Peki Olin Biz de Seni İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar fena halde bileniyor Edirneye karşı. Bu saatten sonra fikrim değişti. İnşallah Edirne gelmez. Bu kadar hırs bizi farklı yerlere götürebilir..

Olin Edirne´yi istiyorum ama sebebi Edirne´de yaşananlar değil. Bizim onları muhatap almamız bile başlı başına olay onlar adına.

Hepimiz biliyoruz ki biz karşılaşmayı önemsersek ve hakemler Olin forması giyip maçı çığırından çıkarmazsa bizden maç filan alamazlar. Play off serisinde o dar rotasyonla hiç şansları olmaz ve seri 3-1 lehimize biter. Olin´e göre daha geniş bir kadrosu olan Banvit, pota altıyla bize karşı özellikle deplasmanda üstünlük kurar. Turu geçsek de muhtemelen 5 maçlık bir seri sonunda gerçekleşir ve bu da bizi yorar.

Hilmi Bey, birkaç yıl önce olsa size hak verirdim ancak son yıllarda salondaki taraftar bilinçlenmeye başladı. Fenerbahçe maçlarında dahi salondan atılmıyor, bu maçlar nedeniyle saha kapatma cezası almıyorsak Olin Edirne serisinde (gerçekleşirse) hiçbir şey olmaz.

Fenerbahçe ile final serisine güçlü girebilmek istiyorsak yüzde yüz Banvit gelmeli maç ritmi önemli , BJK serisi gibi rahatça tur atlamak istiyorsak Olin gelsin..

Levent abi ye sonuna kadar katılıyorum, geçen sezon Caja Laboral'ın nasıl şampiyon olduğunu hatırlayın Final'e 3-2 ile gelen Caja 3-0 ile gelen Barselona'yı eleyip şampiyon olmuştu. Maç ritmi çok önemli Efes inşallah Karşıyaka'yı geçerde onlar bi hazırlık maçı falan yaparız.

Konuyla ilgili değil ama çok merak ettim affınıza sığınıyorum.. Finalde eğer Fenerbahçe ile karşılaşırsak ilk 2 maç Abdi İpekçi'de mi oynanacak ?Arkadaşım dedi ki Fenerbahçe ligde bizden önde bitirdiği için ilk 2 maç orda oynanacak dedi benimde aklım karıştı.

Ilk 2 macin Sinan Erdemde olmasi aslinda avantaj.Tek maci alabilirsek o moralle kendi sahamizda 2 mac alabiliriz.Sonraki mac yenilsekte sahamizda bitiririz seriyi.Saha avantajimiz olsaydi 2 mac ustuste almak serinin basinda zor olurdu.Benim icime oyle doguyor.Ama once finale kalmak gerek.Yari final serisi kolay olmayacak.

valla biz kendi işimize bakalım, bırakın şimdiden final hesaplarını.. efes sağlam geliyor, fener toparlanmazsa efes eleyebilir, gerçi 1-0 geride başlicaklar zor biraz ama.. biz finale çıkıp eurolig biletini kapalım ne olursa olsun..

Yaklaşık bir hafta gibi bir süre play-off'tan uzak kalacağız. Bir açıdan önemli avantaj, iyi bir dinlenme ve rejenerasyon olabilir. Diğer yandan yukarıda da yazılmış maç ritmi ve motivasyon kaybı yaşanması muhtemel.
Olin-Banvit'ten, Banvit'in geleceğini düşünüyorum. Özellikle deplasmanı başta olmak üzere çok zorlu bir seri olacak. 5 maça uzayacağını ve galibiyet şanslarını eşide yakın görüyorum. Evimizde kesinlikle kaybmetmemiz gerekiyor. Maç ritminden uzaklaşmış olarak çıkacağımız ilk maç belirleyici olacaktır. Onu da kaybetmessek oradan finale yürürüz.

Olin'in turu geçme şansı az olsada Olin'i istiyorum, Olin'e bu gün bol şans diliyorum umarım kazanırlar, bizim rakibimiz olurlar, sonrasında vereceğimiz güzel bir ders var.

Bana kalırsada diğer taraftan Efes finale çıkar, tabii çok fahiş hakem hataları olmaz ise... Ama bizim için önemli olan bizim finale çıkabilmemiz. Biz finale çıktıktan sonra ister FBÜLker ister Efes olsun. Yeter ki EL bileti alabilelim.

valla yukarda da yazdım bana da şuanki oyunlara göre efes daha avantajlı gibi ama 1-0 geride başlicaklar o önemli.. yoksa fenerin antalyaya oynadığı oyunu devam ettirirse şansı yok zaten..

ben de hakemler açısından fahiş hatalar olmazsa efes'in finale kalacağını düşünüyorum,çok iyi ritm yakaladılar ama biz olaya maç maç bakmalıyız,ileriye bakıp önümüzdeki taşa takılmayalım, bu açıdan da en ideal rakip olin. olin gelirse yarı final serisinde elektrik yükselecek ve bu da bize yarayacak. hem seyircinin hem de oyuncuların olin'e cevap hakkı var çünkü. banvit gelirse bu elektrik seviyesi daha düşük olur,o yüzden olin ideal rakip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...