Preston Shumpert

Dış atışlarına çok güveniyorum bugün Shumpert reyisin. Haydi eline kuvvet :)

Top eline yapıştı resmen. Bir var bir yok. Evet bu takımda olmalı mutlaka ama bu kadar da pasif olmamalı...

Ali Karadeniz veya çok beğenmesemde Ersin Dağlı'nın takımlarına etkisi düşünülünce, ben antrenör olsam bu sene Shumpert Türk vatandaşı olmasa idi takımda kalamazdı. Evet ligde büyük bir eşleşme sıkıntısı yaratıyor ama eğer hedef daha yukarılarsa Shipp vatandaş yapılıp Shumpert gönderilmeli. Furkan' ın hücümü en azında şimdilik çok kısıtlı, Songalia hep kötü, bide Shumpert kötü olunca maçlar gidiyor.

Kafası maçta değildi, şutları da atmak için attı sokmak için değil. Lig için eyvallah ama hedef EL ise Shumpert bu ekibin bir parçası olmamalı.

Bana göre, Shumpert ligde oynayan en kapasiteli ve en kaliteli oyunculardan biri, belki de birincisi. Ayrıca benim hayranı olduğum bir oyuncu. ama malesef bu sene başından beri oldukça durgun,tutuk ve isteneni vermekten uzak. Bu halini anlamakta zorluk çekiyorum. Her önemli maçta "bu sefer patlayacak" diyorum kendi kendime ama olmuyor. Durumu bana çok üzüntü veriyor...

Görünen o ki biraz ciddiydi. Bileği döndü. En az bir ay olmaz gibi, umarım ben yanılırım. Tam da ısınmıştı oyuna. Geçmiş olsun Shumpert