Playoff hesapları....

Takımın tek eleştirlecek yanı şuki , yeni kurulan takımlar sezon sonu oyuncuların birbirini tanıması ve takıma adepte olmaları nedeni ile sezon başına göre daha iyi oynamaya başlarlar. Biz ise geriye giden tek kulup olarak görüyorum ( uleb deki maçlar hariç) ilk yarıdaki performansımızı yakalayıp üstüne çıkmalıyız playyofda
.Tabiki gönülde ilk 3 de olup antalya yada karsıyaka ile saha avantajını elinde bulundurup karşılasmak daha iyi olurdu..
Ama bu saatten sonra ilk 3 e giremek zor oldugu için ısrarla ben efesle oynan lig maçını kazanırsak onlarla eşleşmenin daha avantajlı olcağı fikrindeyim. (saha avantajıda olmayacak) ben efese güçsüz demiyorum ama yabancılarının ikisinin yeni oluşu ve sezon başı antrenoru olmadıgı için efesi geçmek telekoma nazaran daha iyi.
menejerimiz bile bi yorumunda telekomun gs ters geldiğini soylemişti . williams da iyileşti.telekom toparlandı... ayrıca ben bjk ile eşleşilirse bunun finalde olması kanatindeyim...
 
Son 3 hafta çok kritik cidden.ULEB'e fazla takılınca ligde tehlikeli bir noktaya geldik.Telekomla eşleşip saha avantajını alamazsak sezon çok erken bitebilir.Onları geçsek bile çok zorlu bir seri olacağından ötesine nefesimiz yetmez.
Herşeyden önce kafadan ULEB'i atıp son 3 maçı almak lazım.Üçünü de alırsak saha avantajıyla başlarız gibime geliyor.İlk turda saha avantajı en önemli kıstas bizim adımıza.
Olası bir Telekom serisini Gökçe güzel değerlendirmiş.Biz kendi oyunumuza bakalım mantığıyla yaklaşırsak affetmezler.Ankarada ne hale düştüğümüzü gördük.Coaching becerisi şart Telekom için.
Antalyayı 3-1 gibi bir skorla geçeceğimizi düşünüyorum.Deplasmanda kaybederiz ama fazla krize sokmadan çıkarız.
Çıkabilirsek yarı finalde büyük ihtimal Beşiktaş gelecek.Akatlardaki performansımız malum.O yüzden saha avantajının onlarda olması fazla bozmaz bizi.
Dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım.Dediğim gibi ilk planda saha avantajı ve play-off'a moralli girmek adına Efes galibiyeti.
 
Ben de tüm arkadaşların söylediğinin tam aksine Efes Pilsen'den çekiniyorum. Sonuç olarak bu ligin gelmiş geçmiş en iyi takımı Efes ve yabancıları takımdan ayrılmış, coachu gönderilmiş olsa da Efes Pilsen takımı öyle ilk turda gelsin de bi eleyelim diyebileceğiniz bi takım değildir. Antalya gelse çok güzel olur elbette ama büyük ihtimalle Telekom gelecek. Telekom takımında neredeyse herkes üçlük atıyor. Yani şu Barış Özcan mesela adamda kasap tipi var ama yeri geldiğinde Stojakovic gibi üçlük yolluyor.

El-Amin'e özel önlem alınmalı, arkadaşlar size Aydın Örs'ü ve geçen senenin fülker'ini hatırlatmak isterim. Ömer Onan'ın sahada TEK İŞİ FITCH'i SAVUNMAKTI ! Hatırlıyorsanız Ömer'in müthiş savunmasıyla seri çözülmüştü, Fitch adım atamamıştı. Bu yüzden biz de bu tarz özel yöntemlere başvurmalıyız. Telekom gelecekse El-Amin'e çalışılmalı, Dudley'nin yüksek posttan bulduğu pozisyonlara her zaman el kalkmalı, kalkmayınca sokuyor adam. Bunları Murat hoca düşünecektir diye umuyorum. Genel olarak Ankara'da taraftar problemi de çekmediğimizi düşünür ve deplasman sorunu yaşamayacağımızı göz önüne alırsak Telekom her ne kadar hırslı ve kaliteli bi takım olsa da ben pek çekinmiyorum kendilerinden.

