Philadelphia 76ers

Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

biz çorumlularda gurur duyuyoruz bu aslanlarla...:)

detroit'i kötü bir döneminde bile yakalamış olsak da kendi sahasında yenmek her yiğidin harcı değildir...

iggy ve miller bu oyunlarını istikrarlı şekilde sürdürürse play off için yeniden umutlanabiliriz...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

sizi agırladıgınız macta da yendik agırladıgımız macta da yendik :p

9/14 oldunuz,
ne olacak bu 76ers'in hali :ehue
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Sezon başı Nets'e doğu sonuncusu 76'ers'a doğu 5.si diyordunuz.Şu anki durum tam tersini gösteriyor.Ne diyodum madem kullanmıyorsunuz Reggie Evans'ı takasla bize versenize,bizde süzme salak Chuck Hayes'i veririz size.Nasıl olsa sezon sonu bitiyor kontratı.Reggie Evans'da istiyordur düzenli olarak oynamayı.
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

biraz şansla minnesota'dan ilk tur draft hakkını alabiliriz bence...
evens değilde Allah rızası için dalembert'i alacak bi yiğit yok mu?...
 
Philadelphia 76ers'ta , Maurice Cheeks dönemi kapandı.
Sezona 9-14 gibi kötü bir dereceyle giren Sixers cephesinde Cheeks'in kovulduğu resmen bildirilirken, bu göreve şimdilik 19 yıldır kulüp içerisinde yeralan Genel menajer asistanı Tony DiLeo'nun geleceği öğrenildi.
Arkadaşlar benim NBA'de SAS dışında sevmediğim takım yok (gerekçeleri çok basit ''maçı basketbol oynamadan B. Bowen tarzı ile'' kazanmak istemeleri) , Philadelphia ile yazılarınızı sürekli takip ediyorum ve konu başlığını sadece Philadelphia 76ers yaparsanız takımın şuanda ki kötü sanşını kıracağını düşünüyorum ;)
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Nedenini hiç anlamadığım ve onaylamadığım bir coach değişikliği.. nba de işler, öyle mahmut uslu'nun "bu sene iyi takım kurduk " demesi gibi yürümüyor.. rebuilding bir süreçtir.. en az 2-3 senelik bir süreç.. bir yerden başınıza lebron gibi birşey düşmezse veya lakers'ın, celtics'in yaptığı gibi nba in nasıl onayladığını anlamadığınız takaslar yapamıyorsanız bu işler uzun sürer.. biz iverson ve c-webb i gönderip, korver ı gricekle değiştirip, onu da serbest bıraktığımızda inşaata ilk çiviyi çakmıştık.. şimdi doğru tradelerle, başarılı draftlerle yavaş yavaş binayı yükseltiyoruz.. bu sezon başarısız gittiğimiz doğru ama sorun coachta değil.. takımımızın hala yetersiz bölgeleri var ve tamirat bekliyor.. mesela dalembert ten kurtulmak gibi hamleler bekliyor ama coachu gönderdik.. şehrin gördüğü en iyi 3-5 oyuncudan biriydi.. tabii ki bir dr.j değildi ama saygı duyulan bir adamdı.. adamı gönderip yerine feleğin çemberinden geçmiş bir coach gelse, amiyane tabir ile bu yolda kaşarlanmış biri gelse yine bir şey demeyeceğim ama yardımcı coach ile ne değişecek.. anlamış değilim.. rebuilding sabır işidir.. portland a bakın sabrettiler, kazanıyorlar. bulls a bakın.. sabretmediler.. yolun ortasında ben wallace ı getirdiler.. dağılıp gittiler.. yanlış yaptık.. daha da zaman kaybedeceğiz.
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Volkan Ozger' Alıntı:
Emre abi hoca gitti 2 galibiyet aldık :)

volkancım bunlar sıradan galibiyetler.. wizards, bucks, pacers.. bunlar zaman zaman yenebileceğimiz maçlar.. ama cleveland a üst üste iki kere yenildik..new jersey e yenildik.. bunlar konferansımızda, bizden yukarıda olan takımlar.. bizim play-off çabamız son maça kadar sürecek. ama şu durumda 7 veya 8 sıradan play-off a girmenin anlamı yok.. bizi bu sene memnun edecek olan 4-5-6 dan play-off a girmekti.. onu beceremeyeceğiz..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

umutlarımızı yeşerten brand in sakatlanması herhalde bizi lottery e doğru itecek.. rakiplerimizin bu ara uygun olması ile bir şeyler yapıyoruz ama hiç bir zor maçı kazanamıyoruz.. mart gelip işler kızıştığında bizi silindir gibi ezecekler..

