Play-Off Çeyrek Final Serisi Maçları | Galatasaray CC - Türk Telekom (71-78, 68-73, 86-88)

Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

NE OLUYOR ARKADAŞLAR???

ASLAN YÜREKLİ GALATASARAY TARAFTARINA!!

Bakıyorumda daha şimdiden ikiye bölündünüz .Bu davranış bir Galatasaraylı'ya yakışmıyor .Tamam elendik,hayal kırıklığına uğradık, bu ne Galatasaray'ın ,nede dünyanın sonu, şimdi sakince bekleme zamanı yönetime destek verme zamanı .yeni sezon öncesi herkesin Galatasaray'a destek verme zamanı .

Bir sezon boyunca bu formayı şerefle taşıyan oyuncularımıza ,teşekkür etme zamanı.Biz şampiyonluğu bundan 40 gün evvel kaybettik.o zaman bir şans vardı bunu dile getirdik.Ama destek görmedik olsun bu sene de böyle geçsin.Ama hatırlatıyorum aranızda bir çok kişi daha basketbolda şampiyonluk görmedi.Görenlerde çoktan unuttu.

Murat HOCA'YA

SENİ bu forumda en çok eleştiren biri olarak.Söyleyecek çok laf varken.Sadece koca bir sezonu ve böyle papat' ya bir ligi bu şekilde.bitirmen sana yeterince acı veriyordur.sonuç ne olursa olsun TEŞEKKÜR ediyorum.

ÜMİT AVCIYA

Yıllarca bu medyada yer bulabilmek için bir çok kimsenin kalemşörlüğünü yaptın .sonunda bazı abilerin ricasıyla kendine bir köşe buldun. ordan bilip bilmeden atıp tuttun.bu saaten sonra artık yeter.Olduğun yerde dur bir daha galatasaraya bulaşma çek kalemini galatasaray'ın üstünden sen tuttuğun takım olan fenerle ilgilen bizim ne sana nede görüşlerine ihtiyacımız yok.

HADİNİ BİL!!!


Daha yzacak çok kelimem var ama şimdi sırası değil şimdi sakin olma zamanı

Sevgilerimle

Mithat DURAN
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Koca bir sezonu 1.9 saniyede heba etmeyi başarabildik
Derler ya sağlık olsun diye ben bunu diyemiyorum işte... Kimsenin buna hakkı yoktu kimsenin sonunu bu şekilde olmasına izin vermemesi gerekiyordu.

Bu durumda bile Murat hocaya destek verenleri gerçekten taktir edebiliyorum ama gördüğüm şey maalesef bunun böyle devam edemeyeceği. Murat hoca'nın 2 sezonda bize verdiği emekleri unutmak onları inkar etmek insfasızlıktan öteye geçmez ama başarısızlık dediğimiz şeyin bir sorumlusu olmalı bunun sorumlusuda bana göre sadece bu maçta değil tüm sezonda yaptığı hatalar nedeniyle maalesef sevgili hocamız....

Oyuncularımız alkışı hakediyor en çok çabalayan onlardı netice olarak belki başaramadık ama onların yüreği ve mücadelesi herşeye değer

Teşekkürler ASLANLAR
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Arkadaşlar görmek istememediğiniz son, dün gerçekleşti, bu sponsorluğun amacının Feneri kalkındırmak olduğunu yazarken, murat hocanın şampiyonluk için yetersiz olduğunu yazarken hep tepki aldım.. Fakat soruyorum Galatasaray Spor Kulübünde 2.sezonunu yaşayan Murat ÖZYER diğer kulüplerde hep yeni coach yeni oluşum.. Ayrıca sizin küçümsediğiniz bütçe bu sezon 7 milyon dolara çıkmış durumda.. Yani 2.sene planlamasının bu paralara daha iyi yapılması gerekirdi diye yazıyorum.. Ama sizler bu bütçeyi küçümsüyorsunuz bu bütçenin arkasına sığınıyorsunuz.. Erman hocanın zamanı ile bu zamanın hiç alakası yok Efes yarı finalde evet takımımızı süpürmüştü ama o zaman hakikaten bütçe farkı vardı kadro amatör şubelerin kapatılıp açılmasından sonra çok geç kurulmuştu. (800 Milyar bütçe ile)

Benim şimdi bazı sorularım var!!!!
Şampiyon olan Fener Aydın Örs ü yollayarak oturmuş takımın dengelerini bozdu, şuan oynadıkları basketbolda ortada zaten, Beşiktaş ta para futbola harcandı ödemeler yapılmıyor takım içinde ciddi huzursuzluk var, Karşıyaka kadro ve para sıkıntısı var sezon ortası gary neal gibi hedefe götürecek oyuncuyu sattılar, T.Telekom Wright sakat Dudley sakat bir sürü problemle play-off a geldiler. Antalya yeni yapılanma içinde starı yok, Banvit hedefleri küçülmüş durumda, diğerlerini yazmıyorum bile..

