve Ukiç ikilisini ne hallere soktu hep beraber izledik.

Bana geçen sezonun sonu "Pota altına oyuncu almak için üç adayımız var :Vlad Golubovic-Darius Lavrinovic-Luksa Andric . Hangisini istersin?" diye sorsalar sıralamamı
1-Darius Lavrinovic
2-Vlad Golubovic
3-Luksa Andric şeklide yapardım.

Ama şu anki durum itibariyle Luksa , Golubovic'i geçmiş Darius'u ise sollamış durumda.O meşhur Lavrinovic geldiğinden beri kötü bir sezon geçiriyor ve Euroleague maçlarında paçavra olmuş durumda.

Savanovic gelse şahane olur bence ama Savanovic'in bize gelmesi için bence Euroleague de gerekli ya da büyük hedefler çünkü onu kendi takımında görmek isteyen birçok takım vardır eminimki

Savanovic kaçmış bir tren şu anda ama Sırbistan'dan yine çıkar bi Savanovic. Biraz araştırmak lazım çünkü Sırp takımları artık işe uyandı ve biraz parlayan adama bile ciddi bonservis istiyorlar.

Pinkney sorunlu bir oyuncu. Murat Özyer Efes-Olimpija maçında söylemişti. Oktay Mahmudinin böyle bir oyuncuyu alacağını zannetmiyorum.

yabancı olarak kim gelir bilmem ama yerli olarak kesinlikle ALTAN EROL u kaçırmamak gerek hem savunma sistemi için uygun hemde sayı potansiyeli olan bir oyuncu

Perasovic istifa etti türk oyuncuların pek tutanacağını sanmıyorum Efeste. Devreye girersek Oktay hoca faktörüyle bir, iki ismi takıma dahil ederiz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...