Philadelphia 76ers

Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

dalembert'in muhteşem savunması west'in az daha Wilt Chamberlein'in rekorunu kırmasını sağlayacaktı ki Allah razı olsun Evens'tan sayı atamıyor falan ama bu adamı artık ilk 5 e alalım yahu yeter kusacam artık dalembert'den...

detroitte çıkışa geçti...

hornets'i falan yenemeyeceksek hiç girmeyelim play off a boşu boşuna draft sıramızı düşürmeyelim...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

takımı boşa aldık.. rölanti.. dün yönetim, takım barbekü partisi yaptık.. oyuncuların neşeli oldukları görüldü. en çok reggie evans yedi.. t.young 'ın da bir kanat sever olduğu dikkatli gözlerden kaçmadı.. oyuncular günün sonunda beraber fotoğraf çektirdi ve çıkacakları deplasman turnesi öncesinde yemin etti..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

yarasın Evens'a mümkünse Dalembert'i önünden alıp Evens'a yedirseyedin...

Pensilvanya'nın Hüseyin Beşok'u...R.Evens...:)
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

umut zaten basına yansıtmadığımız olaylar da oldu.. sen yabancı değilsin, aramızda kalsın.. bizim philly de "philadelphia bazaar " diye bir grup var.. sixers, eagles, phillies, flyers.. hepsini kovalayan bir grup içerde dışarda.. bunlar genelde şehrin esnaflık yapan kavruk delikanlıları.. şarküteri olsun , berber olsun.. öyle yani.. bunlar barbekü partisini hafiften basıyor.. işte sammy ( dalembert ) gelsin yoksa olay çıkarırız falan diyorlar.. stefanski de takımın huzuru kaçmasın diye sammy yi yanına alıp tellere kadar yürüyor.. burda taraftarlar sammy yi uyarıyor.. "beş dakika delikanlı ol , adam gibi oyna sabrımız taşıyor" falan diyorlar.. samy de " tamam abi, söz toparlanıcam " falan diyor olay tatlıya bağlanıyor.. zaten ertesi gün bu bazaar grubu idmana baklava getiriyor işte.. ama böyle bir gerginlik de yok değil.. aramızda kalsın ha..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

uykusuz ve justinli 2 gece başlıyor...:)

2 gün üst üste Memphis ve Oklahoma maçlarımız var...

artık 2 de 2 yapamazsak hakkaten gitmeyelim play off'a...

çok rica ediyorum...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

phi: 110 - mem: 105.. bu arada iddaadaki ilk oyunumu buldum nba adına.. golden state ile dallas üstü, atlanta ile cleveland altı, philly galip, orleans galip..parayı kucakladık..

memphis maçında dalembert 25 dakikada 6 sayı 7 ribaunt, sözde tuttuğu marc gasol 30 sayı 13 ribaunt.. aferin böyle devam..bak ne güzel kazandık..

bir de yönetimin istemediği andre miller 20 sayı 10 ribaunt 8 asist.. kötü bu adam.. gidin telfair i getirsin.. elimize ilk defa adam gibi bir pg geldi.. kurtulmak için yapmadığımız kalmadı.. tutun şu adamı işte. fitil etmeyin adamı..

ayrıca sixers, bu gece oklohoma'da mağlup olur.. dün gece takım yumuşacıktı..vernellemişlerdi sanki.. bu gece indirirler böyle oynarsak..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

:) :)
Abi bilmiyorum bilginiz var mı ama sizin salondaki pilot kamere niye garip bir açıda duruyor. Başka hiç bir salon görmedim o açıda kamerası olan.
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

kameranın amacı dalembert'i görüş açısı dışına çıkarmak aslında...
izleyicilerden çok tepki geliyomuş o kadar kablolu tv parası veriyoruz birde üstüne işkence çekiyoruz diye...
ama vatandaş zürafa gibi olduğundan kafası gözü muhakkak giriyor kameraya ve bize işkence çektirmeye devam ediyor...

