Philadelphia 76ers

Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

:) topic sixers topici ama her türlü mevzu konusuluyo emre abi sen sixerdan haber ver son gelismeleri 15 gündür yoktum ne oldu ne bitti lütfen
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

türkiye hakları için tolga tuğsavul la kapışıp aldım ama gerek kalmaz, all-star olur bu adam:)

bu adam çok hühim eser.. bu ismi unutma.. james o'hara jr.. hall of fame e girecek.. lebron ağzı açık izleyecek..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

bırak le bronu ben de izlerim
derim yıllar evvel emre yazmıştı bu adamı bende emreyle dalga geçmiştim :)

ama şöyle bişey var draftlar bu sene çok sönük geçmeyecek gibi
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Volkan Ozger' Alıntı:
:) topic sixers topici ama her türlü mevzu konusuluyo emre abi sen sixerdan haber ver son gelismeleri 15 gündür yoktum ne oldu ne bitti lütfen

volkancım selam.. valla öyle kayda değer, önemli bir haber yok, varsa da ben bilmiyorum.. takımımız artık tamam.. herhalde daha transfer olmaz.. haberler hep kombineler satışa çıktı gibi şeyler.. 8 ekimde celtics ile özel maçımız varmış.. onlara patlatarak başlarız sezona..:)
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":1oun1cri]:) topic sixers topici ama her türlü mevzu konusuluyo emre abi sen sixerdan haber ver son gelismeleri 15 gündür yoktum ne oldu ne bitti lütfen

volkancım selam.. valla öyle kayda değer, önemli bir haber yok, varsa da ben bilmiyorum.. takımımız artık tamam.. herhalde daha transfer olmaz.. haberler hep kombineler satışa çıktı gibi şeyler.. 8 ekimde celtics ile özel maçımız varmış.. onlara patlatarak başlarız sezona..:)[/quote:1oun1cri]

eyvallah abim cok saol
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Emre Yuksel' Alıntı:
james o'hara jr: : 1992 Iowa doğumlu.. Yetenkli bir combo guard.. wade tarzı durdurulamaz penetreleri ve reggie miller ı andıran şut stili ile hücumda durdurulamaz bir silah.. uzun kolları ve iştahı ile savunmada da son derece etkili.. ancak oyun disiplininden çabuk kopması ve demoralize oluşu dezavantajları.. ncaa de bir sene oynayıp hemen nba olabileceği söyleniyor.. avrupa da kariyeri olabilir veya olmayabilir, draftte yeri garanti olmayabilir..

abicim ncaa'den oyuncu var dediysek o kadar da değil.senin yazdığın benim 10 yıla kim damgasını vuracak konuma giriyor.benim ncaa'de bulduğum oyuncular quincy pondexter,dejuan blair,lorrenzo wade,jon brackman gibi gelecek nba draftlarında yeri garanti olmayan olsada 2.tur da olan isimler. bu yıldız adayını da nereden buldun?
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

ya bu james o hara jr yoksa meşhur glendale kasabı james o hara nın oğlumu emre? ya oysa eğer baba tarafı artist bunun

james o hara hakkında daha çok bilgi istiyoruz!
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

erdalcım senin kadar olmasa da biz de takip ediyoruz biraz.. üniversiteler tarafından burs teklif edilecek oyuncuların tarandığı bir sitede buldum.. youtubeda da biraz izledim ama şimdi o videoları nedense bulamıyorum..

adam tam sayı makinası ama.. inşallah duke e gidip de coach k in elinde oyuncu karakteri bozulmaz..

eser, ana-baba bir artist bu adam.. hip-hop seviyor , her ortalama abd li genç gibi.. ailesi çiftçi, mısır üretiyorlar.. bir de küçük kardeşi var ama o daha kalıplıymış ve amerikan futbolunu daha çok seviyormuş.. anne ütü yapmayı pek sevmiyor.. jamie, arka bahçede her gün 300 tane şut atıyor.. bütün üniversiteler bu çocuğu kapmanın peşinde.. larry bird den sonra kırsal kesimin, çiftçilerin, köylülerin yeni gururu olacak gibi..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

