Play Off 1. Maç | Galatasaray CC 94 - 90 Beşiktaş Cola Turka

Bjk'nin savunma anlayışına göre Luksa'nın ekmek yemesi çok zordu. En sevdiği ve iyi yaptığı pick'n roll hücumuna iyi tedbir alınca baya demoralize oldu. Chatman ile İle Kemp sürekli dışardan yüzdeli çalıştığı için savunmada da ihtiyaç duyulmadı.
Kareem A.Cabbar'ın söylediği de bu: "Tek bir yönünüz çok gelişmiş olsa bile rakip mutlaka bunu durdurur. Alternatif özellikleriniz de olmalı"

Bjk'nin savunma anlayışına göre Luksa'nın ekmek yemesi çok zordu. En sevdiği ve iyi yaptığı pick'n roll hücumuna iyi tedbir alınca baya demoralize oldu. Chatman ile İle Kemp sürekli dışardan yüzdeli çalıştığı için savunmada da ihtiyaç duyulmadı.
Kareem A.Cabbar'ın söylediği de bu: "Tek bir yönünüz çok gelişmiş olsa bile rakip mutlaka bunu durdurur. Alternatif özellikleriniz de olmalı"
çok güzel özetlemişsin ama andric bugün 3-4 tane bomboş saunma olmayan pozisyonu dahi bitiremedi. geçen hafta uzunu olmayan antalya maçında da berbattı. 2-3 maç iyi oynayıp 10 maç yatmakla olmaz bu iş

Serinin en önemli maçını kazandık böylece.Beklediğim gibi baya bi zorlandık.Hakemler yine canımızı yakmyaa devam ediyor,sadece tek pota altında yapılan faullere hatta olmayan faullere de düdük çalıyolar.3.periyotun başında yine çok kötü giriş yaptık,o ara tribünde de bir kopukluk oluyor malesef.Ancak takımın mücadelesi ile bir kez daha geri döndük ve önemli galibiyet aldık.Shumpert adamsın

enteresan maçtı, bi acaip 3 lükler, garip tercihler. neyseki kazandık. Jerry nin biraz frenlenmesi lazım, bazen ne yapmaya çalıştığını kendisi dışında kimse anlayamıyor.

bayan takımımıza dünya çapında büyük yıldızlar katıyoruz çok güzel bi olay! erkek takımımızada dünya çapında yıldızlar katmazsak jerry johnson, luksa andric ve ship tarzı oyuncularla şampiyonluk hayal. uzun zamandır meydanı bırakmışız çapulculara bizim olmadığımız yerde keçiler abdurrahman çelebi oldu....

Jerry son hucum kullanmamiz gereken topu hizli kullanarak seriyi riske soktu.Atis girdi.Besiktas cephesi cevap verdi.Jerry yine son hucum kullanmamiz gereken topu hizli kullanarak ikinci kez seriyi riske soktu ribaund alinmamis olsa seriyi verecektik.Jerry maalesef bu takimin guardi olamaz.

Beklenenin aksine hafta içi olmasına rağmen salonun yarısı doluydu bu da 6000 kişi demek ve son derece etkiliydik bana göre rakip hucumlarda ıslıklarla sanki kişi oynuyoruz gibi oluyo ama adamlar en kritik yerlerde 3 lükleri soktular ayrıca salonda fazla dikkat edemedim ama serbest atış çizgisinden inanılmaz yüzdeyle oynadılar biz ise baya kaçırdık güzel bi geceydi sonuç olarak

Öncelikle galibiyet için hocamızı ve takımı kutluyorum. Herkes elinden geleni yapıyor gerçekten.

Bugün Türkiye Basketbol Ligi Play-Off maçı oynandı fakat ben Türk Basketbolu adına utandım. Beşiktaş Cola Turka denen takım yüzünden nefret ettim bu ligden. Eline her topu alan üçlük sallamak zorunda mı ? Adamlar resmen sokak basketbolu oynuyorlar ve başlarındaki koç Türkiyede sayılı hocalardan biri olarak gösterilen bir isim. Bu maçı kaybetseydik eğer biz değil basketbol kaybedecekti.

Jerry son hucum kullanmamiz gereken topu hizli kullanarak seriyi riske soktu.Atis girdi.Besiktas cephesi cevap verdi.Jerry yine son hucum kullanmamiz gereken topu hizli kullanarak ikinci kez seriyi riske soktu ribaund alinmamis olsa seriyi verecektik.Jerry maalesef bu takimin guardi olamaz.

jerry gerçekten saçma işler yapıyor ama hata son topları onun eline vermekte tutku bu durumlarda devreye girmeli jerry düşünmeden iş yapıyor.guard dediğin zeki olur az

Zor oldu ama sonu iyi geldi, bu Kemp midir nedir o nasıl bir üçlük atmaydı, özellikle yanlış hatırlamıyorsam son üçlüğü tamamen piyangodan çıkmıştı. Tebrik ederiz aslanları. : )

yanlız bu maçı tv den izleyen biri olarak söylüyorumki taraftarımız çok etkiliydi.. tabiri caizse tam anlamıyla "oyunun içindeydi". posizyonlara çok yerinde reaksyon gösterdiler.. artık yavaş yavaş bilinçli bi baketbol taraftarımız oluşuyor. takımın durumu daha iyi gittikçe taraftarda kendini geliştirecektir her açıdan.. bu gün abdi ipekçide olan türm taraftarlarımıza teşşekürü bir borç bilirim.

Güzel maçtı, Shumpert ve Ermal'in yükselen performansı sevindirici.

Andric'e sallayanlar olmuş ama ben bugün çok çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Ermal çok formda olduğu için çok az süre aldı zaten. Takımda kötü oynuyor diyebileceğimiz pek kimse yoktu bence.

Yalnız sürekli şut atmaları ve sokmaları can sıkıyor. Gerekirse içeriden oynasınlar ama şu şutları atmalarına izin vermeyelim Akatlar'da.

JJ son topları kullanmasın diyorum son söz olarak.