brand in yokluğundan speights ın dakikaları artacaktı ve başladı da.. başkent deplasmanından galip dönüyoruz.. 3 maçtır üst üste kazanıyoruz.. bu gece de pacers ı ağırlıyoruz ve kazanmak zorundayız.. çünkü christmas a kadar 5 maç var önümüzde.. 3 tanesi boston, nuggets ve jazz a karşı.. boston u geçtim, diğer ikisinden birini bile kazanmaya razıyım.. kalan 2 maç ise bu geceki indiana ve yılbaşı gecesi clippers deplasmanı.. 5 maçta 3 galibiyet alırsak seviniriz, 2 ye de razı oluruz..

toronto nun üzerimizden çekilip, hakettiği yere, yani grubun, konferansın dibine gittiğini görüyoruz..new york da 3 maç kaybedince altımızda kaldı.. böylece biz 8. sıraya çıktık.. istediği kadar kötü durumda olsun detroit, ilk 5 ten düşmez.. kalan 3 sıra için herkesin mücadelesi.. 6. sıradaki miami ve 7. sıradaki new jersey ile aramızda maksimum 2 maç fark var şu anda..

Eğer sezona böyle devam edeceksek, kazanmamız beklenen hiç bir maçta sürpriz mağlubiyet almamalı, arada büyükbaşlardan birini indirmeli, miami, new jersey, new york gibi takımlarla aramızda oynayacağımız maçlardan da maksimumu almalıyız..

Ocak ayı fikstürümüz zor.. batıda play-off yapması büyük ihtimal olan 4 takıma deplasmana gidiyoruz ve de atlanta deplasmanı var.. içeride oynayacağımız her maça sonuna kadar asılmamız lazım. new york falan gelecek içeri. doğu takımları ile oynayacağımız tüm iç saha maçlarına sonuna kadar asılmak ve bir şekilde kazanmak şart.. ancak böyle play-off un son sıralarına asılabileceğiz..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

play off işi çok çok zor...
washington'u bile son çeyrekte zor yenebildik...
takımda hala dalembert pranga görevini sürdürmekte...
Brand'in sakatlığıda sürüyor...
aslında lotery ded ilk 5 e girebilsek bizim için daha hayırlı olacak sanırım...
çünkü ilk 3 için oklahama-minnesota ve washington kesin gibi...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

ne zaman şampiyonuz diye bağırsak
kursağımızda kalıyor
söylesene bize hoca
takım niye oynamıyor?
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Umut Gokgoz' Alıntı:
ne zaman şampiyonuz diye bağırsak
kursağımızda kalıyor
söylesene bize hoca
takım niye oynamıyor?

bu ne ya :) pennsylvania'nın arabesk çocukları:)
hoca da değişti ama değişen bir şey yok.. pivotsuz oynarken hoca değişse ne olur, değişmese ne olur.. ben bu sene takımda iyi bir sinerji ile herkesin bir adım atacağını ve iyi bir şeyler yapacağımızı ummuştum ama yok.. daha çok fırın ekmek yememiz lazım.. önümüzdeki iki kritik karar var.. "andre millerın yazın biten sözleşmesini uzatacak mıyız " ve " dalembert'ten ne zaman umudu kesip gerçek bir uzun oyuncunun peşine düşeceğiz "..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

tatile denk gelmesi ile clippers maçımızı izleme şansım oldu.. open court u bulduğumuz zaman andre miller'ın kanatlardaki extra atletik oyuncularımızı nasıl uçurduğunu gördüm bir kez daha.. young, ıgoudala, lou williams.. özellikle dalembertin çıkıp eski toprak ratliff in girdiği dakikalarda savunmamız sertleşti ve çok boş turnike attık dönen toplarda.. belki de bundan sonraki adımlarımızı bu tip bir oyun üzerine kurmalıyız.. ancak bu oyuncuların adam akıllı bir şutunun olmaması önemli sorun.. alley hop, turnike, smaç eyvallah da şut yok.. bu arada dalembertten kurtulduğumuz gün , gerçek bir çıkışa başlayacağımıza da eminim..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

celtics,cavs,magic.pistons,hawks,heat içerde geriye 2 yer var
bence 20 maç daha götürürse knicks i sokarlar 8 den falan
diğer takımda eğer saçmalamazlarsa sixers olur gibi geliyor bana ama nets veya fikstür avantajı ile bulls da play off yapabilir.
bucks ve raptors a şaşırırım
bobcats ve pacers girerse içeri boşuna izlemişiz yıllarca nba yi
 

Üst