Play-Off Çeyrek Final Serisi Maçları | Galatasaray CC - Türk Telekom (71-78, 68-73, 86-88)

Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Şuan şoktayım... Ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. Bütün sezon verilen emek böyle mi sona erecekti. İnanılmaz birşey ya... Yazılacak çok şey var. tamam 10 saniye kala top onlarda. Sayı yiyebilirsin olur. Ayrıca yediğin oyuncu El Amin ise hiç bişe denilmez. Olur lur fakat o son kısım neydi??? Koca sezonun emeğini yakıştı mı? Hiç oldu mu bu? Bu kadar üst seviyelerde böyle hatalara yer yoktur. Ayrıca nasıl bir iştir ki 3-0 eleniyoruz. Biz bu ligde ilk yarının lideriydik. 3 maçda denk geçti. Keşke birn 20 birinde 30 sayı fark yeseydikde maç kazansaydık. Bize süpürülmek hiç yakışmadı. Artık herkes şapkasını önüne koyup düşünmek zorunda. Ne yapmak gerekiyorsa yapılmalı. Sezon boyunca öyle ya da böyle takımın ve hocanın arkasında durduk. Şimdi sert olmadan hakaret etmeden gerekli eleştiriler yapılmalı. Şampiyonluk hayalimiz bir sene ertelendi. Bu kadar güzel başlayan ULEB'te 4. olan bir takım böyle elenmemeliydi... Şuan daha fazla birşey söylemek yersiz olur...
*****************
NOT: Son toplarda Dee ısrarı belkide en büyük yanlıştı...
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Bu forumlarda belki Özyer kadar Cem Akdağ da eleştirildi ama şu takımın başında Cem Hoca olsaydı Telekomu biz süpürürdük onlar değil!!!O kızlara o dar kadroyla nasıl savunma yaptırtığını,nasıl şampiyonluğa yaklaştırdığını görünce erkek takımını bu kadrosuyla şampiyon yapardı kesin.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Muhammet Kaan' Alıntı:
Tek kelimeyle inanamıyorum. Şanssızlık yada başka bişey elendik. Ama çok saçma oldu. Elenmeyi hakettik mi? Elendendiysek haketmişiz demektir.
Burdan tüm oyunculara iyi yada kötü; Tüm teknik heyete günahları ve sevablarıyla; Ve son olarak yönetime basketbola olan katkılarından dolayı çook teşekkür ediyorum. Bu sene en azından beni çok heyecanlandırdılar ve mutlu ettiler uzun zaman sonra. Evet sonu kötü bittimalesef. Ama olsun. Hiç yaşamamaktansa bu heyecanı yaşayıo böyle bir sonu tercih ederim
TEŞEKKÜRLER ASLANLAR...
1. paragrafın son cümlesi dışında kelimesi kelimesine katılıyorum . 2. macta hakemler yüzünden yenildik . o macı alıp mu macıda alsaydık seri bize dönecekti ve son mactada büyük ihtimal vuracaktık .
acıkcası telekom seriyi balıyla birde hakemlerle gectiler . sadece ilk macı hakettier bence

bize gelince

hepsini can gönülden kutluyorum . bize cok güzel anılar yasattılar. 12 aslan yürek sayesinde avrpada destan yazdık.

