Play-Off 3. Maç | Beşiktaş Cola Turka 113 - 71 Galatasaray CC

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

Kardeşim birşey dediğimiz yok da, everybody, ribaundd ribaund diye bağırınca insanın aklına başka birşey gelmiyor.
Atlet giyip Ribaund diye bağırınca en iyi Galatasaraylı biz olacaksak haydi bizde öyle yapalım :)
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

Burak Barut' Alıntı:
Kardeşim birşey dediğimiz yok da, everybody, ribaundd ribaund diye bağırınca insanın aklına başka birşey gelmiyor.
Atlet giyip Ribaund diye bağırınca en iyi Galatasaraylı biz olacaksak haydi bizde öyle yapalım :)

bende öle birşey dedin demedim zaten, öncedende lafı geçmişti forumda o adamın bende kendi çapımda nedendir bilmem anlatasım geldi o adamı, o adamın atletine o bağırışlarına bakarak en iyi beşiktaşlı diyorlarda demedim kötü gün taraftarı olduğu için öle gözüküyor demeye çalıştım, kim ne yaparsada yapsın kardeş salla onların sorunu :)

Hayat bize SARI-KIRMIZI!!
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

Bayan takımıda aynı şartlar altında oynadı o salonda. Atletli abimiz ve bir avuç Beşiktaş taraftarı ile. Takım içinde huzursuzluk olması muhmetel.
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

Burak Barut' Alıntı:
Biz hucum yaparken onların savunmasında tribünlerde olan atletli bir deli var.Sürekli bağırıp duruyor harbi insanın canını sıkıyor şutlarımızın kaçmasında o adamında etkisi vardır kesin.
Yürü be Burak kim tutar seni :)
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

İlk iki maçtan sonra ciddi anlamda savunma yaptığımızı iddia edenler vardı hem sitelerde hem gazetelerde. Burada da savunmamızdan dem vuran postlar okuduğumu hatırlıyorum. Halbuki hiç de iyi savunma yapmıyorduk, sadece Beşiktaş Cola Turka şut sokamıyordu bütün olay bu. Yoksa bütün sezon yatıp da play-off başlarken hadi beyler savunma yapıyoruz demekle yapılmıyor bu meret. Altyapılarda savunma ile alakalı öğretilen ilk şey savunmanın %90'ının istekten oluşmasıdır, bizim takımda bu isteği gören var mı ? Bugün gören var mı, dün gören, daha önce gören? Ben göremedim açıkçası takımı ve ligi yakından takip eden biri olarak.

Ayhan Şahenk'de de çok boş şutlar bulmuştu Beşiktaş Cola Turka fakat sokamamıştı bunları. İkinci maçta Cevher-Chatman ikilisi hariç takımın geri kalanı 8/38 atarken bugün 25/28 ikilik 17/29 üçlük gibi akılalmaz rakamlara ulaştılar. O gün de boş atmışlardı, bugün de. Tek fark bugün ev sahibi olmanın da verdiği salona aşinalık avantajı ile daha yüzdeli sokmaları idi, tabii ki şu yüzde sanal bir yüzde yani bir daha 25/28 gibi bir rakama ulaşmaları imkansıza yakın fakat bunun oluşmasında büyük emeğimiz var, anlatmak istediğim o.

Buraya gelirken 3. maçı verir 4. maçı kazanır, seriyi alırız diye düşünüyordum ve maçtan önce de Beşiktaş Cola Turka kazanıcaktır yazdım yazımda. Fakat bugün alınan galibiyet Cumartesi gününü de doğrudan etkleyecek bir galibiyet, çünkü alelade bir sonuç değil bu. Moral-motivasyon olarak güçlü gelen taraf bizdik fakat bu üstünlüğü Beşiktaş Cola Turka'ya verdik an itibari ile. 2-2 ile evimize döneriz diye tahmin ediyorum bu noktadan sonra.

Dar rotasyonu ile kendisinden daha güçlü ve alternatifli bir kadroya sahip rakibine karşı gösterdiği mücadele azmi ve aldığı bu 40 sayılık farkla takdiri hakediyor Beşiktaş Cola Turka.