Yarı finalde Beşiktaş CT ile eşleşirsek bu serinin erken final havasında geçeceği fikrindeyim. Muhtemelen 3-2 falan biter ve ben yine Galatasaray'ı bi adım önde görüyorum. Bu sene üstteki bir arkadaş gibi Karşımıza EN ÇOK GELMESİNİ İSTEDİĞİM TAKIM F. Ülker. Çünkü bu sene oynadığımız 2 maçta da çok açık gördük ki, Tanjevic faktörüyle beraber biz bu adamlardan iyi oynuyoruz. Şahenk'te ezdik, İpekçi'de de allem etti kullem ettiler Hüseyinsiz Galatasaray'ı uzatmada anca yenebildiler. Onda da kaç sayı farktan döndüğümüzü, ne kadar kolay kıç korkusu yaşattığımızı hatırlatırım.. Ben ilk turda Fülker gelseydi üzülmezdim açıkçası.

Tabi bunlar tahminlerden ve varsayımlardan ibaret yorumlar. Her şey sahada belli oluyor. Ben aslanlarımızın bu sene çok başarılı olduklarını ve bu başarılarını en az bir lig finaliyle süsleyeceklerini düşünüyorum ve İNANIYORUM..

Yürüyedur..!
 
kimse kusura bakmasın ama playoff da öyle dee brown'a slalom yaptırmazlar...foul atamayan,topu elinden çıkarttığı anda girmicek dediğiniz bir şutu olan ve takımı bile oynatamayan bir guard ile playoff a giriyoruz...bence kilit adam cüneyt erden..eğer sorumluluğu cüneyt'e verirlerse ilerleriz ama dee 1. guard başlarsa ve hiteın sürelerinden çalarsa(3 yabancı kuralı) playoff da erken havlu atarız...ayrıca şu bazılarının beğenmediği solomon şu takımda olsa şimdi şampiyonluk kutlamalarını nerde yapsak diye konuşuyor olurduk...final8'deki en kalitesiz guard ile 4. olduk...bu takımda büyük potansiyel var ama dee büyük maçlarda pısırık oynuyor....nba'e gitmesi ise bu sitedeki herhangibiriyle eşdeğerdir
 
Bizim kadar istikrarsız olan bir TAKIM ( takım diyorum çünkü ben bazılarınız gibi suçu sadece hocaya, yöneticiye ya da birkaç oyuncuya atanlardan değilim) play-off larda ne yapar bilinmez.O yüzden bence bu yazılanlar sadece kendimizi eğlendirmeye yönelik şeyler.Bazılarımız teknik açıdan güzel yorum yapsalarda, malesef bunların okunup uygulanacağını düşünmüyorum.Ama yine de yazalım tabi.

Kadroyu korumak konusunda da yazalım, çizelim, uçalım bakalım, sezon başlarken yine kafa üstü çakılmayalım da ne yaparsak yapalım :)

Bugün beni Bursa'da nasıl bir süpriz bekliyor çok merak ediyorum.Umarım takımın motivasyonu tamdır.Yoksa artık inip sahaya ben bağırıp çağıracağım, kendinize gelin diye :) Amerikan filmlerindeki sahneler misali...
 
Şu anki görüntülere göre Play-Off da rakibimiz TürkTelekom . Ama Telekom bugün Feneri yener bizde bütün maçlarımızı yener ve fenerin 1 maç daha kaybederse o zaman işler değişir :)
 
PLAY-OFF LAR BÖYLE OLUR İNŞALLAH

GALATASARAYIMIZ - TELEKOM=ELERİZ(SAHA AVANTAJI ONLARDA) :)

GALATASARAYIMIZ - BEŞİKTAŞ=ELERİZ(SAHA AVANTAJI ONLARDA) :)

