Play Off 1. Maç | Galatasaray CC 94 - 90 Beşiktaş Cola Turka

Bir önceki sayfada da dediğim gibi bu takıma bir maçla küsme lüksümüz yok bizim. O son haftayı unutmak zorundayız geçti gitti artık. Takımın da moral/motivasyonunun yukarılara çıkması için bizim orada onların yanında arkasında olduğumuzu göstermemiz lazım. Hepimiz biliyoruz bu takım buralara muhteşem savunmasıyla geldi.. 80 küsür sayı ortalaması olan bjkyi 2 maçta 70-71de tuttuk. Ama burası play off ve rakip koçuyla kadrosuyla burada hatayı affetmeyecek tecrübeye sahip kesinlikle.. O yüzden hiçbir şekilde bjkyi rahat eleriz yaa havalarına girmememiz lazım.. Tekrar ediyorum küsme lüksümüz/hakkımız yok, perşembe orada olup takımın bir an bile düşmemesi için büyük destek vermeliyiz.. Selam olsun gs bench arkası garabel ve arkadaşları:)
 
Ben bir arkdaşımı gelmeye ikna ettim, herkesten bu başarıyı bekliyorum.
Ben de hem arkadaşlara katılıyor, hem de tekrarlıyorum: Bu takıma küsmeye hakkımız yok! Onların perşembe akşamı bize ihtiyacı olacak ve biz gerçek taraftar olarak, yine yerimizi almalıyız. Ben orada olacağım, herkesin de orada olması gerektiğini düşünüyorum. Umarım şenlik havasında bir ilk maç geçiririz hep birlikte.
 
Adminlerden ricam lutfen aclis sayfasini Besiktas maci yapin.Engelsiz aslanlarimizi cok seviyoruz.Basarilarinin haftalarca kutlanmasi lazim.Ama Besiktas macinin ardindan tekrar onlari acilis sayfasi yapabiliriz.Gec bile kalindi ama lutfen Besiktas maci icin adminlerden bir acilis sayfasi.Herkes yanina bir degil iki kisi alip gitmeli salona.Bunu basarabiliriz.
 
Yarın okul sonrası salona geçeceğim ama hiçte rahat değilim bu maçta. Her yönümüz ile yeterince konsantre olamadığımızı düşünüyorum. Bir de Beşiktaş oyun anlamında çok dengesiz ve inatçı. Ve bu maçıda kaybederlerse bize karşı arka arkaya 3 maç kazanmaları bana çok uzak ihtimal olarak gözüküyor. O yüzden bu maç çok fazla efor sarfedeceklerdir. Zaten çoğu kişide yazmış,serinin açık ara en kritik maçı.Başarılar takımımıza.
 
Başkanlık seçimi,Olin,Taurasi olayı felan derken Bjk maçı hep geri planda kalıyor.Serinin en zor maçına çıkıyoruz.Biraz daha konsantre olmamız lazım.Sitenin girişinede artık Bjk maçı ile ilgili bir görsel konulmalı.
 
Bu utanmaz federasyon ve hakemler kızlar maçlarımızdan ve bu Olin maçından sonraki döneme kadar hiçbir açıklama yaptılar mı? Suskunluğa devam ediyorlar değil mi?
 
Şuta dayalı Beşiktaş mı? Savunma takımı Galatasaray mı?

Galatasaray, sistemin her zaman önde olduğunu ilk 2 maçta gösterdi, fakat unutulmaması gereken nokta, Beşiktaş patlayıcılığı olan bir takım, bir anlık durgunluğumuzu, dikkatsizliğimizi, 8-10 sayı ile cezalandırabilirler.

Kısaca konsantre olmalıyız, tribünler dolu olmalı ve baskılı olmalı, bu durumda Beşiktaş'a şans vermemiş oluruz.

Biletimi aldım, ablamla beraber geliyorum
 
Galatasaray-Beşiktaş maçı salonda izlenir! Herkes bu cümleyi RT yapsın, salona 12.000 Aslan aksın!

Arkadaşlar bu cümleyi RT yapıyoruz, Twitter üzerinden insanları maça davet ediyoruz, ne kadar çok kişiye ulaşırsak o kadar iyi olacak, çünkü şakası yok bunun
 
Galatasaray-Beşiktaş maçı salonda izlenir! Herkes bu cümleyi RT yapsın, salona 12.000 Aslan aksın!

Arkadaşlar bu cümleyi RT yapıyoruz, Twitter üzerinden insanları maça davet ediyoruz, ne kadar çok kişiye ulaşırsak o kadar iyi olacak, çünkü şakası yok bunun

Abi şuan biletlere ilgi nasıl ?

Maç günü yaklasık kac bin taraftar salonda olur ?
 
eyüp yıldızın mesajını RT yaptım bende maça gelince en büyük silahımız olan savunmamız oldugunu kesinlikle unutmamalıyız..
 

Üst