gelecek sene icin görüslerim

dee brown - hüseyin besok - cuneyt erden - chris owens - charles gaines - erdem türetken - tufan ersöz - murat kaya - fatih solak takımda tutulsun . 2 yeni yabancı (biri 3 biri 2 yada 5 numara)
neden dee brown diyeceksiniz . neden ? takımını cok iyi yönlendiriyo , savunma yeteneği inanılmaz ve kafasını maca verirse cok iyi oynuyor . 3 lüğü ve serbest atısı cok kötü olabilir ama calıştıkca ve avrupa basketboluna alıstıkca düzeltecektir . sizi kızdıracak ama ben dee brown a inanıyorum ve ona güveniyorum
son bişey ; eğer hite we cenk tutulursa hicbir itirazım olmaz
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":3s7n28ti]Eleştiriler için sezon sonu beklensin diyorduk, artık herkes eteğindeki taşları rahatça dökebilir. Ancak tek beklentim eleştirmek olmak için eleştirmeyin, fikirlerinizi mantık süzgecinden geçirerek ifade edin.
Yukarıda da söylediğim gibi artık destek verme zorunluluğu yok kadroya ve hocaya. Elbette artık herkesin özgürce eleştirme hakkı var ama geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen yıllardır TBL´de oynayan Murat Kaya´ya top tutmasını öğretmesi gerekliliği garip geldi bana.[/quote:3s7n28ti]
Onur Abi o son pozisyonda tam bir kargaşa ve panik ortamı vardı. Owens acele ile Murat'a topu fırlattı. Murat o anda topa bakmıyordu bile. O içgüdü ile ileri koşuyordu. Topu sonradan gördü fakat nafile. Ondan sonra 1. küsür saniyede sayı yemek ayrı dava. Bir takım eğer 9 saniyede hele maçın son anlarında 4-0 seri ile yeniliyorsa...
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Britton niye oynamadı , sebebi belli aldıgımız yabancı o kadar kötü ki playoffda oynatmıyoruz , birde joker di son hakkımız joker için kullnadıgımız oyuncuya bak Murat hoca ama 3-4 oynayan biri alıcaz diyodu ama 3 le filan alakası yok .Dee bu maçta gayat hırslıydı ama sadece 1 asisti var ve düşük yüzdeyle oynadı.Son top öncesinde mola aldık ama molada yine bir set çizilmedi yine Dee nin elindeydi top ve yine çok yanlış bir tercih yaptı .
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

uleb cup'tan sonra takımın tecrübe kazandığını artık tansiyonu yüksek maçlarda nasıl oynaması gerektiğini öğrendiğini yazmıştım.ancak görülen o ki heralde bütün Galatasaray taraftarları gibi ben de torino'da geçen bir rüya görmüşüm.sanki hiç tansiyonu yüksek maçlar oynamamış, son topta hiç maç kazanmamış!!! gibi bu seride yani lige yeni yükselmişte play-off lara oynayan bir takım hüvüyetindeydik.bu kadar tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım nasıl olurda oyunun en önemli bölümlerinden biri olan son bölümde havlu atar inanılır gibi değil.ve de play-off denilen ortam en küçük dezavantajların bile sömürülene kadar kullandığı bir ortam olduğu halde sen "SERBEST" atış çizgisinden 10 tane isabetsiz şut kullanıyorsan rakip takımın galip gelmesi için bir şans veriyorsun.özellikle bu sene takımımız geriden gelerek maça ağırlığını koymasını bilmei gayet güzel bir gelişme ancak her 5 maçın 3'ünde bu durum yaşanınca kabak tadı veriyor.yumurta kapıya dayandığında oyuncularımızın maça konsantrasyonu ancak geliyor.düşünün uleb yarı final maçında o felaket ilk çeyreği yaşamasak belki de bu sene uleb cup'ı kazanan takım adı farklı yazılacaktı.sonuçta bütün bir sezonun emeği burada 3-0 ile bitmiş bulunmakta.sonuçta takımın sorunlarının ne olduğu belli fellik fellik düşünmeye hiç gerek yok.artık bu noktadan sonra geleceğin daha parlak olması için çalışmalar yapması gerikir.benim işim teknik adam, oyuncu alıp göndermek değil, bir taraftar mevcut sistemdeki güzellikleri ve sistem yanlışları varsa onları irdelemek ve en iyisini nasıl yapabilirize ulaşmak.bütün Galatasaray taraftarlarına geçmiş olsun.dünkü sevinç bugünkü hüsran hayat illa kendini bir yerde dengeliyor.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

tatlı su galatasaraylıları iş başında...
karanlığı kollayan yarasalar gibi...
ya da leşçi çakallar...

yine de teşekkürler Galatasaray CC...
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Yook Yoook!!

Yazık falan değil!

2.Devre oynanan oyun ve alınan sonuçlar bugünlerin habercisiydi zaten.Alınan her yenilgiden sonra açılan Destek konuları hep bazı şeyleri halının altına atmamızı gerektirdi.Ve sonuç bugünlerdeyiz.Süpürülmüş oldu halı altındakiler Telekom tarafından.Bu seri 3-0 bitmemeliydi.

Hüseyin'nin yedeği yok! Fatih hiç düşünülmedi.Erdem düşünülmedi,Cenk unutuldu.İşte El-Amin gerçeği o son pas neydi öyle boş adamı bulup,turu getirdi.Bizimkisi ise yanlış bir top tercihi ama şans eseri alınmış ribaunt.