GALATASARAYIMIZ - F.ÜLKER=ELERİZ(SAHA AVANTAJI BİZDE) :)

VE ŞAMPİYON OLURUZ ;)
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
PLAY-OFF LAR BÖYLE OLUR İNŞALLAH

GALATASARAYIMIZ - TELEKOM=ELERİZ(SAHA AVANTAJI ONLARDA) :)

GALATASARAYIMIZ - BEŞİKTAŞ=ELERİZ(SAHA AVANTAJI ONLARDA) :)

GALATASARAYIMIZ - F.ÜLKER=ELERİZ(SAHA AVANTAJI BİZDE) :)

VE ŞAMPİYON OLURUZ ;)
Tabloya bakınca insan mutlu oluyor fakat bunları şu an bu kadar kötü oynayan takımla yapmamız çok zor.
 
efese yenilip 6. olmak bence hiçte kötü olmaz.gerci efes bize karsı 1-0 üstünlük saglıyor play-off ta ama fülkeri ezip gececek bir takımın efes eşlesmesinde o 1-0 cokta sorun yaratmaz.
 
hevesinizi kaçırmıyim de nacizane yorumumu söyliyim..ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem de şu üst sıradaki takımların hiçbirini eleyemeyiz eldeki hocayla..takımın potansiyeli hepsini eler o ayri..
 
Levent ÖKTENER' Alıntı:
hevesinizi kaçırmıyim de nacizane yorumumu söyliyim..ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem de şu üst sıradaki takımların hiçbirini eleyemeyiz eldeki hocayla..takımın potansiyeli hepsini eler o ayri..

daha 1 hafta önce bjk yi eledik şaun lider olan takımı :)
 
bizim yerli oyuncularımız onlarınkinden çok daha iyi kesinlikle katılıyorum..iki hocayi değiştir Ergin'i koy Galatasaray'ın başına bak nasıl kullanıyor bizim yerli oyuncuları..sorun da orda zaten eldeki hoca kullanamıyor ne Cenk'i , ne Hüseyin'i nede başka bi yerliyi..ama bi Kaya bi Sinan Güler , Ergin Ataman'ın elinde nerelere geldi..bide bizim Cenk nerelere geldi böyle düşünmek lazım birazda..
benim derdim bizim oyuncularla değil yine diyorum .. eldeki kadro şu ligin lideri..1 numaralı şampiyonluk adayi ama hocamız malesef bunun için yeterli değil..
 
Ve yeni getirdikleri Uleb Cup da oynatamadıkları ABD'li guard'ıda unutmamak lazım.BJKCT,eğer bizim büyük ihtimal karşılaşacağımız TT ile Yarı Final de eşleşirse bizden sonra onlarda ligi bitirir.Hatta TT onlarıda süpürecektir.Çünkü öyle bir dönemde ivme kazandılarki yenmek çok zor onları,zaten BJKCT ile 1-0 önde başlayacaklar.

Biz ise kaybettiğimiz küçük maçlara yanıp duralım.Oysa Efes ya da FBÜLKER'in yerinde olmamız hayal değildi.Daha kolay rakiplerle başlayacaktık.
 
telekom ile eşleşmekten ise fenerle eşleşmek şuan için sanki biraz daha iyi duruyor.telekom un yükselen formuna karşılk fenerde yaşanan son sıkıntılar(tanjevic semih erden kapışması)haftaiçi oynayacağımız bir telekom playoff maçında yeterli sayıda taraftarın maça geleceğini sanmıyorum.fener ile oynayacağımız bir maçta zaman ve saatin çok önemli olmadığını düşünüyorum taraftarı salona çekme konusunda.
şampiyonluğa oynayan takımlar arasında en iyi performansımız fener e karşı.ilk maçta rahat bir galibiyet almıştık şahenk te.ikinci maçta ise yapılan onca pisliğe rağmen son topu kullanamayarak maçı uzatmada kaybetmiştik.fener i eleyerek yarıfinale çıkmanın oyunculara,takıma ve taraftara getireceği hava ile şampiyonluğa yürüyebiliriz.
 

Üst