aynen ya.umarın yarı finalde eşleşiriz de hesabımızı kapatırız onlarla.Bunlarla eşleşip hesabı kesememek çok net şekilde içime oturdu.
Eren Erdal Bibo hakkında anlattıkların bana Olin camiası ile çok yakın olan, fakat oyuncu/teknik heyet/yönetici olmayan birini hatırlattı.
Real Madrid'in işi bu.'Olin Edirne seneye Eurobasket ligine çıkıp bize koyarsa ne yaparız' diye tırstıklarından bizim işi bağladılar.Sezonun bundan sonrası bizim için palavra.Olur da Eurobasket liginde karşılaşırsak onlara iki maçı da satıp Süper Kupa'nın diyetini ödeyeceğiz.http://www.edirnebasket.com/olin-korkusu-neler-yaptirdi/#comments
Yukarıda linkini verdiğim, sözde basketbol sitesinde, aşağıda ki gibi bir yorum yazmışlar.
Olin Edirne ile karşılaşmaktan korkup Lig ikinciliğinden vazgeçip normal şartlarda EUROLEAGUE’den de vazgeçmeyi neyle açıklayacaklar?
Yoksa bir yerlerden EUROLEGUE garantisi mi verildi? Bekleyip her şeyi göreceğiz.
Olin kimdir, nedir? Nerden gelip nereye gitmektedir?
Şehrin basketbol sevgisinden dolayı oldukça saygım vardı ama artık yok. Siz kimsiniz yahu bizi kendinize rakip görüyorsunuz derler adama? Daha dün bir bugün iki, ne sanıyorsunuz kendinizi?
O kadar maçları satarken nerdeydi aklınız ve bu ağlamalarınız? Bir yandan sizle eşleşip döve döve ezerek yenemeyeceğimiz için üzülüyorum bir yandan da maç satarak kurguladığınız oyununuzun bozulduğu için seviniyorum.
İnşallah karşılaşırız sonraki turlarda da görürsünüz sizi ne hala getireceğiz. Olmadı artık seneye..
Olin Banvit'i yendi ve seriyi 1-1'e getirdi.Saha avantajını aldı.
Gel olin gel !
1-1 değil kardeşim 1-0 olması lazım seri 0-0 başlıyordu.