Biz bu seriyi son anları iyi oynamayarak elendik yani 1 Numaramız yetersizdi.

Murat ÖZYER,misyonunu tamamlamıştır.Tercihleri ile geleceğini belirlemiştir.Bu Dee ile önümüzdeki sezonun devam edileceğini düşünmek bile istemiyorum.Daha tecrübeli WİNNER bir oyuncu gerekir,eğer hedefler Şampiyonluk ise tabii..

İyi bir 5 ve 3 numara artı Winner 1 numara ile bu iskelet korunduğu taktirde büyük işler yapabiliriz.Koçta Oktay MAHMUTİ veya Erman KUNTER.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

ÖNCELİKLE GALATASARAY'a bu sene yaşattıkları başarılar güzellikler için teşekkürler.....
Ama daha iyisi varken azı ile yetindik.....
Kadromuzda Cemal Nalga, Fatih Solak, Erdem Türekten bu oyuncularımız nerede.....
Oynamayacaklarsa niye mukavele yapıldı. kenarda oturtulmak için mi transfer edildi....
Yok oynatmak için alındıysa niye maçlarda oynatılmadı....
Yazık Yazık Yazık :(
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

sonuç olarak üzüldük ama bize 7-8 ay boyunca bir heyecan yaşatan çok sevindiğimiz anlar yaşatan ve şu an en az bizim kadar üzülmüş olan basketbolcularımızı kutluyorum,gidecek olanlar gidecek yenileri gelecek umarım seneye biz güleriz en sonda ama lütfen biraz vakur olalaım sonuçta forumu bi sürü rakip takım sempatizanı takip ediyor onlara malzeme çıkarmayalım.bugün onların günü sırf eğlenmek için şu forumdaki yargara ya bakiyim diye girenleri sevindirmeyelim 5- 10 gün sonra şapkayı öne koyar yazarsınız herkes özgürce
bu gün ufak bi teşekkür ve takıma veda günüdür.yas tutmaya gerek yok,hayat bu kaybedebiliriz ama kafamızı öne eğmeyelim
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

oktay mahmuti ismi geçiyor ama oktay mahmuti'nin efes'ten "kaçırttığı" oyuncuları bilen biliyordur.ve o oyuncular kalsa efesin şimdi nerelerde olacağı herkes tahmin edebilir.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Yazacak konuşacak çok şey var ama birşey dışında konuşmak istemiyorum şu an.
Murat KAYA şu maçta şu şekilde suçlanmayı hiç ama hiç haketmedi. Dee bütün maç El-Amin e koridor açarken tek bir asistle maçı Murat KAYA bilhassa savunmada gerçekten çok iyi oynadı. Son topta da açıkaçsı tam görmedim ama soruyorum o topu alması gereken Murat KAYA mıydı.
Yazık gerçekten çok yazık. Salondan çıkamadık dakikalarca.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

bu sene yaşadıgımız bütün sevinçler için,
takım olarak en azından bi karakter kazanabildiğimiz için,
10 sene sonra avrupaya cıkıp ilk 4e girebildiğiniz için,
ne olursa olsun ligde bizle beraber zirveye oynayan bütün takımları en azından 1 defa yenebildiğimiz için,

teşekkürler Galatasaray..

acısıyla tatlısıyla bi sezonu bitirdik. bi çok kişi başarısız olraka nitelendirse de ben bu sezon için başarılı oldugumuzu düşünüyorum sene başı hedefleri beklentileri baz alınarak.

daha iyisi olabilirmiydi? mutlaka olabilirdi ama bu sezon yolumuz buraya kadarmıs. telekoma 3 maçı da son 1 dakika içinde vermek ve 3-0 la süpürülmek çok acı oldu.

eleştiri tabi ki olmalı bu saatten sonra yapılabilicek en dogru sey de takımı dogru noktalarda eleştirip seneye nasıl daha iyi oluruza ulaşmak ama hem takım için hem oyuncular için hem de hocamız murat hoca için eleştiri sınırını belirlerken lütfen eleştirdiğimiz kişinin galatasarayımıza iyi kötü emek vermiş düzgün insanlar oldugunu bilerek eleştirelim. sonucta sampiyon olamadıysak herkesin hataları var ama galatasaraylıya yakısır eleştiriler yazalım.

sezon sonu yazısı olarak da sunu söyliyim en son. sezon içinde kırdıgımız kimseler olduysa affola. aslolan galatasaraydır..
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Evet bütün sezon Murat Kaya dan beklediğimizi aldığımız söylenemez ama bu maç için çok acımaszca eleşti aldı gibime geliyor. Maç boyunca çok iyi mücadele etti. Özellikle savınmada
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Öncelikle takımımızı sezon boyu gösterdigi mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.

