uzatma dakikalarini oynuyor preston
hatta doldur bosalta gecti
Gerçekten mi? Takım hakkındaki sunduğunuz bu üstün(!) bilgileriniz için teşekkürler
uzatma dakikalarini oynuyor preston
hatta doldur bosalta gecti
Yazdıklarınızı tekrar gözden geçiriniz.Böyle bir eleştiri üslubu var mıdır?
Şubeyi yönettiğiniz gibi parasını da siz veriyorsunuz anlaşılan.Bu üslupla saygı görmeyi,ciddiye alınmayı beklemeyin.
Eleştiri üslubu derken.Anlatmak istediğim Shumpert'ın eleştirilecek yönleri üzerine bir şey karalamamaış olupta bunu eleştiri adı altında bize sunmanız. Yazdığınız cümle ile Shumpert'ı eleştirmiyorsunuz ya da ben mi yanlış anlıyorum.Oyuncuya yol göstermek onu eleştirmek midir?Eğer sezon sonu gidecek, üzülerek söylüyorum demekte bir uslup sorunu var diyorsanız bir eleştiri şablonu gönderin onu yazalım. Bavul toplatma konusunda da aynı hassasiyetin göstermeniz temennisiyle
Eleştiri üslubu derken.Anlatmak istediğim Shumpert'ın eleştirilecek yönleri üzerine bir şey karalamamaış olupta bunu eleştiri adı altında bize sunmanız. Yazdığınız cümle ile Shumpert'ı eleştirmiyorsunuz ya da ben mi yanlış anlıyorum.Oyuncuya yol göstermek onu eleştirmek midir?
Eleştiri şablonu için tabii ki yardımcı olayım size. Yapıcı ve kırıcı olmak üzere ikiye ayrılır. Yapıcı eleştiriler günlük performanslardan uzak tutulmalıdır zannımca.Zira gazeteler de televizyonlarda bu işleri yapan tonlarca adam var ama onlar spor yazarı biz taraftarız aradaki bu keskin farkı anlayıp eleştiri yapmakta fayda var.Yapıcı eleştirinin en iyi tarafı belki de onun diğerinin yanında yükseldiği,yükseldiği yönü ise yapılan amelin geliştirilmesine katkı sunmasıdır.Örnek verecek olursak;oğlunuz ya da kızınız size karşı veya çevresine karşı yanlış bir davranış gerçekleştirdiğinde "üzülerek söylüyorum bavulunu toplamanın zamanı geldi evlat" demediğinizi biliyorum.Aynı üslubu burada da bekliyorum.Çünkü Mahmuti'nin dediği gibi biz bir aileyiz.