Bu şartlarda bu kadar handikaplı bir ligde bu bütçeyle 2.yılını yaşayan bir koçun ve sponsorluğun, Türkiye Kupasında ilk turda elenmesi ve Play-Off ilk turunu 3-0 gibi bir skorla kaybetmesini anlamıyorum.

Haa diyeceksinizki Avrupa 4.lüğü var kulağa hoş geliyor. Avrupa daki kupanın intertotonun bir eşi olduğu ordaki sadece kulağa hoş geldiğini kazanılan maçlara bakıldığında 1 tane kaydadeğer takım olduğunu görüyoruz.. (Girona) Diğer karşı karşıya geldiğimiz büyük takımların karşısında hüsrana uğradık.. Kura şansı ve kötü bir kupa olması sebebi ile alınan bu 4.lük çok abartıldı...

Yani yine kızacaksınız ama gerçekler bunlar sponsor kendini ve çalışanlarını yaşatıyor. Ama Galatasaray yerinde sayıyor..

Saygılar.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Zihni uleb cup gibi avrupa'nın ikinci en büyük organizasyonunu nasıl kötü bi kupa diyebiliyosun anlamak güç ki bu sene kupayı alan badalona ve dinamo eurolig taklımlarıydı unutmamak gerekir 3.olan girona ispanyanın koklü klüplerinden hadi bizi ve bjk yi adamdan saymıyosun unic kazan, rusyanın dinamo ve cska dan sonra gelen en önemli klüplerinden daha sayardım ama uleb cup ı kötü ve değersiz bi organizasyon sayan birinin aklından şaşarım daha istersen bilgi veririm...

Bu sene yaptığımız bence bu kupanın en başarılı ve süpriz takımıydık(Bütçe ve kadro açısından) aldığımız bu başarı bence Efes'in koraç kupasını aldıktan ve onların final fourlarından sonra bir Türk takımın avrupada aldığı en büyük başarıdır kimse bunu küçümseyemez,bu sene avrupada en başaralı Türk takmıydı Galatasaray....Kimse bu başarıyı küçümseyemezzzz...
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

kaybedilmiş bir maç sonranda Murat hocayı eleştirmek istemedim ama şu son topu onca maçta başarısız olduğu halde bu maçta da Dee' ye bırakmanın mantığı nedir? Daha topu eline aldığında geçmiş olsun dedim, şansa top kucağına düştü faul geldi yine bi eyvah 2 de1.
Ben görüyorum kenarda sadece hoca değil bir Allahın kulu görmuyor. ne diyim ahlarla vahlarla geçen bir kayıp sezon daha. efesin, fülkerin hali ortadayken bir yarı final bile yapamadık
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Sevigili Murat Kardeşim, Sinirlenecek birşey yok!!! Bilgi vermekten bahsediyorsun teşekkür ederim fakat eksik bilgini tamamlayayım, Tofaş Koraç kupası finali, Galatasaray Bayan Takımı Avrupa 3.lüğü, Botaş Avrupada Final.... ve mesal kapanmış olan Murat Didin dönemindeki Kombassan Konya nın da avrupa karnesini incelemeni tavsiye ederim... Tofaşın, Efesin bu başarıları alırken hangi takımlarla karşılaştığını, hatta kendi takımızın Murat Didinin istifa edip o dönem için genç koç Ömer PETORAK la Malkovich li Unıcaja Malagayı yendiğimizi bakıp inceleyebilirsen... Ayrıca finali belli olan bir uleb cuptan bahsediyoruz.. sezon başından beri herkes finalin bu olcağını konuşuyor... Bu takımların dışındaki bir takımın süpriz değil farklı biri olacağı belliydi zaten.. Ayrıca süpriz bu favorileri devirip şampiyonluğu alan takıma denir diye düşünüyorum...
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Mithat Duran'a!!!

Mithat bey sanırım artık bazı söylediklerinizi uygulama zamanı geldi, biz GS taraftarı olarak herzaman

doğrunun yanında olduk bundan sonrada böyle yapacağız!!!

