Re: Shumpert'ın Vatandaşlık Meselesi
Geçmiş olsun artık
Geçmiş olsun artık
Kutay Çamcı' Alıntı:BUnun anlamı şu bu şubedeki maaşlı profesyonel! elamanlar hiçbirşeyi (kombine pazarlamasından tut da bir oyuncunun vatandaşlık işlemlerini halletmeyi önemsemeye kadar) bizler kadar önemsemiyor.
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Dün dinlediyseniz bilmem kimi deyip,bunu aslı astarı olmayan örneklerle desteklemek için kasmaya gerek varmı bence yok...Bu acizliktir,bu çapsızlıktır,bu iş bilmezliktir...Bunu farklı kelimelerle güzelleştirmeye çalışmakta en hafifinden taraf olmaktır...Bu en hafifi tabi,daha başka şeylerde söylenebilir...Syn.Polat ve yönetimini düşününce aklıma bir film ismi geliyor ancak o da bende saklı kalsın şimdilik...
Cem Erzen' Alıntı:Arkadaşlar hepimiz üzüldük, bende şahsen hayal kırıklığı yaşadım ama tepkimizi verirken daha aklıselim düşünmek gerek. Sonuçta bu oyuncuyu transfer eden bu şube. Ayrıca bayan takımındaki Campbell ı alıp türk yapan da bu şube. Burda bürokratik bir engel çıkıyo karşılarına ve olay gecikiyo, bu yüzden şu anda basketbol şubesinde çok doğru işler yapan yöneticisini yok Hakan bilmemene ne iş yapar orda demek yakışık kalır bir ifade tarzı deil.
Ayrıca başarılar, özellikle takım oyunlarında, istikrar ile eşanlamlıdır. Şu anda basketbol şubesinde orta ve uzun vadeli planlamalar yapılmakta. Oktay Mahmudi ile anlaşan bu yönetim, ilkanı 5 seneliğine alan bu yönetim, furkanı alma girişiminde bulunan ( ki buda bence bir vizyon göstergesi) de bu yönetim. Geçen sene ligi 9 uncu bitiren takımı wild card ile Eurocup a bir şekilde sokan bu işi becerende bu yönetim. Bu noktada idari bir hata kesin vardır, ama bürokraside bir garip işler. Unutmadan basketbol fed. saçma sapan yönetmeliğide ayrı bir konu ve bence insan haklarına aykırı, bi insan ne zaman bir hak kazanırsa o zaman bu hakkını kullanmaya başlar. Lakin federasyonun yaptığı ne doğruki...
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Olurmu canım yönetimin ne suçu var,Bakkal Ahmet Efendi vize almak için tam 6 ay uğraşmış,karşımızda örnek var,artık Eurocup maçlarına gitmeden 6 ay önce vize işlemlerine başlamalıyız,terslik olmasın...Verilen şaka gibi örneğe bende şaka gibi bir örnekle karşılık vereyim...
X bilmem kaç ay uğraşmış,onun için normalmiş... :roll: