Playoff hesapları....

Can Akogul' Alıntı:
Yanılmıyorsam efesi yendiğimiz takdirde uleb'i garantiliyoruz!! :) eğer moskova şampiyon olursa da direk gidiyoruz

cska mı dinamo mu :)

efes i yenince ulebe katılacağımız konusunu biraz açarsanız sevinirim. öyle bi sey varsa efes maçını kesin ama kesin olarak kazanmamız gerekiyor. sezonun bence en önemli maçı! playoff da ilk turu fulkerle oynamak icin 6. olmayı düşünmeyelim o zaman.


eğer böyle birşey varsa zaten takım full konsantre olur
 
Şimdi artık burada devam edeceğiz :)

Play-Off'lar Ankara da başlıyor bizim için.

Şöyle bir istatistiklere baktım aldığımız 11 mağlubiyetin 10'u deplasmanda olmuş.Evimizde 1 mağlubiyetimiz var.Deplasmanda 5 maç almışız.

Evimizde de 14 galibiyet almışız ve ligde evinde en çok kazanan takım olarak ligi bitirdik.

Deplasmanlarda 1113 sayı atıp,1125 sayı yemişiz.

Yani 74,2 sayı atmışız buna karşılık 75 sayı yemişiz.Ucu ucuna maçlar kaybetmişsiz.

Malum statü gereği ilk 2 maç onların sahasında :(
Telekom serisi için hücumda daha yukarılara çıkmamız şart.Bugün Efes maçının 2.Periyotundaki gibi 3 Periyot oynadığımız oyunu 4 periyot'a çıkarabilirsek oradan 1 deplasman galibiyeti ile döner evimize 1-1 eşitlikle başlayabiliriz.Malum statü gereği ilk 2 maç onların sahasında :(

Umarız Dee,bugünün 2.yarısında oynamaya başladığı oyunu bütün ply-off serilerinde sürdürür,Hite'ında katkısıyla umuda yolculuğa başlarız....
 
bence finale cikacagiz , bjk serisinde ben zorlanicagimizi dusunmuyorum , bizim kisa savunmamiz onlari mactan dusuruyor.

telekom serisinin 3-1 bitecek diye dusunuyorum.

finali fulkerle oynayip insallah masallahi yok hedef belli kazanacagiz.
 
aylar önce bu topic'i açarken "küçük maçlara dikkat" - "sonucu onlar belirleyecek" demiştim....

ve maalesef korktuğumuz başımıza geldi. küçük maçları alıp ligi 2. bitirsek, karşıyaka - beşiktaş - efes ile karşılaşacaktık. şimdi şampiyonluk yolumuz telekom - beşiktaş -efes'ten geçiyor. üstelik de saha avantajı hep rakiplerde.... bunun nedeni de daçka gibi küçük maçlar.... yazık........ bir kez daha gördük ki derbi kazanana fazla puan vermiyorlar:)
 

Üst