images


James O'hara jr ın internette küçük bi araştırma ile gerçekten enfes bi oyuncu olduğu kanısına vardım buda genç Iowa lının fotoğrafı
Iowa dan basketçi bırak basketçiyi herhangi bi sporcu çıkacağına inanmayan ben ikna oldum.
emre iyi ki varsın bu adamı bize tanıttın.
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

sixers için yapılan taraftar anketleri devam ediyor.."bu sezon skor anlamında lider kim olur " sorusuna verilen cevaplarda ise % 49 a % 45 ile igoudala, brand i geçmiş durumda.. oyları türkler veriyor herhalde sadece.. ben buna ihtimal dahi vermek istemiyorum.. bu takımın hücumda ilk opsiyonu kesinlikle elton brand olmalıdır.. eğer tepeyi hedefliyorsak, şutu çok eksik olan iggy nin değil bir pota altı canavarı olan ve hücum repertuarı, post oyun repertuarı sayısız olan brand in sırtına binmeliyiz..

bu arada 8 ekim çarşamba akşamı, son şampiyon Celtics ile massachusetts de bir hazırlık maçı yapacağız.. bu, oynayacağımız 7 hazırlık maçının ilki olacak.. Sonraki maçlarımız New York (2), Cleveland(2), New Jersey ve Toronto ile olacak..

Sezon sonu NBA in salary cap anlamında 29. su olan Sixers, bu yaz yaptığı hamleler sonucu, ligin en pahalı 17. takımı haline geldi.. Elton Brand, Iguodala ve Dalembert , yılda ortalama 10 milyon USD nin üzerinde kazanmaktalar..Bu sezon 9.99 milyon USD ye oynayacak olan Andre Miller ın ise kontrat sezonu olup, önümüzdeki sene fa olacak..O da en az 11-12 milyon USD den başlayacak bir kontrat talep edecektir.. Şu anda görüşmeler başladı.. 2009 başında, sezon bitmeden sözleşmesini uzatacağımız konuşuluyor..Ona da böyle bir kontrat verdikten sonra hareket alanımız iyice daralacak.. Hayalim değişmedi, değişmez.. Dalembert i takas edelim gitsin..

Bu arada şehrin diğer büyük takımı, Eagles, NFL de Washington a saçma sapan bir maç kaybetti.. İlk çeyreğe iki touch-down sığdırıp 14-0 öne geçmesine rağmen , maçtan 23-17 yenik ayrılmayı başardı (!). Şu anda kendi grubunun en dibinde yer alıyorlar..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

[quote="Emre Yuksel"Bu arada şehrin diğer büyük takımı, Eagles, NFL de Washington a saçma sapan bir maç kaybetti.. İlk çeyreğe iki touch-down sığdırıp 14-0 öne geçmesine rağmen , maçtan 23-17 yenik ayrılmayı başardı (!). Şu anda kendi grubunun en dibinde yer alıyorlar..[/quote]
zavallı eagles :( sonuncuymuşlar vah vah vah ama philadelphia alışıktır buna sanırım
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

emre ne yaptın koca bayram tatilinde anlat bakalım sixers ahalisine :)

hiç takip edemiyorum bu aralar blogları,biraz aydınlat bizi ışığınla usta :p
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

estağfurullah.. ustalık gibi bir iddaamız olamaz.. ayıptır söylemesi tatilin son 3-4 günü marmaristeydim.. ben, billy king, pat croce, ed snider, aaron mckie , matt geiger ,ed stefanski.. hep beraberdik tatilde.. bütün ağır toplar ordaydı :) umarım bu "toplar" kelimem bir californialı olarak sana batmaz:)

jamie o'hara hakkında konuştuk.. hani şu iowa lı genç.. stefanski düşüneceğini söyledi.. tüm planlarını onun katılacağı drafte göre yapmaktaymış..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

yok sen kaşınıyorsun ama kaşımayacağım :)

marmaris he vay be millet geziyor tabii :( gez bakalım ne koymuştur işe başlamak sana şimdi,gelsin stefanski kurtarsın seni artık:)

muhterem bizde hasretle bekliyoruz işte chicago uçağını biliyorsun ;)
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

biz de bekliyoruz o chicago uçağını.. bana sixers bişeyi gelecek ya :) neyi olduğunu kimse bilmiyor dimi.. bişeyi :) ben de merter otobüsünü bekliyorum ama , o yollar bize hala kapalı.. son haftaya giriyoruz artık.. önümüzdeki haftasonu kış sezonunu açarım.. gece yarışları :)

