• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Play Off 1. Maç | Galatasaray CC 94 - 90 Beşiktaş Cola Turka

Arkadaşlar bu maç öyle kolay maç olmayacak 1 senenin emeğini o gün toplayacağız, Antalya maçında takım gerekli motivasyonu sağlayamadı kıytırık Henderson'u durduramadık ki Beşiktaş'da onun gibi 5 tane adam var. Savunmamızla kazanacağız taraftar orada olup takımın bir an bile oyundan düşmemesine katkı sağlaması lazım. Ergin sever böyle hedef maçlarını ilk maçı alıp umutlarını tamamen kırmamız lazım yoksa işimiz çok zora girer.

Sözün özü bu maçı kazanacaksak savunmamızla kazanacağız savunma yapacaksak tribünlerin buna katkısı çok fazla olacaktır. Lütfen herkes gelsin hatta bi arkadaşını gelmeye ikna etsin ya.

Şamil bende iş yerinden bir arkadaş getireceğim ama getire getire Beşiktaş'lı bir arkadaşımı getireceğim :)
Onların seyircisi olmayacak galiba yanlış mı biliyorum? Bu arada inşallah kontra söylenmez.O sözlerden nefret ediyorum,söyleyenlerden de !!!

Hadi hayırlısı ilk maçı alalım. 2-0 yapıp önümüzü açalım.

Şamil bende iş yerinden bir arkadaş getireceğim ama getire getire Beşiktaş'lı bir arkadaşımı getireceğim :)
Onların seyircisi olmayacak galiba yanlış mı biliyorum? Bu arada inşallah kontra söylenmez.O sözlerden nefret ediyorum,söyleyenlerden de !!!
Evet BJK seyircisi alınmıyor, aynı şekilde biz de Akatlar'a gidemiyoruz.

futbolda hasan kabze baskette cüneyt erden diyorum

Rüyamda 70-76 kaybettiğimizi gördüm,inşallah yanlış çıkar :-(

Şu macı kazanalımda bitsin bu iş hadi aslanlar Chatman oynuyo dimi Beşiktaşda ?

bu ilk maçı almamız lazım 2-0 olursa seriyi aldık sayılır

Saldır Galatasaray !

Play Off 1. Maç Galatasaray - Beşiktaş (Canlı)

9 - 5 öndeyiz. İlk çeyrekte son 7 dakika.

12-7 öndeyiz

Ozelden link yollarmisiniz lutfenn

12-10 öndeyiz. Shipp'in 5 sayısı dikkat çekiyor.

özelden link atabilecek olan var mı?

19-14 öndeyiz.

özelden lınk atarmısınız ben suan canlı anlatıyım sıze şuan durum 21-16 ondeyız takımızda en cok sayı kaydeden oyuncu joshup shıpp

link alabilir miyim ??

Geri