gelecek sezon için Cenk Akyol'u alsak keşke...
adam çürüyor Efes'de...
yazık...
adam çürüyor Efes'de...
yazık...
gelecek sezon için Cenk Akyol'u alsak keşke...
adam çürüyor Efes'de...
yazık...
Hedefler büyüdüğü için Cenk Akyol ismi zayıf kalır takımımız için... Seneye Jerry ile Rancik muhtemelen gideceğini, Shumpert'ın da Türk olacağını düşünürsek eğer yapılabilirse 3 numaraya Simas Jasaitis düşünülebilir. Ciddi anlamda dış şut sorunumuz var. Eğer Euroleague ön elemesine gidersek gelme ihtimali de var bence gayet kendisinin... Pota altına Cemal Nalga transferi yapılabilir yerli alınacaksa. İlkan'ın da döneceğini düşünürsek Sertaç'ın kiralanması gibi birşey yapılabilir. Ermal - Andric - Cemal - İlkan ile iyi bir pota altı rotasyonu yapılabilir. Ya da yabancı bir oyuncu alınabilir pota altına, orasını bilemeyeceğim... Ve eğer Euroleague katılma, mücadele edebilme gibi bir seçeneğimiz olursa Shipp bence gitmeli. Savunma konsantrasyonuna, ribaundlarına zerre lafım yok ancak Evren - Göksenin - Shipp üçlüsünden oluşan bir 2 numara rotasyonuyla doğru düzgün sayı üretemeyiz yani. Yada Shipp kalacaksa dediğim gibi Jasaitis ile yanında skorer bir yabancı guard bulunması lazım mutlaka...
Jaycee Carroll diyeceğim ben.
Takımın şutör eksikliğini tek başına bitirir ama o kadar göz önüne gelmeye başladı ki EL takımlarının elinden kapmak çok zor olur onu.Bir de biz artık kendimizi savunmacı bir "takım" olarak lanse ediyorsak savunma yönünden sıkıntıları olabilir.Ama son yıllarda onun kadar temiz şut stili olan oyuncu görmedim.2 yıldır Canaria'yı taşıyor.Gerçi o takım onun etrafına kurulmuş durumda ve istediği kadar şut kullanıyor,bir takımın dişlilerinden biri olabilir mi o konuda şüphelerim var ama oyuncu kalitesi olarak çok yükseltir bizi.
Bugün yine Bilbao karşısında 30 sayı-7 ribaund-3 asistle oynamış.
Ben bu ince çizgiyi şampiyon olabileceğimiz 2007-2008 sezonundan biliyorum.2 galibiyet daha alsak 3 . olup 6. Banvit ile eşleşmek varken 5. olup 4. Türk Telekom ile eşleşmiştik.Sonrasında Ankara'da ki hakem faciasıyla 3-0 elenip gitmiştik.O sezon bu sezon harici son 10 yılda şampiyon olmaya en yakın sezondu.2. yarıdaki tuhaf mağlubiyetlerle liderlikten beşinciliğe gerilemiştik.O ince çizgi bizi çizmişti.
dün west virginia da JOE MAZULLA diye bir oyuncu izledim..baya hoşuma gitti valla.... görünüşe göre draft da edilmiyecek bilgisi olan varmı acaba hakkında
http://scores.espn.go.com/ncb/player/profile?playerId=31669
Aynı maçı ben de izledim. Bize gelse iyi olur fakat gard mevkiinde Johnson, Shipp ve Tutku gibi kaliteli 3 gardımız var. Bence boşa para vermek olur ama gelirse de hayır demem