Tek dileğimiz TEKRARDAN YENİLMEZ ARMADA'YI GÖRMEK!!!
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Bu sezon çok kez müthiş maçlar çıkaran ve basketbol coşkumuzu ortaya çıkaran kadromuza teşekkürederim.. İmkanların getirdiği en iyi sonuç bu benim fikrim. Basketbolda ufkumuz genişledi ve misliyle ilerleme göstereceğimizden dolayı içim rahat.. Başarılar Camiamıza..
Yüreğimiz Çarşamba Caferağa'da olacak.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Son maçla ilgili çok fazla şey söylemeye gerek yok. Son 10 saniye bütün serinin özeti gibi oldu. Çok basit hatalarla maç kaybedildi ve 3-0 elenildi. Artık geriye bakıp üzülmenin faydasız olduğunu görmek lazım.

Bu sene bize kalan Uleb Cup'taki dördüncülük oldu. Uzun zaman sonra katıldığımız Avrupa kupalarında küçümsenmeyecek bir başarı kazandık. Ama Türkiye liginde son derece başarısız olduk. Sezona final hedefiyle başlayan takımımız maalesef sınıfta kaldı.

Yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu açık. Bu takımın oyununa farklı bir anlayış, farklı bir tarz gerekiyor...

Hepimize geçmiş olsun!
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Ufak farklarle yenilmek dahada kötü..
Son topu kaybedip yenilmemiz en çok koyan oldu..

Seneye daha çok çalışmalıyız..
Hite kesinlikle kalmalı,aynı şekilde Dee de..
Breton yollanmalı,Adeleke-Harvey ikilisinden biri alınmalı..
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

sezon başından beri coaching eksikliğini dile getirdik buralarda hocanın..elindeki kadro daha iyi olmasına rağmen 3-0 süprüldü yine geçen sene ki gibi..son derece iyi bi insan fakat yeterli değil kendisi böyle iyi kadrolara..seneye de ilk turda 3-0 süpürürler yine bu hocayla..kendisi ve Galatasaray açısından ayrılması en doğru karar..zaten bu yönetim de oldukça bilinçli olduğundan doğru kararı vericeklerine eminim ben..Murat hocanın daha bi 2-3 senesi var genç takım çalıştırmalı veya gelecek hocanın yanında yardımcılık yapması gelişimi açısından iyi olcağı kanaatindeyim..

seneye yabancılardan kalıcaksa Owens ve Gaines 'in kalması taraftarıyım..dün Murat'la da konuştuk belki yeni gelen hoca Owens 'i 3 te kullanmayi akıl eder farklı rotasyonlar dener..bu iki yabancı mutlaka kalmalı bide belki Hite fakat Dee şu an itibariyle gönderilmeli..

neyse hayırlısı olsun artık..seneye daha iyi bi kadroyla daha iyi çalışıp inşallah final yolu görürürüz..
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Maçın üstünden onca saat geçti ama o son 10 saniye aklıma gelince yine çıldırıyorum!Sadece 10 saniye mi? Bu Telekom kadar bize ters gelen illet bir takım yoktur herhalde.Her GS maçında yüzdeli atarlar.Haluk denen adam her maçta 8-9 metreden 2-3 tane atar.Barışı 7/8 üçlük atar.Crisi bombe verir son saniyede girer.Yazık ya.Savunma yapmayı beceremeyen bir takıma 3-0 yenilmek çok acı.Bu seri ve maçla ilgili de sorumlulardan açıklama gelmemesi düşündürücü.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Anladım zihni abi de lütfen bayan basketboluyla erkek basketbolunu karıştırmayalım arada büyük farklar var...Bu sene final belli demiştinde kimse girnonayı finalde beklemiyodu ben şahsen dinamoyu daha şanslı görüyodum finalde fakat basketbolmu süprizlere açık.Uleb cupta dördüncülük İLK yılındaki bi klüp için BÜYÜK bir başarıdır kimse bunu küçümseyemez benim demek istediğim bu kaybettimiz maçlarda bile özellikle şampiyon olan badalonaya nasıl yenildiğimizi herkes biliyo final eight de en çok zorlayan bizdik şampiyonu(Hakemler olmasa kimbilir sonuç ne oldurdu??),Avrupada güzel maçlar çıkardık fakat bunu bu seride ve lige aynı şekilde yansıtamadık.

