bencede ilk turda fb nin gelemesi çok iyi olur.Hem saha avanatajıda bizde.Geçen senenin şampiyonıu olmaları ve bizimde formsuz olmamız onları havaya sokacaktır.Buda bizim işimize gelir
Hüseyin Karaçil' Alıntı:PLAY-OFF LAR BÖYLE OLUR İNŞALLAH
GALATASARAYIMIZ - TELEKOM=ELERİZ(SAHA AVANTAJI ONLARDA)
GALATASARAYIMIZ - BEŞİKTAŞ=ELERİZ(SAHA AVANTAJI ONLARDA)
GALATASARAYIMIZ - F.ÜLKER=ELERİZ(SAHA AVANTAJI BİZDE)
VE ŞAMPİYON OLURUZ
SAHA AVANTAJI BİZDE ÇÜNKÜ BİZ FENERİ ONLARIN BİZİ YENDİĞİNDEN DAHA ÇOK SAYI FARKIYLA YENDİKAli Demirci' Alıntı:FBÜLKER ile saha avantajı nasıl bizde anlayamadım????
Sıralamada üstte onlar ve seri 0-0..
Acaba ben mi statüyü yanlış biliyorum?
Başka bir konuda da yazdım bu seride bizi Tanjeviç de kurtaramaz,sanırım bu takım Ulep-Cup 4'lü final oynayıp misyonunu tamamladı.
Çok daha farklı yorum yapmak isterim,kim gelirse gelsin fark etmez,eleriz demeyi çok istiyorum ama oynanan oyun bütün gerçekleri ortaya koyuyor.
SAHA AVANTAJI BİZDE ÇÜNKÜ BİZ FENERİ ONLARIN BİZİ YENDİĞİNDEN DAHA ÇOK SAYI FARKIYLA YENDİK
SAHA AVANTAJI BİZDE ÇÜNKÜ BİZ FENERİ ONLARIN BİZİ YENDİĞİNDEN DAHA ÇOK SAYI FARKIYLA YENDİK[/quote:3vineqk1]Hüseyin Karaçil' Alıntı:[quote="Ali Demirci":3vineqk1]FBÜLKER ile saha avantajı nasıl bizde anlayamadım????
Sıralamada üstte onlar ve seri 0-0..
Acaba ben mi statüyü yanlış biliyorum?
Başka bir konuda da yazdım bu seride bizi Tanjeviç de kurtaramaz,sanırım bu takım Ulep-Cup 4'lü final oynayıp misyonunu tamamladı.
Çok daha farklı yorum yapmak isterim,kim gelirse gelsin fark etmez,eleriz demeyi çok istiyorum ama oynanan oyun bütün gerçekleri ortaya koyuyor.
Can Akogul' Alıntı:torino dönüşü uçakta kaan kural seneye uleb in daralacağını ve 32 takım katılacağını söylemişti. bu durumda Türkiye'nin kontenjanı 2 ye düşebilirmiş. şimdi bjk nin ulebi garantilediği düsünülürse bu ikinci takım olmak için 4. bitirmemiz gerekiyordu. ama anladığım kadarıyla bizim icin en yüksek derece 5 cilik.
şöyle bi alternatif var ki düşünmeden edemiyorum. efes ile ulkerin euroleaguede yeri garanti. bkj şampiyon olursa o da euroleague gider. bu durumda tt ile beraber uleb e gideriz.
şimdi gel de ikinci yarı kaybedilen o maçlara yanma. bu sene avrupada bu kadar başarılı olmuşken 2009u tehlikeye attık. ama yine de playoff larda takım havasını bulursa şampiyonluğa koşacak gücümüz var. kendi işimizi kendimiz görelim!
Yanılmıyorsam efesi yendiğimiz takdirde uleb'i garantiliyoruz!! eğer moskova şampiyon olursa da direk gidiyoruz