Preston Shumpert

Re: Preston Shumpert Galatasaray Cafe Crown'da

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Serkan Angün":2piyxz5t]Saim Bey Shumpert yerli statüsünde oynayabilecekmi bu sene?
Yanilmiyorsam yerli statüsüne geçmesini beklediğimiz için daha önce anlaşilmasina rağmen açiklanmamişti.
Tam bir bilgim yok ama sanırım hala olmadı ama daha sonra olacaktır daha lig başlayana kadar vakit var oyuncu İtalyaya gitti sanırım bu yüzden açıklanmak zorunda kaldı .[/quote:2piyxz5t]
Bilgi için teşekkür ederim Saim Bey.
Umarim yerli statüsüne geçer,sezon içerisinde yapilacak dogru bir yabanci transferi ile bu sene final oynayacağimizi düşünüyorum

Resmi sitede ki maglubiyet haberleri yok etmek için açıkladılar galiba. Hayırlı olsun

Valla Cem Bey'in de dediği gibi açıklayalım da vatandaşlık işi sonra da hallolur demiş olabilirler.

Beklenen bir transferdi çok da yerinde bir transfer ama futbol takımı bu haldeyken de sevinemiyoruz be kardeşim :)

Hayırlı olsun.

Aklıma takılan vatandaşlık işi çözülmediyse neden açıklandı, daha doğrusu neden bu kadar bekletildi?

İki türlü de önemli transfer gerçi.

Şunu anlamakta güçlük çekiyorum; neden sevinmemiz gerekn yerlerde olur olmaz bahaneler bulup burun kıvırırız?

Tamam Türk statüsünde oynamasını bende çok isterim ama sonuçta fizik ve yapı olarak aynı oyuncu oynayacak dimi ne bu ahlar vahlar!..

Gerçekten kaliteli bir kadro oldu, tebrikler...

Hayırlı olsun,takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum,gerçekten çok güzel bir kadro kuruldu,emeği geçenlere teşekkürler.

bu kadroya çok önemli transfer olarak görüyorum.Shumpert ile ilgili bir anıma anlatmak istiyorum.Efes-oyak maçı öncesi ısınırken sürekli dış atış yapıyordu sürekli atışları giriyordu ve bende ne zaman kaçıracak diye beklemiştim son şutunda kaçırmıştı.gerçekten çok kaliteli bir oyuncu

vatandaşlık sorunu hallolsun veya olmasın takıma çok önemli katkı yapacağı kesin.
hayırlı olsun.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Hayırlı olsun. Efes Pilsen'e 800 bin dolar bonservis ödeyecekmişiz.
Nakit olmuyo ödeme, sponsorluk tarzında bi anlaşma oldu yani bir nevi bartır yapılmış oldu. Kasadan cıkan bir şey yok. Bu arada TC vatandaşlığınada bu sezon gecer shumpert, zaten transfer edilme sebebi bu, cok önemli bir oyuncu almış olduk, hatta bana kalsa hemen tc vatandaşı yapıp direkt milli takıma alırdım. Bu turnavada cok fazla işimize yaradı yaratacağı mismatch lerle ama nerde o vizyon. Uzak ara ligin en iyi yerli 3 numarasını almış olduk hayırlı olsun.