dalembert kardeşimiz Hornets maçında D.West'e kariyer rekoru kırdırmak için çok çabalamıştı zaten ama R.Evens oyuna girdi ve dalembert'in planlarını alt-üst etti zaten bildiğim kadarı ile küsler ikisi M.Gasol kazmalığına yansın ben çıksam dalemert'in karşısına 10 sayı 5 reb banko yaparım hata ekstra katkı bile yaparım...

neyse en azından kazandık bu akşamda kazanırız sonrası Allah kerim dalembert'in kaybetmek için ekstra performans göstermemesini beklemekten başka çare yok...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Emre Yuksel' Alıntı:
ayrıca sixers, bu gece oklohoma'da mağlup olur.. dün gece takım yumuşacıktı..vernellemişlerdi sanki.. bu gece indirirler böyle oynarsak..

takımımız yumuşacık..wnba takımları gibi..oklohoma'ya 74 sayı atıp 15 sayı ile yeniliyoruz.. bravo.. all-star arası bize hiç yaramadı.. takım çorba oldu..dalembert i artık dilime dolamayacağım.. bu maçta zahmet edip potaya top da atmamış, sayı da atmamış haliyle.. Allah bize onsuz sixers izlemeyi nasip etsin.. dalembert, sabri ve barış.. bu üçünü izlemek ömrümü kısaltıyor.. başarı bunlarla gelecekse hiç gelmesin.yine bir tek andre miller ayakta.. ıguodala takımı buralara kadar taşıdı ama o da pes etmiş gibi..

şimdi fikstürün güzel bir yerine geldik..toronto,chicago ve miami ile üst üste içeride oynuyoruz.. bu 3 maçın arkasından gelecek olan 5 maçlık batı turnesini ve takımın halini düşününce bu 3 maçı da mutlaka kazanmamış gerektiği, aksi halde bu gidişle play-off dışı bile kalabileceğimiz açık.. zaten bu takımları yenmiyorsanız çıkmayın play-off a falan.. durup dururken paspas olmayalım millete..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Dalembert 0(Sıfır) Sayı 3 Reb
Krstic 20 Sayı 8 Reb

Miller 4 Reb almış Green 3

Dalembert artık sabri'yi, barış'ı falan geçti güiza klasmanına geldi hiçbirşey karşılığında takas etseydik zamanında şimdi 5-6 civarında olurduk yerinede beleşten Gooden'ı alırdık sakat makat Dalembert'den iyi oynar Valla...

Vernelden kurtulurduk...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Dalembert'ten kotusu de var bizdeki Ben Wallace 8)
isterseniz takas edelim:D

610x.jpg
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

takımımızın taçsız prensi dalembert ile "philadelphia inquirer " bir röportaj yapmış.. dalembert idmandan sonra kalmış da üçlük çalışmış.. vay anasına.. bizim sakallı aaron mckie de yakında sammy yi üçlük atarken göreceksiniz demiş.. nasıl sevindim anlatamam.. tek beklentimiz buydu.. gazeteci de dayanamamış neden post oyunlarına çalışmıyorsun demiş.. yok takasa hazırmış da bilmemne.. tamamı şurada..

http://www.philly.com/philly/sports/six ... rious.html

ben yorum yapmıyorum.. alttaki okuyucu yorumlarından birisini kopyalıyorum sadece..

Posted by GetReal!!! 08:48 AM, 03/08/2009
"Nobody disagrees. Dalembert is a wonderful guy." That's nice, but he is also a lazy, undisiplined crybaby. 76ers management shouldn't be waiting for him to want to stop practicing threes with coach McKee and start working on his post game with coach Ruland. They should order him to do it and suspend him without pay if he doesn't.

adam tutmuş üçlük çalışıyormuş dalga geçer gibi.. umut oku sen bunun hepsini.. tam senlik röportaj olmuş..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

dalga geçer gibi değil adam dalga geçiyor zaten...