Telekoma 3 kez yenilp süpürüldük fakat üç maçıda son dakikalarda kaybettik yani takmımız amatör takımların yapmıycağı hatalar yapıyo böyle üst seviye ve krtik maçlarda.Uleb cupta da bu çok canımızı yaktı çok fazka top kaybı yaptık.Seneye umarım daha iyi bi takım kurulur(Daha deneyimli özellikle)Murat Özyerle veya değil bilmem ama tutcaklarını da pek sanmıyorum sözleşmesi bitti zaten,Gelecek sene bizi hem avrupada hemde kendi ligimizde güzel anlar yaşatacaklar...(Tofaş camiasından da özür diliyorum finalini atladım için ahh o hakemler!!! :) )
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Teşekkürler Murat, Takımımızın aldığı 4.lükten çok oynanan kupayı küçümsedim.. 3 yada 4 yatırım yapan takımdan biri şampiyon oldu.. Bu 4.lük basketbolseverleri hayal dünyasına itti bence... iyi takımlardan sadece Girnoayı istanbulda yendik... Bu arada bayan ve erkeği birbirine karıştırmaktan öte Basketbol ismi altında örneklendirdim.. Neyse çok farklı şeyler düşündüğümüzde söylenemez zaten..... İnşallah 4.lüklerden öte finalleri görürüz inşallah...
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Zihni Öztürk' Alıntı:
Haa diyeceksinizki Avrupa 4.lüğü var kulağa hoş geliyor. Avrupa daki kupanın intertotonun bir eşi olduğu ordaki sadece kulağa hoş geldiğini kazanılan maçlara bakıldığında 1 tane kaydadeğer takım olduğunu görüyoruz.. (Girona) Diğer karşı karşıya geldiğimiz büyük takımların karşısında hüsrana uğradık.. Kura şansı ve kötü bir kupa olması sebebi ile alınan bu 4.lük çok abartıldı...

Saygılar.
Zihni Bey bu nasıl bir zihniyet!!!! Uleb kupasına intertoto demek gafletlerin en büyüğüdür.Futbolda Uefa kupası neyse Uleb de basketbolda odur.Murat hocayı ben de çok eleştirmişimdir ama ulebde siz kabul edin etmeyin yarı final oynamak büyük başarıdır.Lig ve kupa büyük hüsrandır o ayrı.Ancak Badalona ve Dinamo Moskova gibi euroleague ayarı takımların bulunduğu bir organizasyondan bahsediyoruz.Kura şansı demişsiniz bi de.Beğenmediğiniz Asvel fransa lideri.Hemofarm Adriyatik finalinde partizan a kaybetti.Bjk Türkiyedeki en istikrarlı takım bu sezon için.Siz küçümseye devam edin.İlk sezonda son 4 e kalmak bu kupada büyük başarıdır.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

GALATASARAY

Kulüp tarihinin en pahalı yatırımının yapıldığı bu sene koca bir sıfır çektik .Büyük takımız dedik ligde ne kadar küçük takım varsa yenildik.Bitmedi bu takıma destek verelim dediniz .Verdik hocanın morali bozulmasın diye sustuk .Sonra play off bitsin herkes özgürce yorumunu yazsın dediniz tamam dedik.Açılan topikleri kapattınız eyvallah dedik.Sonunda ne oldu kim üzüldü ,kim kahroldu .kim yıkıldı.Biz yani galatasaray'a gönül veren cefakar taraftar .Şimdi koçu eleştirmek için açılan topikler tek,tek kapatılıyor .sebeb ne niye susuyoruz.Hoca üzülmesin diyemi yapmayın arkadaşlar 7 milyonu bulan bütçeyle bu takım bu ligi süpürürdü.Ama olmadı oyuncumu kötü taraftarmı kötü yoksa hocamı yetersiz .sorun nerde suçlu kim kimse konuşmuyor konuşanı susturuyoruz.Bu şekilde olmaz .MURAT ÖZYERE DÜŞEN tek bir görev var onuda yapmasını bekliyorum ama yapmıyacağını çok iyi biliyorum.şimdi oyuncuları tek tek kutluyorum olmayan bir idman programıyla olmayan bir oyun setiyle bu takımı bu seviyeye getirdiler.sağ olsunlar.İsim vermiyecem kendisine yapılan eleştirilere doğrudan cevap vermek yerine basında adı kalemşörlüğe çıkmış bir fenerbahçeli yazarla galatasaray büyüklerine cevap vermek yerine çıkıp basın toplantısı düzenleyip hatalarını kabul etseydi durum çok farklı olurdu.Ama artık iş işten geçti.Bu saatten sonra yapılacak tek bir hareket var.Oda ne olduğu malum.Bu arada uleb cup yarı finali gözünde büyüten arkadaşlara Galatasaray için yarı final başarı değil başarısızlıktır .Sizin başarı dediğiniz şey züğürt tesellisidr tıpkı fenerin bu sene çeyrek finali gibi,koca bir şampiyonluğu kaçırmanın bedeli olmalı bu bedelide ödeyecek kimse kim olduğu herkesce biliniyor KOÇ MURAT ÖZYER

SAYGILARIMLA

MİTHAT DURAN
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Mithat bey!

