Olin'li taraftarlar ve oyuncular gerçekten çok fazla hadlerini aşmaya başladılar, şimdi gördüm Caner Ercan'da, Antalya maçından sonra Twitter'da GS bizden korkup maç sattı yazmış, nasıl sporcu bunlar, nasıl böyle holiganca yazılar yazabiliyorlar, Galatasaray bu ülkeye basketbolu getirmiş 30 milyon taraftarı olan bir camia, yazıklar olsun.
Olin, 7. olmak için bazı maçlara asılmadı, Galatasaray'dan, bir idareci, bir sporcu ağzını açıpta her hangi bir platformda Olin bizle eşleşmek için maç sattı dedimi?
Acaip bir ortam oluştu, bunları yapanlar eğer bizimle eşleşirlerse çok çaresiz ve çok aciz olduklarını görecekler, yazıklar olsun.
7 mayısa attığı twitler'i paylaşıyorum.
canerercan12 caner ercan
Korktular bizden mac sattilar..biz dinlenmek icin bilerek ksk ya kaybetmistik ya onun gibi..
canerercan12 caner ercan
Korktular mi simdi
canerercan12 caner ercan
Gs bak ya ben bole bisey gormedim..
Bu sözde sporcunun böyle yazmasının tek nedeni Olin'de oynaması değil, aynı zamanda kendisi Fenerbahçe'li, tıpkı sözde Olin'liler gibi, bu sebeple saldırıyor Galatasaray'a, sanki bir sporcu değil, bir holigan, yazıklar olsun.
Bu arkadaşa en güzel cevabı Galatasaray taraftarı salonda verecektir ama hatırlamakta fayda var, ATATÜRK: SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK AYNI ZAMANDA AHLAKLI OLANINI SEVİYOR