eski oyuncumuz, uzun süre takımdaki kazmaların kahrını çeken, 1-2-3 numaralarda oynayan, sonra bir ara lakers da görülen aaron mckie yardımcı coach olarak mo cheeks ile çalışmak istediğini, sixers organizasyonu içinde bir görev almak istediğini açıklamış bulunmaktadır.. ilgililere ilanen duyurulur..
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Sixers, gün itibari ile resmi olarak pre-season ı açmış durumda.. Takım bundan önce 9 günde toplam 10 idman yaptı.. Coach Cheeks ' in sixers taraftarlarını ilgilendiren, takımın bu seneki görüntüsü ile ilgili bazı açıklamaları olmuş, şöyle ki;

* 1. skor opsiyonumuz Brand olacak demiş ki bunu 1-2 gün önce burada yazmıştık.. Takımın skor anlamında önceliği Iguodala değil Brand olacak.. En azından şimdilik plan bu..

* Geçen sene power forvet olarak kullanmaya çalıştığımız T.Young ı daha SF gibi oynatacakmış.. Iguodala ile süreyi paylaşacaklarını, bazen ikisini iki kanatta kullanacağını söylemiş.. Hatta ikisini ilk 5 çıkarma ihtimalinden bahsetmiş.. Bu sene Young dan beklentimiz yüksek olacak anlaşılan..

* Willie Green ve Lou Williams kısa yedekleri olarak benchteki ilk opsiyonlar..

* Yine kısa yedeğimiz K.Rush son idmanda ayak bileğini burktu.. Durumu tam belli değil ama bu akşamki Celtics maçında büyük ihtimalle yok..

* Şu an takımımız 15 kişi ama hazırlık dönemi sonunda 12 veya 13 sürekli oyuncuya düşeceğiz.. Kadromuzda çok fazla dalgalanma olmayacakmış. Her gece başka kadro yok diyor..

* M.Speights dan beklentisinin çok olduğunu ama zamanın lazım geldiğini söylemiş.. Gelişmeye ihtiyacı var demiş.. Dalembert ve Brand uzun ikilisinin ilk yedekleri R.Evans ve T.Ratliff olacakmış.. Bu açıklamadan Ratliff in beklenenden fazla oynayacağını anlayabiliriz.. Speightts da her gün gelişyorum, Brand den öğreniyorum falan demiş..Klasik cümleler işte.

* Royal Ivey den daha çok savunma anlamında yararlanacağız demiş.. Sıze avantajı olaak demiş.. Mıss match arayacak belki de bu adamla..Ivey de 3. guard olmam sorun değil.. Sahada takımıma yardım etmek için elimden geleni yaparım demiş..

Donyell Marshall la ilgili hiç konuşulmaması ilginç..

Kaynak: phillyburbs.com
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

Iguodala üst düzey takımın 1. skoreri olamaz elbette. Şutu zayıf. Valla Phila bu sene toronto gibi birşey çıkarabilir ortaya. Doğuda güçlendi şaka maka. Gene en iddalı 3 takkım var olsada ondan sonrası tam bir cadı kazanı.
 
Re: Philadelphia 76ers yeniden geliyor..

dün gece Boston ile yaptığımız ilk hazırlık maçımızı 98-92 kazandık.. T.Young 35 dakika sahada kalarak, takım içinde süre olarak 1. olmuş.. Zaten bunu istatistiklerine de yansıtmış durumda.. 21 pts, 5 reb, 5 top çalma.. Iggy-Miller-Young-Brand,Delambert ilk 5 i ile çıktık ki bu dün coachun bahsettiği kadro.. T.young ın ilk 5 çıkabaileceğini söylemişti.. Takımın en skoreri ise kenardan gelip 25 dakikada 27 sayı, 5 reb, 4 asist, 3 top çalma yapan Louis Williams.. 21 dakika oynayan Brand ise düşük yüzde ile şut atarak 11 sayıda kalmış..Maçı son çeyrekteki serimiz ile kazanmışız.. Celtics de tam kadro maça başlamış ama ilk 5 ine çok fazla süre vermemiş coach..

İlk maçta Celtics gibi hiç sevmediğimiz bir takımı yenmemiz sevindirici..
 

Üst