Philadelphia 76ers

Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

tesadüfen gecenin bir vakti uyandığımda maçı kaçırdığımı anladım. tv'yi açtığımda 7 dakika falan vardı bitime ve 12-13 sayı öndeydik.. bitsin de tatlı uykuma devam edeyim diye beklerken maç uzatmaya gitti.. tamamen bizim hatamızdı.. ertesi gün tekrarını izlediğimde de knicks'ten kat be kat üstün olduğumuzu gördüm.. adam gibi devam etsek 25 sayı fark atarak bitirirdik maçı.. biraz gallinari'nin balı, biraz da bizim "süre erisin de topu potaya atmasak da olur" mantığımız işi sıkıştırdı.. knicks zaten önceki gece 2 uzatmayla bir maç kaybetmişti.. en iyi oynayan oyuncuları al harrington da 6 faullu iken bize direnemezlerdi. nitekim 1,5 dakikada maç bitti..uzatma skoru 19-5 miş.. böylece new york da 0-3 oldu ki beter olsunlar.. msg de her türlü yeneriz, en kötü takımımızla gider yeneriz..

princeton hücumu ile ilgili şüpheler de yavaş yavaş dağılıyor sanki.. bu sene çok maçımız +100 bitecek ama ne yiyeceğiz o belli değil.. hocanın dalembert'i yavaş yavaş rotasyon dışına ittiği açık.. ilk beş başlasa bile süre olarak speights'ın arkasında kalıyor sürekli..sevindirici bir gelişme bu..

yarın gece lige süper başlayan boston'u ağırlıyoruz.. formda ve arzulular.. istediğimiz kadar sevmeyelim. favori onlar ama herhalde kasarız bunlara.. arkasından da cuma akşamı jersey geliyor ki onlara kaybetmeye tahammülümüz yok..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

su an sehri philadelphia da sixers i izleyen veya konusan cok insan oldugunu sanmam .cunku world series de can cekisiyorsunuz gecen sene bi sekilde kazandiginiz sampiyonlugu bu gece sahanizda yankees e vereblirsiniz ilk maci kazandikdan s0nra arkaarkaya son 2 si kendi sahanizda yakin uc mac kaybederek bir ny takiminin pro sporlarda giantsin 2007 suberbowlundan sonra mileniumda ikinci zaferi sansini verdiniz. sanirim bunu ben uydurdum metz yankees maci 1999 du neysee isde forum knicks sezon macini yasarken hala new york mali goturmek uzere bu aksam

edit .yankees mets 2000 mis
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

boston'u ağırladığımız maçta ilk yarı iyi-kötü karşılarında durabilmişiz ama ikinci yarı bizi resmen laciverte boyamışlar..105-74 mağlubuz.. Bu maç hakkında yorum yapmaya da gerek yok.. pierce-garnett-r.allen üçlüsüne rondo tam destek verirken şimdi bir de benchten sheed geliyor.. bizim takımın böyle bir takımı yenmesi %1 ihtimal şu durumda.. neyse.. belli ki boston böyle giderse değil atlantik'i doğuyu bile kimseye bırakmayacak.. biz boston dışında kalan tüm atlantik takımlarını içeride dışarıda yenmek zorundayız..cuma akşam jersey ağırlıyoruz... kazanacağız..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

orlando'dan sonra boston karşısındada paramparça olmuşuz...

geçen sene bu takımlara kök söktürmüştük kazanamadığımız maçları bile son saniye basketleriyle kaybetmiştik...
bu sezon resmen GSW gibi olduk ama hücum yapamayn sixers idare edebilir geçen sene ettik ama savunma yapamayan sixers ocak ayını göremez...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

az önce detroit;e saçma sapan bir maç kaybettik deplasmanda.. uzun süre geride götürdüğümüz maçta son periyota yürüyüp 4 sayı da öne geçtik ama son 3-4 dakikaya girerken tıkandık ve kaçan faullerle, kaçan turnikelerle dolu 8-0 lık bir seri yiyip maçı bıraktık.. deplasmanda olan takım olarak, son dakikaları daha kontrollü oynamamız gerekirdi.. beceremedik..

hemen yarın akşam, şu anda önüne gelen her maçı kazanan ve az önce washington'ı da deviren phoenix'i ağırlayacağız.. bu maçı kaybettik, o maçı kaybetmememiz gerekir..rakip istediği kadar formda olsun.figüran olmamak için suns'a bir tokat atmamız lazım..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Az önce bitti maçımız.İzleyemedim ama istatistiklere bakıyorum bir takımın guardı 20 bir takımın guardı 3 asist yapıyosa neden kaybettik falan diye üzülmenin anlamı da yok gibi.Richardson'la Dudley de 13te10 üçlük atmış helal ne diyelim.Speights'e bişey olmasın Iguodala da nereye yetişecek
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

steve nash kadar olmasa da bizim de adam gibi guardımız vardı.. asistçinin de ağababasıydı ama GM sağolsun.. Adam yılda 10 milyon falan da beklemiyordu.. şu dalembert denen uğursuzu postalayıp, o adama yılda 3-4 milyon usd ayıramadık.. daha çok dizlerimize vuracağız andre miller yok diye.. adamlarda nash var, yenmişler.. başka bir açıklaması da yok.. ben dalembert i zaten görmüyorum da elton brand in de suyu ısınmaya başladı.. geleli 1.5 sene oldu, hala bir icraat göremedik.. yakında speights ilk beşe geçer.. iyi de olur..