Bu arada yanılmıyorsam eğer son 15 sezonun play-off'lardaki en farklı mağlubiyeti bu mağlubiyet. 95 senesinde çeyrek finallerde 74-116'lık bir Daçka- Fenerbahçe var, onun harici 40 sayılık fark hatırlamıyorum.
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

O atletli adamın ismi Deli Murat.:)

Herşeyi anladım ama bir takımın 2 tane oyun kurucusu varsa,bunlardan birisi çıkıp 1 tane asist yapmaz mı?

Şaka gibi ya!!!
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

abi atletli adam şu adam bu adamın filan alakası yok profesyonel bir basketçiysen eğer kendini öle görüyorsan kulaklarını tıkayacaksın bu takım avrupada napcak eğer bi adamın yok ribaunt atamaz dediği için mi konsantrasyonu bozulacak fb maçlarında her dakika ana avrat küfür edilirkende atmasınlar o zamn yok böle birşey bence bu maça gelince ne umutlarla oturmuştum tv nin başına ama gerçekten bu yıl bizim en fazla efes 3 - 0 biteceğini anlayıp kalktım bu ne ruhsuzluk bu ne vurdumduymazlık anlam veremedim
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

YAZIKLAR OLSUN...

Chatman'dan başka elle tutulur hiçbir oyuncusu olmayan, tüm bir sezon parasızlıkla ve türlü sorunlarla boğuşan, bütçesi bizimkinin yanında solda sıfır kalan,taraftarı bile takımından umutsuz olduğu için salona gelmeyen bir takıma play-off'lar tarihinin en farklı skoruyla yenilmek için ellerinden gelen herşeyi yapan tüm oyunculara, hocaya, asistan hocaya yazıklar olsun...

bu kadar para harcamasına rağmen tek bir elle tutulur oyuncu alamayan ve bizi bu ruhsuz,yeteneksiz adamları seyretmek zorunda bırakan şube yönetimine ve sonuçta emeği geçen herkese yazıklar olsun...

sporda yenmek de var, yenilmek de elbette. ama her zaman söylediğim ve inandığım bir düsturum vardır: adam gibi, çalışarak, gayret ederek, ter akıtarak yenilirsin, kimse ağzını açıp tek bir kelime edemez ki bunu adı mücadeleye saygıdır. böyle bir yenilginin kabul edilmesi ise mümkün değildir.

bu ligde figüranlıktan öteye geçemeyeceğimizi ve en iyi ihtimalle yarı final oynayıp orada da süpürüleceğimizi ilk yarı sonundan beri birkaç defa yazmıştım. bunları görebilmek için kahin ya da ombudsman olmak gerekmiyordu, normal bir zekaya ve objektif bakış açısına sahip biri olmak yetiyordu.

bir kardeşimin dediği gibi bu takım tam bir 'loser' !!! maçlarını izlemek kazanırken de kaybederken de tam bir çile. çünkü dışarıdan şut sallamaktan başka hiçbir oyun planı ve taktiği olmayan bir takım. tutarsa ne ala, tutmazsa ne gam !!!

evet arkadaşlar, maalesef harç bitti yapı paydos... eğer sen Cemal'le, Tolliver'la, Erdem'le, Murat Kaya'yla, Atkins'le, pili bitmiş Cüneyt'le, vurdumduymaz Hosley'le bir kadro oluşturuyorsan ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın !!! biraz Graves, biraz Hüseyin, işte hepsi o kadar...

herkese iyi uykular, renkli rüyalar arkadaşlar...
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

Özellikle geçen maçın ilk yarısıyla bu maçtaki oyunumuz arasında dağlar kadar fark vardı en önemlisi de istek eksikti. Acaba parasal sıkıntılar söz konusu olabilir mi?
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

Tek kelime ile yazıklar olsun. Nedir bu kadar fark anlamak mümkün değil. Bizim oyuncularımızın durup düşünmesi lazım biz nerede hata yaptık diye. Belki bu turu geçeriz ama ben asla inanmıyorum şampiyonluğa filan. O kadar hayalci değilim maalesef.
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

