Pankart Önerileri - Çalışmaları!..

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Sefer Olcay Güney' Alıntı:
Ben açıklayayım; pankartı dijital olarak değil de elle çizerek yapıyoruz burda ve İst.a gönderiyoruz. ;)

Bu iş gerçekten yetenek ister.
kolay gelsin usta sana.
Sarıyla Kırmızıyla
Alnının Akıyla...

Zenitçiler taraftar değil ressam sanki yahu :)
 
Pankart dehşet olacak gibi.
ya bu pankartların arasına amerikadan getirdiğim
3 tane havalı kornayıda soksak :)
valla içeri bi sokabilsek febeşli basketçiler değil birbirlerini topun sesini bile duyamazlar inanılmaz ses veriyor tek sorun içeri sokmak!
 
Umut İpekçi' Alıntı:
Pankart dehşet olacak gibi.
ya bu pankartların arasına amerikadan getirdiğim
3 tane havalı kornayıda soksak :)
valla içeri bi sokabilsek Fenerbahçeşli basketçiler değil birbirlerini topun sesini bile duyamazlar inanılmaz ses veriyor tek sorun içeri sokmak!

ebatını bilmiyorum ama kot pantolona demir uçlu kemer takıp tam demir kısmına denk gelecek şekilde boylamasına içine koyarsan bulamazlar.en azından 4-5 yıldır biz konfetileri öyle sokuyoruz :)
 
Dediğiniz kornaları biliyorum ve salona sokabilirseniz gerçekten mükemmel olur 2005 deki ahmet cömertteki 3.periyot dışarı atıldığımız maçta 3 4 tane korna vardı ve müthiş bir baskı yapıyordu...
 
Çağdaş kutlarım seni, Emniyetin forumları takip ettiğini bilmiyormuş gibi tavsiyelerde bulunmuşun : )

Vakti zamanında Ankara´da meşale davulun içine yerleştirililerek stada sokuluyordu. Maçtan sonra bazı genç arkadaşlar forumlarda "Aha meşaleleri davulun içinde soktuk" diye yazınca ertesi maçta emniyet tüm davulları tek tek açtırmıştı...
 
Kapşunun içine ya da kemerle sokulacak gibi değil bayağı bi büyük ebatları şöyle söyleyeyim absolout votkanın çok az daha küçüğü gibi düşünün.

Arama da kesin yakalanır o yüzden içeriden bir yol bulunmalı.Adnan Baba'ya söylesek :) .
Avrupanın ateşli tüm takımlarının salonlarında bu sesi duymak mümkünken bizim salonu cehenneme çevirmemiz engelleniyor malesef bi tek ona üzülüyorum.
 
Umut İpekçi' Alıntı:
Kapşunun içine ya da kemerle sokulacak gibi değil bayağı bi büyük ebatları şöyle söyleyeyim absolout votkanın çok az daha küçüğü gibi düşünün.

Hocam sen boşver kornayı madem Absolut gibi sen absolutu getir ben onu içeyim sonra emin ol o kornadan daha çok ses çıkarırım :p
Sokmanın bir yolu bulunur da içerde nasıl muhafaza edilir onu bilemem.
 
Şu havalı korna sokulsun içeri lütfen ya : )
bir yol bulunmalı, tahta kalede avuç içine sığıcak şekilde 2,50 tl ye satıyorlarmış diye duydum bende bir uğracam oralara, bulursak alırız bayağı...
 
Valla bende elimdekileri getireceğim artık maç öncesi konuşup nasıl sokacağımzı düşünmemiz gerek.

Bu arada pankart işi noldu hiç ses seda yok yalan oldu galiba.
 
Umut,

İçeri sokarsın belki bir şekilde ama içeride sıkıntı olur. Türkiye Liginde her şekilde yasak sesli kornalar. Benden uyarması.
 

Üst