Preston Shumpert

Re: Shumpert'ın Vatandaşlık Meselesi

eğer bu yıl shumpert yerli statüsünde oynamazsa Galatasaray'a büyük haksızlık yapılmış olacak. hemde çok büyük.

Aykut, eğer Shumpert´i bu sezon yerli statüsünde oynatamazsak bunun adı "haksızlık" olmaz. Olsa olsa "beceriksizlik, kulübün çıkarlarını dışa karşı yeterince savunamama" olur.

Re: 9 # Preston Shumpert

Efe Balkan' Alıntı:
Shumpert Türk olamamıs....

Basketfaul de yazıyor.

Siteye mail attım.Özet olarak Shumpert henüz tescil edilmedi yabancı olarak da TBL'de kadromuzda yok bu yüzden madde 18-4'un shumpert ile ilgilisi yok haberinizin maksadını anlamadım yazdım.

Şöyle bir cevap geldi

"Bizim yönergelerden anladığımız, Shumpert'in yerli statüsünde oynayabilmesi için başka formüllerin gerektiği. Bu şekilde vatandaşlığa geçerek yerli lisansı alanların tümüne karşı olmakla birlikte, birçok örnek olduğuna göre, Shumpert de Türk lisansı alsın. Bu bizi fazla ilgilendiren bir konu değil. "

Görüldüğü üzere kafalarına göre haber yapmışlar oynayamaz diye kendi yorumlarıymış! şimdi de bizim anladığımız bu başka formül gerek diyorlar,madem başka formül olasılığı var neden Shumpert Türk olarak oynayamayacak şeklinde kesin ve gerçek dışı bir ifade kullanıyorsunuz şeklinde bir mail daha attım.

Sonuç olarak sitede çıkan ilk ifade haber değil (klüpten yada federasondan alınmış bir bilgi değil ) kendilerine ait bir yorum.Şu aşamada kendileri de geri adım atmış durumda ayrıca .

Enseyi karartmaya gerek yok yani

Araştırmacı gazeteci Kutay Çamcı İstanbul'dan bildiriyor... :)
Biraz daha sıkıştırsan özür dilerlermiş valla...

Gs tv'de su an acıklama yapıyor Hakan bey, Shumpert'in vatandaşlık işi yatmış, federasyon yorumu ilk resmi maçın oynadığı tarih şeklindeymiş. Başvuru için zamanlama da biraz geç kalmışız. Nufus cuzdanıyla dogum belgesi arasında fark varmış Shumpert'ta bu yuzden zaman kaybetmişiz 3 hafta. Kesin konuşuyor. Hatta onumuzdeki hafta abd'li olarak lisans çıkarılacak.

Sene çöpe gitmek üzere. Yabancı transferi de kapandı.

Geçmiş olsun,suç bunlarda değil,bunlardan beceri gerekteren bir iş bekleyenlerde,beceriksizler...

Elveda hayallerimiz...Birgün beceirkli bir Başkan ve yönetiminin bulunduğu bir çatıda aynı hayaller altında buluşmak üzere...

Basketfaul sitesine verdiğim ayar boşa gitti :)

TC vatandaşı oldu ise hülle ihtimali neden olmuyor anlamıyorum.

Becerselerdi sürpriz olurdu zaten.İkinci ligden gelen olin ve trabzon yapıyor koskoca galatasaray oyuncusunu türk yapamıyor.Galatasarayın adının yetmesi lazım bu işe.Ama maalesef bu adı bile kullanamıyor yönetim.

Galatasaray böyle işleri bariz şekilde beceremiyor.

Keşke umutlandırmasaydı birileri insanları. Sezon başından boşuna gebe durumda olacaklar.

Finalin elimizden kayıp gittiğinin resmidir kimse kusura bakmasın.Sağlam bir hamleyle en yukarıyı zorlardık yazık...

BUnun anlamı şu bu şubedeki maaşlı profesyonel! elamanlar hiçbirşeyi (kombine pazarlamasından tut da bir oyuncunun vatandaşlık işlemlerini halletmeyi önemsemeye kadar) bizler kadar önemsemiyor.

Ben ligden değil de Avrupa'dan çok ümitliydim gerçekten. Bir uzun takviyesi ve Taylor'ın iyi oyunuyla seneye EL yapabilirdik. Uzun oyuncu alınır mı bilmiyorum ama keşke alınsa.

Cemal'i Avrupa'da oynatmak koşuluyla alma gibi bir şansımız var mı acaba?

Herşeyi geçtim Türkiye kupasından elensek ne olacaktı ? Yapamamak bir tarafa yapamadığımızı da bilmiyoruz işi.

Artık bu satten sonra ne kadar dil döksek faydası yok.
Acaba nasıl geç kaldılar çok merak ediyorum . Uyuya felan kaldılar herhalde :)
Yani bir çok takım başta Emir P. TÜRK Statüsüne geçiyor , ama bizimkiler geç kalıyor.
Umarım bunun faturasu ağır olmaz.
Buradan selam'larımı iletiyorum sayın ''geç'' kalan arkadaşlara..

Komedi ya resmen.

O Hakan bilmemne denen adam ne işe yarar o zaman? Bastırıp yapacaksın kardeşim, gerekirse benzer örnekler sunacaksın adamları çaresiz bırakacaksın.

Yok ya saçma sapan adamlarla bi halt olmaz bizden. Çıkıp kombine alın demesini bilirler, sen önce kendi elindeki işleri adam gibi yap ondan sonra taraftardan bir şey iste.

Ne zaman adam gibi bir menajerimiz olacak çok merak ediyorum. İş bitiren, lobi yapan, taraftarına önem veren, pazarlamadan anlayan...

Bu kulübü sadece futbol kulübü gören zihniyete yazıklar olsun. Eğer shumpert basketbol takımında değilde futbol takımında oynuyor olsaydı şimdiye çoktan istenilen yapılmıştı. İşte basketbola verilen önem bu kadar sonrada biz çıkıp burada kendimizi yırtıyoruz yahu bu adnan polat ve ekibinden futboldan başka birşey düşünmeleri zaten anlamsız olurdu ha keşke futbolda birrşeyler yapsalar kupalara ambargo koysaydık ondada becerisizlik hat safhada.
burdan şu anafikir çıkıyor bu klübü yönetenler aslında oldukça vurdum duymaz.
keşke rakibin sahip olduğu ilgili yöneticilere sahip olsakta gururlansak. işte fark burada yatıyor.