"Time for Dalembert to shift into serious"

yazının başlığına bak...:)

bu başlığa sonuna kadar katılıyorum 10 milyon dolar civarı olan kontratını 10 bin dolar civarına çekmek gerekir...
başka türlü bir değişim yapılamaz dalembert'e fizik-kimya-biyoloji ve bilimum sayısal derslerin kanunlarına ters...

bu arada GetReal kardeşimizi bulup bu foruma üye yapmak isterdim...:)
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Toronto'ya 115-109 vurmuşuz özellikle ikinci çeyrekte çok fena yapmışız hipinoları 31-31 olduk tamda bize göre bir denklik zaten...

dalembert'in hoşuna gitmiştir...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

sallana yuvarlana bulls u da geçtik.. batı turnesi öncesi son maçımız içeride miami.. miamide oynadığımızda biz daha formda görünüyorduk.. hatta yanılmıyorsam üstlerindeydik sıralamada.. şimdi ise onlar kesinlikle daha formdalar.. uyuyan dev uyandı.. wade yanardağ gibi.. etrafa lavlarını saçıyor.. lebronla düelloya falan giriyor.. Gerçekten 2003 sınıfına saygı duymak lazım..hızla lige yayıldılar ve hakim oldular.. kobe köşesine çekildiğinde meydan tamamen onlara kalacağa benziyor.. kimden bahsettiğimi bu işleri az çok takip edenler anlamıştır.. 2003 de draft olup lige gelen bazı oyuncular ; lebron (1) , carmelo(2), c. bosh(4), wade(5) franchiselarının baş aktörü durumundalar.. tj ford, k.hincrich, b. diaw, c.kaman, t.outlaw, l.barbosa, josh howard, j.kapono, k.korver diye liste uzayıp gidiyor. laf nereye geldi.. wade demiştik..

eğer 6.lık iddaamız sürecekse kazanmak şart.. ama orlandoya bakınca da 6. lık ile 7. liğin farkı yok gibi.. orlando play-off ta dezavantajlı deyip duruyoruz ama ilk turda elenmeleri de imkansız gibi.. öyle böyle adamlar cleveland ve boston a diş geçiriyor.. bize mi elenecekler.. 4-5 eşleşmesi ortada.. 1-8 , 2-7 ve 3-6 da doğuda sürpriz olmayacak bence.. çok zor..

pazar akşam tsi 20 de heat i inşallah yendikten sonra 5 maçlık batı turnemiz başlıyor.. pasifik kıyılarına turistik gezimiz olacak.. lakers ve portland deplasmanları bizim ayarda bir takım için elbette çok zor geçecektir ve büyük ihtimalle kaybedilecektir ama bu ikisinin arasında kalan phoenix, golden state ve sacramento deplasmanlarından bir şeyler çıkarmak şart.. bu, ülkenin batısına takımın son gidişi olacak.. bu turne ardından play-off a kadar sadece doğu takımlarıyla oynuyoruz.. direkt rakiplerimizde içerde / dışarda oynayacağız.. umarım takım o zaman geldiğinde all-star öncesi formuna kavuşur.. hala play-off u garantilemiş değiliz ama gidişat gösteriyor ki alt sıralardan bir yerden tutunacağız.. normal sezonun bitmesine tam 1 ay var..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

bulls'u yenmemizden ziyade dalembert'in son bulls hücumunda yaptığı blok ile kazanmamız şaşırtıcı...

neyse miami maçından sonra pasifik kıyılarına doğru bizde bi organizasyon yapalım...

birde eğer lakers play off öncesi rotasyonda falan elleşme oynaşma yapmaya başlarsa nasılsa batıda kesin 1 iz diye belki aradan sıyrılabiliriz o maçta....
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Bu topici okuyorum sürekli; ancak Emre Yüksel ve Umut Gokgoz'ün haklı olduğunu az önce batug.org'da smyrnall isimli üyenin postunda tam olarak anladım.
phila.jpg


Yuh be!
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

ablanında maşallahı var...
Allah sahibine bağışlasın...
e bizede böyle bi tane bağışlasın...

dalemberte hiçbişey bağışlamasın...
 

Üst