Pankart Önerileri - Çalışmaları!..

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Milan için pankart!

bence sadece milan için hazırlanırsa büyük hata olur...düşünce güzel ama uygulama yanlış olur kanaatindeyim...bence bütün takım ve murat hoca için bişiler yapılırsa daha bi etkili olur die düşünüyorum...eger bu ikisinin yanında özel olarak milan için yapılırsa o zaman sorun olmaz ama sadece milana özel olursa takımın o anki kimyası bozulabilir...takım için pankartım yüreginizi ortaya koymanız yeter bize....
 
Re: Milan için pankart!

Kesinlikle milan gurovicten once pankartı hakeden biri varsa gravestir . Graves icin pankart hazırlamayıp milan gurovic icin hazirlamak gravese buyuk ayip olur ....

Her ikisinede hazirlansa bence en dogrusu olur xD
 
Re: Milan için pankart!

Utku Çapan' Alıntı:
... "nerede kaldı formanın ağırlığı"...
Daha fazla yapılacaksa bilemem ama tek pankart düşünülüyorsa o da yukarıdaki söz olmalıdır.

Böyle bir pankart için maddi destek veririm.

Milan Gurovic Fener maçında elinden geleni yapıp Telekom maçında ve ligin ikinci yarısında yatacaksa neyleyim ben bu maçı kazandırma ihtimalini...
 
Re: Milan için pankart!

eğer takım için her maç boş olan pota arkasına dev bir pankart yapılırsa ve o pankartta takımın mücadele etmemesine gönderme yapılacaksa maddi desteği bende veriririm.Ama bu gurovic için pankart yapılamlımı bilemiyorum ?

illa bi yabancı oyuncuya yapılacaksa bu kesinlikle graves dir
 
Re: Milan için pankart!

eyüp abi guroviç'i ne kadar sevdiğini hepimiz biliyoruz. ama milan o sevgiyi hepimizden hak edicek kadar birşey yapmadı evet geçmiş kariyeri süper ama bizde o kadar ahım şahım bir basketbol oynadığını göremedim evet kritik yerlerde katkıosı oluyor ama o kadar büyük bir desteği ayrı bir muameleyi hakettiğini düşünmüyorum bu benim fikrim sonuçta cemal nalga bu sene birkaç maç kariyerinin zirvesine çıktı bence cemal de öyle birşeyi hak ediyor o zaman benim fikrim yapılması gereken pankart bütün takıma nerde hangi takımda hangi armayla oynadığını anlatıcak oyuncuları kendine getiricek işin ciddiyetini anlatabilecek bir pankart olmalıdır

mustafa SARIŞAHİN
 
Re: Milan için pankart!

Bu adam oynamak için pankart falan bekliyorsa yanmışız biz zaten,hiç gerek yok ama illa yazılacaksa bu oynayacağı maçın önemini belirten bi pankart olmalı ve hafiftem hoşnutsuzluk içermeli!
"To be or not to be" yazılabilinir hakkaten benin açımdan ayhan şahenkte bi fener yenilgisi artık bu sene için "not to be" dir

Bu arada konula alakalı değil ama AİK Solna nın şu pankart şovunu çok sevmiştim,bilmeyenler görsün istedim çok komik bence :=)
http://vliegendenederlander.blogspot.co ... igara.html
 
Re: Milan için pankart!

Arkadaşlar bu pankartı bu güne kadar yaptıkları için değil bundan sonra yapacakları için yaptırmak istiyorum!

Milan'ı motive edebilirsek neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz!

Pankarta maddi destek olmak isteyenler bana özel mesaj atsınlar, gerekli bilgileri oradan vereceğim.
 
Re: Milan için pankart!

Bana kalırsa Gurovic'i tanımlayacak en güzel sıfat "Cesur Yürek"tir, bununla ilgili bir pankart olabilir ama karar sizlerin tabiki. Umarım emekleriniz boşa gitmez.
 
Re: Milan için pankart!

Bencede Milan'a pankart hazırlamalıyız.Çünkü bizim için kilit bir oyuncu ve takımı üst seviyelere taşıyabilecek bir oyuncu.Böyle bir oyuncudan olabildiğince yararlanmamız için onu iyi motive etmeliyiz.Sonuçta her zaman taraftarla coşan bir oyuncu olarak biliniyor ve biz o her ne kadar şu ana kadar beklentilerimizin altında kalsada ona güvendiğimizi göstermeliyiz diye düşünüyorum.
 
Re: Milan için pankart!

Geçen sene cebimdeki son parayı voleybol takımı kaptanı Krniç'e pankart yapmaya harcamıştım ; hak ediyordı , hala da hak ediyor.
Erdem Türetken'in Guroviç gibi bir bileği yok ama kocA bi yüreği var !
Kimseye saygısızlık yapmak istemem ama Armanın şerefini kurtarma zamanıdır . Bir damla teri esirgeyen adamları mutlu etme zamanı değil ...
 
Re: Milan için pankart!

tekrar tekrar soyluyorum milan icin pankart hazirlanip da graves icin hazirlanmassa yaziklar olsun demekten baska bisey bulamiyorum ..

takima bu kadar katki veren ve gelirken bir cok kisi tarafindan istenmeyen su an da takima en cok katki veren oyuncuya pankart hazirlmamak buyuk yanlistir

takimimiza gelen ust duzey bu oyuncuyu kaybetmek istemiyorsak kesinlikle gurovicten once pankart hazirlanacak kisi graves olmalidir !
 
Re: Milan için pankart!

Yahu isteyen istediğine yaptırır, niye yazıklar oluyor? İnsanlar kendi ceplerinden pankart hazırlamak istiyorlar ama siz yazıklar olsun diyorsunuz. O zaman siz de Graves'e yaptırın.

Yanlış anlaşılmasın ben de Gurovic'e pankart yaptırılmasına karşıyım ama bu dediğiniz hoş birşey olmamış.
 
Re: Milan için pankart!

Oyucuyu kazanmak adına bir şeyler yapılması alkışı hakettiriyor.Ancak oyuncu bu yapılanlara rağmen ondan beklediğimizi yapmazsa o zaman yukarıdaki olumsuz eleştiriler yapılsa daha doğru olur bence.Eyüp Bey Guroviç'in potansiyelini bildiği için böyle bir şeyler yapılmasını istemiş.Bencede ligin kaderiyle oynayabilecek bir oyuncu.İşte kötü günde oyuncumuzun yanında olmak budur aslında.
Tamamen iyi niyetli olduğu görülen bu harekete eleştiriler biraz ağır kaçmış gibi.
 
Re: Milan için pankart!

Milan'a pankart açmak güzel bir fikir ama ondan daha çok çalışan insanlara yapmazsak onlara büyük bir ayıp olur.Ben diyorumki herkes guruplar halinde istedikleri insana pankart yapsınlar.Tabi bu biraz zor ama düşünce içimde kalmasın istedim :)
 

Üst