Peki Olin Biz de Seni İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdal Bibo efendi, rengini belli eden tarafsız ve güzide basketbol sitesinin yazdığına göre "son günlerde gittikçe çirkinleşen tepkilerin ardından" Twitter hesabını kapatmış. Zira kendisi sütten çıkmış ak kaşıktır, bu tepkileri hiç hak etmiyordur.

Kendisine yapılan bu tepkileri yersiz buluyor ve esefle kınıyorum. Bir an önce Twitter'a dönüp Galatasaray'a laf etmesi dileğiyle...

Dil pabuç, yancı çok olunca böyle oluyor demek ki.

Erdal Bibo'ya en çok tepki gösterenlerden biri benim. Aylardır siyasetçileri eleştiriyor bi sağ bir sol yapıyorlar diye, kendisi ise önce Gs bizden korktu diyor. Yani zeka seviyesi ortalama olan herkes bunu Gs bilerek kaybetti diye anlar. Sonra ise Oktay Hoca'nın böyle birşey yapacağına inanmıyorum diyor. Başka olayda ise ilk cümledeki itamından sonra kimse kimseyi yatmak ile itham edemez vs. diyor.
Bibo'nun ya mental bir sorunu var yada herkesi aptal sanıyor. Gece ile gündüz farklı şeyler yazıp tepkiler geldi yea ben gidiyorum derse bunun meali aptalca konuştum nasıl toparlayacağımı bilmiyorum en iyisi kaçmak. Ama beyfendi ona yazan terbiyesizler yüzünden kapatmış hesabı. Hayt koçum be...

Eren Erdal Bibo hakkında anlattıkların bana Olin camiası ile çok yakın olan, fakat oyuncu/teknik heyet/yönetici olmayan birini hatırlattı.

http://www.edirnebasket.com/olin-korkusu-neler-yaptirdi/#comments

Yukarıda linkini verdiğim, sözde basketbol sitesinde, aşağıda ki gibi bir yorum yazmışlar.

Olin Edirne ile karşılaşmaktan korkup Lig ikinciliğinden vazgeçip normal şartlarda EUROLEAGUE’den de vazgeçmeyi neyle açıklayacaklar?

Yoksa bir yerlerden EUROLEGUE garantisi mi verildi? Bekleyip her şeyi göreceğiz.
Real Madrid'in işi bu.'Olin Edirne seneye Eurobasket ligine çıkıp bize koyarsa ne yaparız' diye tırstıklarından bizim işi bağladılar.Sezonun bundan sonrası bizim için palavra.Olur da Eurobasket liginde karşılaşırsak onlara iki maçı da satıp Süper Kupa'nın diyetini ödeyeceğiz.
Olin Edirne'den önce bu insanlar ne yapıyordu,olur da Olin Edirne küme düşerse boşluklarını nasıl doldururlar hiç bilmiyorum.Salondaki hallerini görünce kafayı yediklerini anlamıştım,son yazdıklarıyla tasdiklendi.
Erdalcığım ne olur bir iş daha başarıp Banvit'i eleyin.İnan senden çok biz üzüldük karşılaşamadığımıza.
Son olarak gönül isterdi Orhun Ene,Ertuğrul Erdoğan ve Gökhan Taştimur bu tarz mağlubiyetlerden sonra takımlarına ceza idmanı yaptırsın.Tarafsız medya da bu takımların aldığı 'stratejik mağlubiyet'leri kaleme alsın.Yönetim olmayınca,camia kendinden bihaber olunca bu cüretkarlık normal tabi.GS TV çalışanı bile Gsbasketten tepki alınca yazılarını düzeltmeye başlıyor.

Olin kimdir, nedir? Nerden gelip nereye gitmektedir?

Şehrin basketbol sevgisinden dolayı oldukça saygım vardı ama artık yok. Siz kimsiniz yahu bizi kendinize rakip görüyorsunuz derler adama? Daha dün bir bugün iki, ne sanıyorsunuz kendinizi?

O kadar maçları satarken nerdeydi aklınız ve bu ağlamalarınız? Bir yandan sizle eşleşip döve döve ezerek yenemeyeceğimiz için üzülüyorum bir yandan da maç satarak kurguladığınız oyununuzun bozulduğu için seviniyorum.

İnşallah karşılaşırız sonraki turlarda da görürsünüz sizi ne hala getireceğiz. Olmadı artık seneye..

Olin yetkilileri, küme düşme hattını yakından ilgilendiren, Trabzonspor maçına, neden günübirlik gittiler, bunu açıklasınlar.

Sabah uçağa binip, tek bir antreman bile yapmadan, maça çıktılar, yazık değilmi Bornova ile Oyak'a?

Olin'e önerim, Bandırma'ya da günübirlik gitmeleri.

Seneye Seibutisi kaptırıp ligden düşünce çok sevinicem. 1 ay önceye kadar böyle bir düşünceye sahip değildim. Ama son bir aydır yaşananlardan sonra nefret ettim Olin ve taraftarından. siz kimsiniz ki sizden korkucaz biz. geçen sene bornovayı zorla playoffa soktular şimdi 2. lige düştü. seneye de Taştimur ve tayfası hakkettiği yere dönecek, şüpheniz olmasın

Edirneliyim.Futbol olsun basketbol olsun hiç bir şekilde elle tutulur bir başarısı yok şehrin.Geçen sene lige yükseldiklerinde ki sevincimi hatırlıyorum ve keşke çıkmasalarmış diyorum.Yazık gerçekten bu yaz 1-2 oyuncusunu kaptırırlar seneye de play off yüzü falan göremezler bence.Sesleri solukları çıkmaz bu sezon sonundan sonra.

Olin kimdir, nedir? Nerden gelip nereye gitmektedir?

Şehrin basketbol sevgisinden dolayı oldukça saygım vardı ama artık yok. Siz kimsiniz yahu bizi kendinize rakip görüyorsunuz derler adama? Daha dün bir bugün iki, ne sanıyorsunuz kendinizi?

O kadar maçları satarken nerdeydi aklınız ve bu ağlamalarınız? Bir yandan sizle eşleşip döve döve ezerek yenemeyeceğimiz için üzülüyorum bir yandan da maç satarak kurguladığınız oyununuzun bozulduğu için seviniyorum.

İnşallah karşılaşırız sonraki turlarda da görürsünüz sizi ne hala getireceğiz. Olmadı artık seneye..

nokta..
olayın özü budur; daha önce de yazdık. bu kadar ciddiye almamamak lazım.
keşke play off'ta eşleşip görmeleri gereken yerleri tersten gösterseydik ama olmadı..
seneye vururuz tokadı..
tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış..
sallamayın şu adamları artık..
it ürür, kervan yürür.

Olin kim yahu. Sizden neden korkalim adamlara bak ya. O sisko'yu gordukce sinirlerim zipliyor zaten. Gokhan Tastimur umarim Banvit'i elersin. Sana bizzat guzel laflar hazirladim.!

Olin'le aramızda karşılıklı bi çekicilik mi var nedir ? Kupada eşleştik.Ligde zaten oynadık.Hazırlık maçı yaptık.Play-off ilk turunda eşleşecektik.Olmadı yarı finalinde eşleşeceğiz.

Bir laf var Olinliler için de müsait değil.Hani zevk almasını bilme meselesi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...