Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..
EE nerde bu forumun Houston lıları, SAS lıları..

EE nerde bu forumun Houston lıları, SAS lıları..

) o anlık bir sinirdi.. kusura bakma. sen yaz kafana göre .)
) o anlık bir sinirdi.. kusura bakma. sen yaz kafana göre .)Volkan Ozger' Alıntı:Emre abi geldim geri senin cok üstüne gelıyolar eser abi gelme bu kadar üstümüze !!! ama korkularından emre abi emin ol bu sene baslangıc ,görsünler sixersimizi geliyoruz okadar !!!
 gazı almış geliyorsun valla
  gazı almış geliyorsun valla  eser abini boşver sen volkan.. bak golden state ve houston lı arkadaşlar dayanamayıp hemen kendi sayfalarını açtılar.. Golden State TOPicini açtı bu arada. Düzeltiyorum.. Bu sene Pitkamaki nin hedefi şaşırmış ciriti gibi , göğüslerine saplanacağız bir hançer edasıyla
  eser abini boşver sen volkan.. bak golden state ve houston lı arkadaşlar dayanamayıp hemen kendi sayfalarını açtılar.. Golden State TOPicini açtı bu arada. Düzeltiyorum.. Bu sene Pitkamaki nin hedefi şaşırmış ciriti gibi , göğüslerine saplanacağız bir hançer edasıyla kimse meraklanmasın..
 kimse meraklanmasın..

Bunu haberlerde gördüm... Kübalı sakatlığı dolayısıyla 1 dk. mola almış. Tam tedavi biterken süre dolmuş. Hakem de diskalifiye etmiş. Bu sırada Kübalı maçta 3-2 öndeymiş. Ben de olsam farklı birşey yapmazdım gibi geliyor...Eser Atalay' Alıntı:ne pitmakaaki nin ciriti mi?
o zaman lig başladığında bu kübalı teakwandocudan tekmeyi yemiş meksikalı hakeme döneceksiniz

sixersın bu hamlesine diğer takımların nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor
 sixersın bu hamlesine diğer takımların nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor
Emre Yuksel' Alıntı:Philly , Jeff Ruland ı asistant coach olarak anons etmiş.. aman ne güzel..
bir anda nba de dengeler değiştisixersın bu hamlesine diğer takımların nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor

he birde ben yazıyorum kesin muhalefet yapıcaklar var  isme göre yok  8)
 he birde ben yazıyorum kesin muhalefet yapıcaklar var  isme göre yok  8) daha önce çeşitli asistant coach deneyimleri yaşadı ve bir süre portland da head coach olarak görev yaptı.. oyuncu ilişkilerinin iyi olmasıyla , olumlu yaklaşımıyla tanındı.. phillyye geldiğinden beri safra atmakla meşguluz.. yani ıverson ve c-webb den hatta korver dan kurtulmak için bekledi bu yaza kadar.. gerekli tradeler yapıldı.. c-webb in kontratından kurtulundu.. korverı giricekle takas edip kontratından kurtulundu.. bu yaz fa piyasasına daldı.. bir şeyler kopardı.. bu forumdaki arkadaşlar beğenmese de doğuda tepeye oynayabilecek bir takıma sahip oldu.. coachluk sınavı asıl bundan sonra başlayacak.. çünkü malzeme çok kötü değil.. çok sorun çıkartacak, saha dışı problemler yaratacak oyuncu da yok gibi.. gerisi onlara kaldı..
  daha önce çeşitli asistant coach deneyimleri yaşadı ve bir süre portland da head coach olarak görev yaptı.. oyuncu ilişkilerinin iyi olmasıyla , olumlu yaklaşımıyla tanındı.. phillyye geldiğinden beri safra atmakla meşguluz.. yani ıverson ve c-webb den hatta korver dan kurtulmak için bekledi bu yaza kadar.. gerekli tradeler yapıldı.. c-webb in kontratından kurtulundu.. korverı giricekle takas edip kontratından kurtulundu.. bu yaz fa piyasasına daldı.. bir şeyler kopardı.. bu forumdaki arkadaşlar beğenmese de doğuda tepeye oynayabilecek bir takıma sahip oldu.. coachluk sınavı asıl bundan sonra başlayacak.. çünkü malzeme çok kötü değil.. çok sorun çıkartacak, saha dışı problemler yaratacak oyuncu da yok gibi.. gerisi onlara kaldı..