K
Kenan Erdem Akkaş
Misafir
Re: Beşiktaş-GALATASARAY(Arman İçin oyna)
41-39 Top bizde
41-39 Top bizde
Evet bunu daha önce bende söylemiştim kadroda olmaması gereken oyuncu tolliverdır.hosley 4 numarada tolliverın yaptığı her şeyi yapar ama koray hoca onu ısrarla 3 kullandığı için bunu pek görememekte ayrıca sanıyorum karar biraz Hosleye mesaj vermek için yani biraz idari bir karar.Hosleynin disiplin problemleriyle ilgili bir karar olduğunu düşünüyorum...Yılmaz Özardıç' Alıntı:Takımımız büyük bir istekle oynuyor.Aslında 13 sayı olduğunda fark bitti demiştim.Saolsunlar beni utandırdılar.Ve bir sorum var Hosley neden yok ?
Eğer sakatsa tamam ama teknik kararsa bence yanlış....Hosley'i koy 4'e asla sırıtmaz bence Tolliver'in yapabildiği her şeyi yapabailir..Hatta savunmasının 5 6 katını...
Müneccim arkadaş varsa buyursun cevaplandırsın... Yapacağımız şeyler belli; İçeri top indirmek, boş şutları sokmak vs. vs. Bunları yaparsak zaten maçı vermeyiz.Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:arkadaşlar 2.yarı için ne düşünüyorsunuz bence farkı az bi açsak bu sefer biz götüreceğizi maçı ama olmuyo olcaka gibi sizce