Sporun hiç bir dalında ruha, motivasyona inanmazdım. Başarı için kaliteli ve profosyonel oyuncuların, sistemin önemli olduğunu ruh ve motivasyonun çok sonra geldiğini düşünüyordum. Dün akşam karar değiştirdim. Her hangi bir sistemin ve kaliteli olmalarına rağmen profosyonel olmayan oyuncuların varsa ruh ve motivasyon çok önemliymiş.
Şubeye acil yardım gerek. Çünkü acil yardım alarmı veriyor..
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

bu mincinözlü hiç mi durdurmadı adamları hiç mi mola verip ikaz etmedi hatalarını göstermedi..
Benim fikrim bu adamları elesek dahii 42 sayı fark bir lekedir... Temizlemenin yolu belli...
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

yani bu turu gecsen ne olacak artık 42 sayı ne demek ya.vallahi bi ara baktım koray hoca basını one eğmiş oyle duruyodu.zaten ep durdu hep izledi.oda biliyo sene sonu gidici olduğunu, bu tabiki onun psikolojisi acısından onemli faktor ama 42 sayı fark adama koyar be hocam yapma ya.
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

utancımdan maçı izleyemedim.bu ne rahatlık kardeşim.paranı da alamasan adamlık gururun,kendi kariyerin için oynarsın.parkeye çıktın mı herşeyi unutur işine bakarsın.bakalım bu hezimetin altından kalkabilecekmiyiz?
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

Başlığı her gördükçe bana birşeyler oluyor..
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

İki takımın oyun sistemi sadece atmaya dayalı.Biri atıp biri saçmalayınca bu tip anormal farklar oluşabiliyor.Hosley ve Tolliver transferleri nedeniyle takımın oynayacağı iki taraflı bir sistem kurulamıyor.Cüneyt,Tolliver(ben daha önce izlemesemde Kaan Kural'dan duyduğum),Hosley hep saçma sapan şutlar oyunculardı.Yine saçmalıyorlar.
Bu farka bu sebepten dolayı fazla takılmamak gerek.Seneye benzer bencil oyunculardan uzak durmamız gerekiyor.Top paylaşımını iyi yapan guardlar,her aldığını potaya sallamayan forvetler,pota altında canavarlaşan uzunlar ancak başarıyı getirir.Yoksada bizim yerimiz artık buralar olarak kalacaktır.
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

Alışmış kudurmuştan beterdir der atalarımız. Biz de alıştık bir kere farklı mağlubiyetler almaya. Burada sorulması gereken soru; takımın farklı mağlubiyetler almasının birincil sorumlusu kimdir? Tıpkı dünkü yenilgide olduğu gibi, geçen sezon Fener Ülker karşısında alınan farklı mağlubiyette de takımın hocası Murat Özyer´di. O halde sorumluluğu üstüne almasını bilmeli!

Ama Koray Hoca... Onun ne suçu var ki!

Yaşın önemi olmaksızın insanların her çağda bir oyuncağa ihtiyacı vardır. Bebekken oyuncağınız arabadır, gençlikte oyuncak arabanın yerini atariler\ PS oyunları alır, orta yaşta işinizdir\ailenizdir, yaşlanınca eğer liseliyseniz oyuncağınız basketbol şubesidir. Oyuncağınızı hoyratça kullanıp defalarca kırsanızda her kongrede size yenisini verirler.

Bakalım cumartesi günü kırılan oyuncak yapıştırılmış olarak karşımıza çıkabilecek mi?
 
Re: Bjk 113-71 Galatasaray

Arkadaşlar sakin!

Bu fark sinir bozucu ama gerçeği yansıtmıyor, bende çok rencide oldum, sakın yanlış anlamayın!

Maçı kaybettiğimiz kesinleşince takımımız oyunu bıraktı, bu farkta bundan oluştu, ama cumartesi yenip Efes ile eşleceğiz göreceksiniz!

Efes serisi ise bu seriye hiç benzemeyecek, herkes çok daha farklı bir motivasyonda olacak!

İçimizi karartmayalım, en azından şimdilik!
 

Üst