Radoslav Rancik

Re: Sahadaki Aslan Radoslav Rancik !

Başta Rancik ve Jasa olmak üzere tüm yabancılar seneye takımda kalsa keşke...
Benim küme de kalacağımızdan hiçbir kuşkum yok, -5 verilse de verilmese de...
Bu oyunculara D-Wash da dahil...

Re: 13 # Radoslav Rancik

Yine galibiyet,yine Rancik !

En kritik anda bir üçlük,bir smaç faul;susan tribünler,moral olarak çöken Beşiktaş ve bizim için çok önemli bir galibiyet...

Bir de Beşiktaş'lılara üçlümüzü çektirseydin keşke :)

Bu arada başlıktaki Sahadaki Aslan ibaresi niye kaldırıldı?

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Bu arada başlıktaki Sahadaki Aslan ibaresi niye kaldırıldı?
Bir düzen olsun diye, oyuncuların numaralarını ve isimlerini bırakmıştım sadece Gazanfer.

O yine Sahadaki Aslan olsun. : )

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":mo3vt18u]Bu arada başlıktaki Sahadaki Aslan ibaresi niye kaldırıldı?
Bir düzen olsun diye, oyuncuların numaralarını ve isimlerini bırakmıştım sadece Gazanfer.

O yine Sahadaki Aslan olsun. : )[/quote:mo3vt18u]

Gönlümüzün Aslanı yani :)

Beşiktaş maçının yıldızları Wilkinson ve Rancik, "Bu takım ligde kalacak" dediler
Galatasaray Cafe Crown'un deplasmanda kazandığı Beşiktaş Cola Turka derbisinin iki yıldızı Radoslav Rancik ve Mike Wilkinson zorlu maç sonrası SABAH'a konuştu. Wilkinson çok büyük bir zafer kazandıklarını ifade ederken şunları söyledi: "Biz tüm hafta boyunca bu maça konsantre olduk, kenetlendik ve savaşarak kazandık. Galibiyeti biz takım olarak aldık, ben de önemli sayılara imza attım. Biz iyi oyunculara sahip iyi bir takımız. Sahada herkes birbirine yardım ediyor. Ligde kalma savaşımızı son maça kadar sürdüreceğiz." Galatasaraylı taraftarların sevgilisi Rancik ise karşılaşmayı izlemeye anne ve babasının da geldiğini belirtirken, "Onların beni burada desteklemeleri, bana büyük moral oldu. Ben seyirci önünde daha iyi oynuyorum ve maça daha çok konsantre oluyorum.

GALİBİYETLERE ALIŞTIK
Taraftarımızın hiç şüphesi olmasın; ligde kalacağız. Wilkinson ile birbirimizi iyi tamamlıyoruz. Bence bu da takımımıza büyük bir güç kazandırıyor. Derbileri kazanmaya da alıştık. Elimizden geleni yapıp, kalan maçlarımızı kazanacağız" dedi.

Re: Rancik Roportajı

Başlayalım o zaman sorulara.
2-3 Yıl daha kendisini burada görmek istiyoruz.Kenidiside ciddi anlamda kalmak istiyor mu?
Mike Wilkinson'la diyaloğu nasıl?
Zaman zaman sıkıntısını çektiğimiz rebound alma konusunda takımımızın bir pota altı oyuncusu olarak neler düşünüyor?Bu sıkıntıda kendisinin payı olduğunu düşünüyor mu?
Fenerbahçe maçından sonra süre gelen olaylara nasıl bakıyor?
Son sorum fantazi olsun.
İlginç üçlük stilini kim ona öğretti? :p

Röportaj ekibine kolay gelsin.

İşte bu ! :) Bu röportajı uzun süredir bekliyordum.Başlayalım sorulara.Aklıma geldikçe yazarım daha.

- Galatasaray taraftarı onu çok seviyor,kontratı 2 yıllık,seneye Avrupa kupalarına katılamasak bile burada kalıp,şampiyonluğa oynayacak olan bir takımın parçası olmak ister mi?

- Üstteki soruyla birlikte Galatasaray'da uzun süredir 2 sene üstüste oynayan yabancı yok.Bunu biliyor muydu?Sebebi ne olabilir?

- Seneye önerilirse Galatasaray'a kaptan olmayı ister mi?

- Maç sonları çektirdiği üçlüler meşhur oldu.Kendisi gibi bir oyuncu gelse,ondan önce üçlü çektirmek istese buna izin verir mi? :)

- Bayan takımımız hakkında ne düşünüyor?Onları takip ediyor mu)Bayan takımımızdan arkadaşları var mı?

- Galatasaray'ın futbol maçını televizyondan ya da Ali Sami Yen'den izledi mi hiç?Futbolu da çok sevdiğini biliyorum.Ali Sami Yen de maç izlemeyi düşünüyor mu?

- Gelmeden önce Türkiye ve Galatasaray hakkında ne gibi düşüncelere sahipti?Şimdi hangi düşüncelere sahip?

- NBA'de desteklediği takım ve favori oyuncusu var mı?

- Kariyerinde unutamadığı ilk 3 maç nelerdir?

- Cemal olayında suçlu kim ona göre?Kendisi olsa Tufan'ın formasını giyermiydi?

- ultrAslan sultAns'ın yaptığı pankart hakkında ne düşünüyor? :)

- Pek alışık olmadığımız şut stilini neye borçlu?Geriye çekilerek yaptığı atışları çok zor olmasına rağmen yüksek yüzdeyle sokabilmesinin nedeni nedir?

- Türkiye'deki basketbol sevgisi hakkında ne düşünüyor?Diğer takımlar ve taraftarları hakkında?

- Dolu salonlarda,içerde olsun deplasmanda olsun daha iyi oynuyor.Bunu neye borçlu?

- Nymburk'da skorer bir oyuncuyken Benetton'da daha az skor yapıyordu.Bizde de yine takımın önemli silahlarından biri.Benetton'daki bu düşüşü neye borçlu?Daha az süre alması mı,kendisine verilen görevin farklı olması mı?

- Oktay Mahmuti,Okan Çevik ve Cem Akdağ'ın basketbol anlayışlarını karşılaştırabilir mi?

Son olarak da bizler onu çok seviyoruz,her fırsatta dile getiriyorum.Seneye diğer yabancılarımızla eğer kalırlarsa şampiyonluğa oynayacağımızdan eminim.

Lütfen kalsın,bayrak yabancımız olsun :)

Teşekkürler röportaj için...

Benim sormak istediğim bir soru var şuana kadar Galatasaray basketbol şubesinde arması için bu kadar savaşan taraftar tarafından bu kadar sevilen yabancı bir oyuncu hatırlamıyordum kendisine sormak isteğim tek soru play off lara katılamasakta bizle devam etmeyi düşünür mü ?

Takımımızın ligde ki durumunu nasıl değerlendiriyor?

-5 puan kalkarsa bile yine bu kadar mücadeleci, zevk veren, yürekli bir takım görebilecekmiyiz?

Kendisini çok sevdiğimizi, mutlaka ama mutlaka seneye takımda görmek istediğimizi iletirseniz çok mutlu olurum. Gelecek sezon için takımda kalma planı var mı onu da merak ediyorum.

Fener maçında maçı uzatmaya götüren basket ondan gelmişti. Bu sorumluluğu bilerek mi aldı yoksa istem dışı topu kucağında mı buldu?

gsbasket.org son soru sorma zamanını yazmamış da ben hatırlatayım. Yarın sabaha kadar soru sorabilirsiniz ancak.