çarşmba konuk olacağımız jersey, ligin maç kazanmamış tek takımı.. ilk galibiyetlerini almalarından ciddi şekilde çekiniyorum..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

alıntı;

Philadelphia 76'ers genel menajeri Ed Stefanski, Dalembert'i takas etmek için ligdeki geri kalan 29 takımla da bir şekilde kontak kurup konuşmuş. Hepsinden de olumsuz yanıt almış. Eh tabii bu sezon 12, gelecek sezon 13 milyon dolar kazanacak olan Dalembert'i isteyen takım olmaması normal. Ayrıca defansif pivotun kontratında 'Takas olursa maaşı %15 artar' şeklinde bir madde varmış. Zaten bu sezon Princeton hücumunda Dalembert'in verdiği harika(!) performans ve aldığı kısıtlı süreler takas değerini negatif etki ediyor. Eddie Jordan'ın, Wizards'da Haywood ile yaşadığı problemlerin aynısını Dalembert'in de yaşadığı açık. Kısacası Dalembert şu anda NBA'de Eddy Curry ile beraber belki de elden çıkarılması en zor oyuncu. Nasıl bir çözüm bulacaklarını ve Speights'e sezon boyunca nasıl gerekli süreleri sağlayacaklarını merak ediyorum.

Orange dedi ki...
eski gm billy king'e selam ederim... soktuğunu çıkaramıyoruz hala.

09 Kasım 2009 Pazartesi 17:24

kaynak: konyalı portlandlılar..

* billy king seni mezar da kabul etmeyecek..yaktın bizi..dalembert sen de inşallah sakatlanırsın..inşallah senin de billy king gibi kariyerin mahvolur.. inşallah h1n1 testin pozitif çıkar.. inşallah çocuğun olmaz.. franchise'ın 10 senesine kan doğradınız hep beraber.. ikiniz de Allah'ınızdan bulun..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

adam her yerden karşıma çıkıyor.. bu da espn.com dan..altı çizili kelimelere baktıkça ağlıyorum...

The travesty of a deal that Billy King gave to Samuel Dalembert remains easily one of the worst contracts in NBA history. Hopefully this season Dalembert, his inflated self-worth and his contract will be dealt for a couple of expiring contracts and some much-needed cap space.


adamlar blog açmış..başlığa bakın.. adam billy king'den hala hıncını alamamış.. işe alalım, tekrar kovalım diyor.. sadece biz böyle değiliz.. bu takımı seven herkes bu ikisine sövmekten başka bir şey yapmıyor..

http://firebillyking.blogspot.com/
re-hire billy king, then fire him again...
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

baştan sona dengede giden maçın sonunda biraz öne çıkıp 82-79 galip dönüyoruz nets deplasmanından..nets in bu sezon alacağı ilk galibiyetin bize olmamasına sevindim.. dalembert için yazmaya gerek yok.. yine rezilmiş.. speights'ı gördüm özette.. ben bu takımda hiç topu yere vurabilen, penetre edebilen bir uzun izlemedim ya da hatırlamıyorum.. matt geiger, theo ratliff , tyrone hill, dikembe mutombo aklıma geliyor hemen.. derrick coleman da fundementali kuvvetli adamdı ama böyle potaya giden uzunumuz hiç olmamıştı sanki.. bu çocuğun gelişimine çok seviniyorum.. çok yakında dalembert in yerine ilk 5 e geçer ve geçmeli de.. elton brand konusundaki hayal kırıklığı da büyüyor.. maça bu iki uzun ile başlıyoruz ama başka bir ikili ile oynayıp bitiriyoruz.. şapkalarını önlerine alıp düşünmeliler.. tabii umurlarındaysa..

cuma akşamı, dün akşam boston'un fena itelediği utah'ı ağırlıyoruz.. bizden daha iyi bir takımlar şu anda ama jazz'den nefret een biri olarak şu maçı kazanmayı çok isterim.. ama mehmet okur da üçlük atar diye çok korkuyorum.. ya yine çıkıp 10 tane üçlük denerse diye içim içimi yiyor.. pabucumun pivotu.. Benim tuttuğum takımlara böyle adam düşmesin..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