Kimsenin susturulduğu falan yok, içiniz rahat etsin, hakaret vs... şeyler olmadıkça herkes özgürce

eleştiri yapıyor zaten!!!

M.Özyer istifa konusu silindi sadece, onunda tek nedeni sözleşmesi biten birini istifaya davet etmenin

mantık dışı olmasıdır.

Kendi adıma tek dileğim bizi şampiyon yapacak kararları yönetim kurulumuzun alması!
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Şimdi bizim duayenlerimiz mutlaka yönetimin kararlarında etkili olacaktır.Ve akıllarına ilk gelecek kişilerden birisi Çetin YILMAZ,Erman KUNTER ve uzak bi ihtimal Oktay MAHMUTİ'dir.Yabancı koç sanmıyorum,yerli olacaktır yine.

Murat DİDİN,Almanya da bu yıl iyi işler yaptı,geri dönmez.Ergin ATAMAN da BJKCT bütçeden kısacağı için önümüzdeki yıl olmayacaktır ama İtalya'ya döner büyük ihtimal.Cihansever YEŞİLDAĞ,Koray MİNCİNOZLU bu hedeflerin takımlarında olabilirler mi pek sanmıyorum.

İlk 3 üçlüden hangisi gelirse gelsin hepimizin hayır diyemeyeceği,burun kıvırmayacağı Kariyer ve başarılara sahiptir.


Aslında Orhun ENE,isterim ama o da daha yeni yeni kariyerini geliştiriyor ama 5-6 yıl sonra yuvasına dönecektir.

Menajerliğe de kimin geleceği bence önemli.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

valla arkadaşlar eben şahsen murat hocanın gönderilmeside çözüm olmaz diyorum çünkü yiğidi öldür hakkını yeme hesabı murat hoca başa gelince çıkışa geçtik ve uleb cupta dördüncü olduk bence britton johnsenın yerine preston shumpert gibi bjknin skorer elemanlarından biri alınmalı veya quenton hosley birde şu all star 3lük yarışması galibi ömer ünver veya telekomdaki el amin veya barış özcan
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Seriyi 3-0 kaybetmemizin en büyük sorumlusu büyük kaptan Cüneyt'tir. Cüneyt gibi soğukkanlı bir oyuncunun büyük maçlarda sahne alması gerekirdi. Ulebcup finallerinde Beşiktaş'a attığı son saniye üçlüğü hariç geri kalan sürelerde yokları oynamıştı. Telekom serisinde de yokları oynadı, 3 maçta aldığı toplam süreyi bilmiyorum ama bir maçı 2, bir diğerini 5, en son maçı da 2 sayıyla kapadı. 6. adamımız 3 maçı 9 sayıyla tamamlıyorsa o seriyi biz geçemeyiz. Cüneyt inanılmaz derecede kaçak güreşti. Takımın ona ihtiyacı olduğu dakkalarda üzerine düşeni yapmadı. İlk maçta tribündeydim, "hadi artık Cüneyt, allah rızası için de olsa başla şu üçlük atışalarına, topu potaya at da girmesin, önemli değil" diye bağırmaktan sesim kısıldı. Ve o cüneyt ilk üçlüğünü maç bittikten sonra potaya gönderdi, o da girdi ama maç bittiği için sayı değeri kazanmadı.

Hakemler de çok sorunluydu. Özellikle son 2 maçta çok kritik anlarda devreye girerek maçları elimizden aldılar. 2. maçta gaines'e çalınan faul ve ve teknik faul sonrası 6 sayı atan telekom maça ortak olmuştu. Maç sonunda 2 tane kasti faul vererek maçı çevirmemize de engel oldular. Dee'nin son dakika üçlüğündeki faulu vermeyip 3 atışımızı engellediler. O maçta daha çok hakem hatası olmuştu. Son maçta da izlediniz hakem hatalarını. Bence hakemler bir yerlerden talimat aldılar. "finale, olmazsa en azından yarı finale istanbul dışından, özellikle de ankaradan bir takım bırakın" şeklinde bir talimat var gibi yönettiler bizim maçları.
 

Üst