Play Off 1. Maç | Galatasaray CC 94 - 90 Beşiktaş Cola Turka

İşte böyle her sene böyle Beşiktaş'a böyle .. :)

Jerry Johnson maçın kaderini değiştirdi.Shumpert ve Shipp'ide unutmamak lazım..

Jerry .. Jerry .. Jerry .. JOHNSON !!

Galatasaray 84-74 Beşiktaş,Beşiktaş 87-96 Galatasaray,Galatasaray 95-84 Beşiktaş,Beşiktaş 71-73 Galatasaray,Galatasaray 81-73 Beşiktaş,Galatasaray 94-90 Beşiktaş

Maçı izleyemedim ama kazandığımızı görünce çok sevindim. Artık akatlara gidiyoruz sanırım çok uzatmadan öteki maçları da kazanıp diğer seriye dinlenmiş bir şekilde çıksak çok iyi olur. Bu arada öteki taraftan da olin gelirse ilginç olacak.. :)

Çok keyifli bir maçtı J.J'nin mantık dışı üçlüğü girmeseydi işimiz çok zordu. Maçın bitimine 24 saniye kala el üstünden üçlük mü atılır yahu kalan sürenin hepsi rakibe kalacakken. Adam D-Wash 2 :D

Jerry çok saçmaladı ama skorumuzu 91'e ve 93'e getiren basketlerdeki asistleri ile maçı kopardı resmen.

Beşiktaş'ın biraz kötü bir şut performansı sergilemesi ile 2. maçı da alıp işi bitireceğimizi düşünüyorum.

Tebrikler Aslanlar!

artık sıra 2 .macta bide cetin yılmaz maçın sonunda yine sacma sacma konuşmaya başladı röportajları izlemeden kapadım spormaxı

Soruları soran ebru bomba ya:) oktay mahmudiye oyuncularınız nefesinin son damlasına kadar mücadele etti dedi:) maçı taraftara armağan ettiğinizi varsayıyorum dedi:) oktay hocanın cevap güzeldi..

Ergin atamanla söyleşirken de Marcelus kemp potanın yıldızıydı dedi..sahanın yıldızı demek istedi heralde ya da parkenin yıldızı:)

tebrik ederim takımımızı gerçekten heyecanlı bir maçtı
İNLEYEN NAGMELER!!!!
bu arada ilkan karamanda maçtamıydı??çünkü tv gördüm gibi geldide bana

Maçın son bölümlerinde o top Tutku'nun elinde olmak zorunda her zaman ! JJ bugün günü kurtardı ama ileride olası aynı şeylerin yaşanması durumunda çok şey kaybettirebilir.Hele 4.periyodun son bölümünde duygusal davrandı,gaza geldi ve haliyle saçmaladı resmen.

Bu seride formumuzu bulmamız gerekiyor. Rakibin kadrosu yetersiz ve iyi değil fakat koçu Ergin Ataman çok iyi bir antrenör. Galatasaray'ımız ilk maçı kazanıp seride durumu 2-0'a getirmeli ve Akatlarda alacağı bir maç ile adını yarı finale yazdırmalıdır.

Bu sene hakkımız final bence ve de final oynarsak seneye EL'de oluruz diye düşünüyorum. Seneye EL 4'lü finalde ülkemizde olacağı için çok güzel bir sezon olur. HAYDİ GALATASARAY !

Gidişat öyle galiba.... :)

Maçın son bölümlerinde o top Tutku'nun elinde olmak zorunda her zaman ! JJ bugün günü kurtardı ama ileride olası aynı şeylerin yaşanması durumunda çok şey kaybettirebilir.Hele 4.periyodun son bölümünde duygusal davrandı,gaza geldi ve haliyle saçmaladı resmen.

Haklısınız, gerçi çok güzel işler de yaptı. Ama Jerry'nin yerine kalite bir guard almış olsaydık, neler neler olurdu düşünemiyorum bile.....

shumpert ve ermal ağrlığını koydu bugün. bu turu geçtik artık bence çok büyük sürpriz olmazsa. ama bazı oyuncuların performansını ciddi anlamda değerlendirmesi lazım. andric nasıl oynuyor öyle 1 metreden kaç smaç kaçırdı savunma da yapmıyor hırs da yok bu oyun olmaz andric uyarılması gerek. rancik de üçlü çektireceğine oyun oynasın. evren büker inanlmaz kötü bir sezon geçiriyor. tutku son zamanlarda attırandan çok atan adam rolüne soyundu ve aklı başında bir guardımız vardı onu da kaybettik asist üzerine yoğunlaşırsa daha güzel olur takım adına. jerry ise son hucumda o kadar süre varken boş yere atış yaptı iyi bir guard zekası yok. shumpert ermal ve savunma oyunuyla shipp şu an bizi sırtlıyorlar ama daha iyi basketbol ve ilerleme istiyorsak diğer isimler de katkı yapmalı. seneye yabancılardan sadece shipp kalmalı shumpert zaten türk olacak. ben andricten hiç memnun değilim inanılmaz istikrarsız.

Galibiyet çok güzel ama Jerry'nin son 2 üçlük tercihi (1'i girmesine rağmen) ve 3 sayı öndeyken faul yapmayıp maçın uzatmaya gitmesine izin vermemiz düşündürdü.

serinin en önemli maçını kazandık. ama spazmda geçirdik inceden. inanın birayı içmedim maç esnasında, yedim. o derece.. şu an üzerimde amormal bi rahatlık var.. kazanamazsak gerçekten çok üzülürdüm.. tahminim biz bu turu abdi ipekçi'ye bırakmayız. eğer olurda tur bizim sahaya kalırsa, abdi ipekçi o turu bjk ye bırakmaz..