Ara ara yazıyorum. Böyle polemiğe de pek girmeyi sevmem. Geçen biri vardı, maç esnasında oyunculara allah belanızı versin yazmıştı bir ona tepki gösterdim. Daha fazlasını haketmişti ya neyse.
Şu üstteki sözler ayıptır, arsızlıktır ve terbiyesizliktir. Bulunduğunuz bir ortamı pislemekten başka bir şeye yaramayan, insanları itham eden ve herhangi bir kişi üzerinden tümevarım kuran sakat bir mantıktan başka bir şey değildir. Forum kötüdür çünkü yönetimin hipnotizeleridir. Niçin, beğenmediğin için mi? Kimi beğenmiyorsan x kişinin adamı ve çıkarı olabileceklerdir onlar. Ne güzel değil mi? E ben 6 sayılık mağlubiyeti zafer olarak görmüyorum, ne yapıcaksın, benim kanaatim üzerinden analiz mi yapacaksın ki o kişide neye sevindiğini açıklamasına rağmen hem o kişiye hem o kişi üzerinden foruma bel altı vurmuşsun. Aferin, tebrik ederim.
Bu arada, Aras ve Pınar çok güzel bir şey söylemiş. Kime yenildiğin önemli değil, kimin GS forması giyebilme kriteri önemli.
Forumun adminleri kimdir bilmiyorum ama benim bu forumda hoşuma gitmeyen şey bazı insanların dilediğince cümleler dizmelerdiri. Bu isterse bir oyuncuya, isterse takıma, isterse forumun kendisine olsun. Sabır. Bir yere kadar. O yüzden rica ediyorum patlamadan benim üyeliğimi silin, ben birkaç kişiye çok fena söveceğim ortamın tadı tuzu kalmayacak. Eyvallah.