Ama bazı şeyleri içime sindiremiyorum bu kadar emegin bu kadar (belki argo olacak ama) şapşalca hatalarla kaybedilmesini sindiremiyorum daha yeni yeni kendime geldim
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

yeni sezonda bize skorer lazımm (örn;fitch,dixon gibi)acısıyla tatlısıyla bir sezon geride kaldı. acı mı daha fazlaydı yoksa sevinçmi mutlulukmu bence eşit yani bizim için fena bi sezon değildi.çok daha iyisini yapabilirdik ama sağlık olsun seneye teşekkürler GALATASARAY.!!!
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Şimdi ALLAH aşkına bir şey sormak istiyorum.

Bunu sormak için ne coach olmaya ne de basketbol yorumcusu falan olmaya gerek var.

Telekom'un 10 saniye kala yapacağı hücumda Robert Hite Cenk Akyol ve Fatih Solak sahada olsa her şey daha değişik olmaz mıydı ? Bu Hite Murat Kaya'dan Cüneyt Erden'den iyi bir savunmacı değil midir ? Ya da Cenk ? Ya da Fatih'in blok tehdidi ? Söylesin bana birisi n'olur ? Murat Kaya için hiçbir şey söyleyesim yok.. Sadece gelecek sezon bu takımda kalırsa FİYASKO SKANDAL vb. terimler yetersiz kalır diyorum.
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Sonucun şaka olmadığını idrak etmek için bekledim bir süre; ama bu şekilde elenmenin acısı hâlâ içimde.

Bu sezonu bu şekilde kapatacakmışız ne yazık ki.

Emeği geçen herkese teşekkürler...
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Fırat Aydın' Alıntı:
Şimdi ALLAH aşkına bir şey sormak istiyorum.

Bunu sormak için ne coach olmaya ne de basketbol yorumcusu falan olmaya gerek var.

Telekom'un 10 saniye kala yapacağı hücumda Robert Hite Cenk Akyol ve Fatih Solak sahada olsa her şey daha değişik olmaz mıydı ? Bu Hite Murat Kaya'dan Cüneyt Erden'den iyi bir savunmacı değil midir ? Ya da Cenk ? Ya da Fatih'in blok tehdidi ? Söylesin bana birisi n'olur ? Murat Kaya için hiçbir şey söyleyesim yok.. Sadece gelecek sezon bu takımda kalırsa FİYASKO SKANDAL vb. terimler yetersiz kalır diyorum.
çok haklısın bide benim aklıma bişey takıldı 10 sn kala neden faul yapılmadı en fazla beraberliğe gelirdi skor lütfen biri bunu cevaplasın tv başında çıldıracaktım yaaa!
 
Re: Galatasarayımız-Türk Telekom(Elendik)

Fırat Aydın' Alıntı:
Şimdi ALLAH aşkına bir şey sormak istiyorum.

Bunu sormak için ne coach olmaya ne de basketbol yorumcusu falan olmaya gerek var.

Telekom'un 10 saniye kala yapacağı hücumda Robert Hite Cenk Akyol ve Fatih Solak sahada olsa her şey daha değişik olmaz mıydı ? Bu Hite Murat Kaya'dan Cüneyt Erden'den iyi bir savunmacı değil midir ? Ya da Cenk ? Ya da Fatih'in blok tehdidi ? Söylesin bana birisi n'olur ? Murat Kaya için hiçbir şey söyleyesim yok.. Sadece gelecek sezon bu takımda kalırsa FİYASKO SKANDAL vb. terimler yetersiz kalır diyorum.
Bak şimdi fıratcım hücumda diyosun hücumda dediğine göre fatih solak yanlış tercih olurdu çünkü murat kayanın top kaybı hesapta yoktu.Zaten Fatih Solak'ın son 10 maçta 10 dakika sahada kalmışlığı yoktur böyle kritik dakikalarda ona güvenilmezdi.Murat Kaya'yın şutör yönünü isterim bende ama bugünkü maçta çok iyi savunma yaptı murat kaya.
 

Üst