G
Guest
Misafir
Re: Milan için pankart!
Tamam yazıklar olsun, bana!
Tamam yazıklar olsun, bana!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Tamam yazıklar olsun, bana!
Milan Gürovic bugün 6 sayı 6 ribaunt yaptı . Vasata yakın ama vasat değil .Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ben fazla alıngan darvanmışım, konuyu kapatalım!
Arkadaşlar eğer M.Gurovic için yapmayalım derseniz onada kabulum, lütfen birbirimizin kalbini kırmadan güzel bir pankart için, güzel bir slogan bulalım!
Herkese selam, çok mutlyum bu gece
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ben fazla alıngan darvanmışım, konuyu kapatalım!
Arkadaşlar eğer M.Gurovic için yapmayalım derseniz onada kabulum, lütfen birbirimizin kalbini kırmadan güzel bir pankart için, güzel bir slogan bulalım!
Emrah Bakın' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":fgygs5vi]Ben fazla alıngan darvanmışım, konuyu kapatalım!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bende pankartı çok yaptırmak istiyorum, ama ortak karar vermemiz gerekiyorsa, ve bundanda farklı bir karar çıkarsa yaparım.
O Pankartın bize maçı getireceğine inanıyorum!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ben fazla alıngan darvanmışım, konuyu kapatalım!
Gorkem Dalyan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":39nbx6n8]Ben fazla alıngan darvanmışım, konuyu kapatalım!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar ben sorunu çözdüm!
Digital pankart yaptırmayacağım, onun yerine epey bir kumaş ve bayaaa bir sprey boya alacağım!
Önüme gelene pankart yapacağım
Legend Milan
Forza Graves
VS.......
Ciddiyim, en güzeli 2-3 pankart yapmak o maç için, bezden olsun çok olsun!