Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Durumu ne bilmiyorum ancak oynayabilecek durumu varsa biraz fedakarlık yapmasını isterim açıkçası.. Rotasyonda ihtiyaç var kendisine. Bu sezon ligde çok iyi oynadığı 2 maçtan biri dışarıdaki Fülker maçıydı. İnşallah döner de fark yaratan oyunculardan biri olur
Can, sezon sonunda yolların ayrılacağı malum iken, fedakarlık yapıp final serisinin son maçlarında sahada yer alıp sakatlığının tekrarlaması riskine girmesini beklemek, biraz fazla iyimserlik olur.
hayır arkadaşlar fedakarlık yapmamalı aklınıza getirsene shumpert dördüncü maçta sıçrayamıyordu ve ilk yarıda nasıl hücum ribaundları verdik. Bence rancik tam hazırsa oynamalı yoksa oynamamalı.
Seri 7. maça uzarsa o maça dönmesi gerektiğini düşünüyorum ben de. O maç için ekstra motivasyon gibi şeylere ihtiyacımız var ve bunu sağlayacak adam da Rancik'tir.
veliyigit Veli Yigit
Rancik yarın antrenmanda kendisini deneyeceğini ve oynama ihtimalinin olduğunu belirtti.Son karar sağlık heyeti ve coachla konuştuktan sonra
2 hours ago Favorite Retweet Reply
Fedakarlık yapar elbet ama bu 7. maçda olmalı. Eğer iyileşmişse, yada riski azalmışsa ağrı, sızı takmaz oynar zaten. 10 dk bile oynaması çok önemli. Ribaundlarda çok ezliliyoruz.
artık oynasın... mactan once yaptığı idman bana cok umut vermıstı... pek zorlanmıyordu ama bu bızım gördüğümüz tabıkı... oynarsa ekstra katkı sağlar takıma...