Re: Rancik Roportajı
İşte bu !
Bu röportajı uzun süredir bekliyordum.Başlayalım sorulara.Aklıma geldikçe yazarım daha.
- Galatasaray taraftarı onu çok seviyor,kontratı 2 yıllık,seneye Avrupa kupalarına katılamasak bile burada kalıp,şampiyonluğa oynayacak olan bir takımın parçası olmak ister mi?
- Üstteki soruyla birlikte Galatasaray'da uzun süredir 2 sene üstüste oynayan yabancı yok.Bunu biliyor muydu?Sebebi ne olabilir?
- Seneye önerilirse Galatasaray'a kaptan olmayı ister mi?
- Maç sonları çektirdiği üçlüler meşhur oldu.Kendisi gibi bir oyuncu gelse,ondan önce üçlü çektirmek istese buna izin verir mi?
- Bayan takımımız hakkında ne düşünüyor?Onları takip ediyor mu)Bayan takımımızdan arkadaşları var mı?
- Galatasaray'ın futbol maçını televizyondan ya da Ali Sami Yen'den izledi mi hiç?Futbolu da çok sevdiğini biliyorum.Ali Sami Yen de maç izlemeyi düşünüyor mu?
- Gelmeden önce Türkiye ve Galatasaray hakkında ne gibi düşüncelere sahipti?Şimdi hangi düşüncelere sahip?
- NBA'de desteklediği takım ve favori oyuncusu var mı?
- Kariyerinde unutamadığı ilk 3 maç nelerdir?
- Cemal olayında suçlu kim ona göre?Kendisi olsa Tufan'ın formasını giyermiydi?
- ultrAslan sultAns'ın yaptığı pankart hakkında ne düşünüyor?
- Pek alışık olmadığımız şut stilini neye borçlu?Geriye çekilerek yaptığı atışları çok zor olmasına rağmen yüksek yüzdeyle sokabilmesinin nedeni nedir?
- Türkiye'deki basketbol sevgisi hakkında ne düşünüyor?Diğer takımlar ve taraftarları hakkında?
- Dolu salonlarda,içerde olsun
deplasmanda olsun daha iyi oynuyor.Bunu neye borçlu?
- Nymburk'da skorer bir oyuncuyken Benetton'da daha az skor yapıyordu.Bizde de yine takımın önemli silahlarından biri.Benetton'daki bu düşüşü neye borçlu?Daha az süre alması mı,kendisine verilen görevin farklı olması mı?
- Oktay Mahmuti,Okan Çevik ve Cem Akdağ'ın basketbol anlayışlarını karşılaştırabilir mi?
Son olarak da bizler onu çok seviyoruz,her fırsatta dile getiriyorum.Seneye diğer yabancılarımızla eğer kalırlarsa şampiyonluğa oynayacağımızdan eminim.
Lütfen kalsın,bayrak yabancımız olsun
Teşekkürler röportaj için...