dalembert-eddy curry takasi philly icin iyi olabilir
Bence curry hala daha temiz 20 atar ve speights de onun atletizm acigını kapatır.curry'yi bitirense tamamen d'antoni denen sete set dusmanı 100 metrecilerden basketçi yapmaya çalişan musvettedir.
Lebron gelirse takımı pivotsuz oynat da göriyim bakalım kac gün kalıyorsun bu koltukta.
Curry-dalembert en iyi takastır ne yapın edin şehir meydanında eylem yapın,klüp binasına siyah çelenk birakın ama yapın şu takası
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Eddy Curry basketboldan sumo güreşine geçtiğinden senin dediğin takas olmaz.En iyisi Dalembert'in kontratını tek taraflı feshetmek ve pota altını Brezec-Maresse-Brand-Smith 4'lüsüne bırakmaktır.Bunun takıma 2 yıl vereceği zararın yanında ,2 yılda 21 milyon dolar vermek bu işin en zararsız kısmı gibi görünüyor.
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

artık hem franchise, hem şehir, hem dünya üzerinde bulunan taraftarlar bu dalembert mevzusundan sıkıldı.. ben de artık bir şey yazmayacağım burda.. herkes durumu kabullendi.. tek hayalimiz, seneye son senesi olacağı için 2010 yazında belki bir trade değeri olabilir..

vakit buldukça gazeteleri dolaşırım netten.. artık basın da umursamıyor.. dalembert'i değil sixers'ı önemsemiyorlar.. varsa yoksa eagles.. bu arada hokey takımı flyers da 6 maçtır kaybetmiyormuş.. bu iki takım spor portallarını kaplamış durumda.. ikisi de iddaalılar.. sixers ve philies biraz daha ikinci plandalar.. normal tabii.. insanlar dalembert'in saçmalıkalarını okumaktansa kazanan takımlarını okumayı tercih ederler..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

cuma sabahı 06.20 gibi bir saatte kalkmış olmama rağmen uykuya direndim ve phi-utah maçını bekledim.. paramızla rezil olduk diye bir laf var ya.. sıcak yatağım, pofuduk yastığım varken elton brand'in canının istmeesini beklemek ancak rezillikti benim için... devreyi zor tamamladım.. utah gibi sıradan bir takımdan sahamızda 22 sayı fark yiyorsak play-off da yapamayacağız demektir.. bu takıma çok yakında neşteri indirirler.. bu takım en küçük umut ışığında kapalı gişe oynayan bir takım.. yani şehir böyle bir şehir ama dün cuma olmasına rağmen sadece 10.000 kişi varmış.. kimsenin umurunda değil artık.. dün de böyle bişeyler yazmıştım.. herkes şimdiden vazgeçmiş durumda..

ya coach oyunclara posta koyacak, ya Gm oyuncuları kaşıyacak, ya GM coachu iteleyecek ya da takım sahibi çıkıp orağıyla ortalığı toz duman edecek.. bir şeyler değişecek.. bu şart.. belki süper bir kadro değiliz ama potansiyelimizi bu kadar değil.. daha kötü takımlarla neler yaptık.. bir refleks bekliyoruz..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

başlığın "philadelpiha 76ers yeniden geliyor ama geriden " şeklinde değiştirilmesini talep ediyorum.. yönetim istifa..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

bizim için bu sezonun en büyük kazancı olarak görülen m.speights dizindeki bağları yırtmış maçta.. en az 3 ay yokmuş.. zaten adam gibi oynayan 2-3 adam vardı, biri daha gitti.. Elton Brand efendi de suya sabuna dokunmuyor.. iguodala ile garibim t.young çabalayıp dursunlar.. speights ın gitmesi ile bu sezon bizim için bitmiştir..play-off yapma şansımız da bitmiştir.. bence brand'e trade arasın GM.. Film koptu.. KEPENKLERİ İNDİRDİK. !!
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

geçmiş olsun emre abi.hakkaten speights'e üzüldüm iyi başlamıştı sezona.ama sana daha çok üzüldüm maç başına dalembert izleme süren artacak
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

speights'ın gitmesi ile brand'in aldığı süre bir anda 41 dakikaya çıkmış.. maçın kısa özetini izledim.. brand'in charlotte maçı da olsa 19 pts, 11 reb, 6 bls, 2 ast, 2 steals performansı tabii ki süper bizim için.. ayrıca takım 84-81 geride iken yaptığı blokla maçı getiren adam olması güzel..sonuçta bobcats'i bir basket farkla yenmiş bulunduk ama bu önümüzdeki maçlar için öyle aman aman umut veren bir durum değil..dalembert de bu maçta 0 sayı, 2 ribaund ile oynamış.. şu halimle ben oynasam 15 dakika, buna çok eminim daha fazla fayda sağlarım şu takıma.. müslüman da değilki haramı helali bilsin.. maçı kazandıran da yine iguodala tabiiki.. koçum benim.. speights da gidince bizi fena yamultacaklar ama iggy direnmeye çalışacaktır..elimiz değmişken cuma da memphis i yenelim diyeceğim ama çok zor..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

bir phıladelphia taraftarı olarak benide aranıza alırmısınız emre abi ? :)
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

ne demek okan..başımızla beraber..
ne demişler; dayak buldun kaç, yemek buldun ye, philly li gördün sarıl..
nerden baksan 8-10 kişi olduk.. büyüme hızımız iyi..
bu hızla gidersek 2012'de 15 kişi olacağız..
 

Üst