Peki Olin Biz de Seni İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın mübarek gün, hepimiz dua edeceğiz Olin turlasın diye..
Sonrasında erkek erkeğe konuşacağız kendileriyle..
Yataş'ın sunduğu Olin Edirne-Galatasaray maçında buluşalım.

İstiyoruz Olin, vallahi istiyoruz, billahi istiyoruz.

Öyle istiyoruz ki, İstanbul'dan sizi desteklemeye bile gelebilirim Banvit karşısında.

Hiç bir şeyi istemedim, seni istediğim kadar..

O günü sabırsızlıkla bekliyoruz Olin, Galatasaray isminin yanında ne kadar çaresiz durduğunuzu göreceksiniz, az kaldı..

Olinli arakdaşlar burayı okudukları için yazıyorum, bir abi veya kardeş olarak size tavsiyede bulunuyorum biraz akıllı mantıklı hareket edin Cincon falan yazıyosunuz orada burada çok kötü noktalra ulaşmasın bu iş, herkes bizim gibi sağduyulu değil, akıllı olun bu iş çok kötü noktalara gitmesin.

Olin maçının son dakikalarını salonda seyrettim bizim maçında başladığı dakikalardı. Bizim teknik kadro da Olin'i istiyor bunu öğrendim. Olin yenince takımın doktoru epey sevindi mesela. Yani Olin için kaçış yok. Beni Banvit Olin harbi bağlamıyor. Finaldeki rakibimiz Efes olacak gibi onu düşünüyorum.

Olin maçının son dakikalarını salonda seyrettim bizim maçında başladığı dakikalardı. Bizim teknik kadro da Olin'i istiyor bunu öğrendim. Olin yenince takımın doktoru epey sevindi mesela. Yani Olin için kaçış yok. Beni Banvit Olin harbi bağlamıyor. Finaldeki rakibimiz Efes olacak gibi onu düşünüyorum.

bence banvitle deplasmanda oynamaktansa olinle oynamak daha iyi. olin kadrosu daha zayıf banvite göre. pota altını iyi kullanırsak olini rahat geçeriz.

Bu Olin rafinesini istediğim kadar son 5 senede ( karşıyaka ) dahil hiç bir takımı istemedim.. Ne de olsa fix! Karşıyakayı sahamızda en az 10-12 sayı farklı olmak üzere duman ediyor,sahalarında da 3-5 sayı farkla ucu ucuna kaybediyoruz.. Artık heyecanı pek yok ama ben neydim ne oldum havalarında bir yerleri büyüyen bu olinciler başta yılların provakatörü Erdal Bibo olmak üzere sivri dilleri iyice uzadı.. Yani ben gazetelerden şöyle bir başlık bekliyorum..

1'de avans (0-1) 3'te biter!!! ki hemde öyle olacak..Çok sert ve kana kan dişe diş intikam.......Az kaldı .

Kesinlikle Olin'i istiyoruz, Banvit'in kadrosu Olin'den çok daha iyi, özellikle pota altında Olin'in Samardizski dışında elle tutulur bir uzunu yok, hatta 4 ve 5 numaralara baktığımızda çok daha üstünüz.

Fakat Seubuitis faktörü var, bu ligin en iyi oyun kurucularından biri, dünde maçı o kazandırdı, Samardizski ve Seubuitis'ten ibaret bir takım, hakemler düzgün düdük çalsın Efes gibi 45 sayı fark atarız.

Olin'i istiyoruz sonuna kadar.

Galibiyetinize çok sevindim Olin.

Turu geçmeniz için dua ediyorum size.

Gelin bu armanın karşısında ne kadar ezik olduğunuzu gösterelim,yeter ki karşımıza çıkın !!!

Bu hesabı bu sene kesmek gerçekten çok güzel olur. Umarım evinde fire vermeden işi bitirir Olin.. Erdal Bibo'yu heyecanla bekliyorum, olacak inşallah..

Edirneliler ilginç insanlar,Kendi evlerinde bizimle yaptıkları maçta kişi başı 40 tl bilet parası alıyorlar.Banvit'le deplasmanda oynadıkları maça bilet,yemek,gidiş-dönüş ücretsiz 300 kişi götürüyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...