Radoslav Rancik

Re: Radoslav Rancik Galatasaray Cafe Crown?da

Arda Öztürk' Alıntı:
Sıkıyorsa gitsin şu Karşıyaka maçından sonra.

Son basket faulden sonra yerde bir yumruk hareketi yaptı..Hisettirdiklerini hiç bir kelime anlatamaz.

Abi şu konunun başlığını değiştirsek.

Merak ettiğim birşey var...
Rancik ilk geldiğinde burun bükenler vardı...
7 sayı ortalamaya sahip oyuncunun bizde ne işi var diyenler vardı...
Onun hakkında olumlu yazanlara sallayanlar vardı...
Amacık polemik çıkarmak değil, sadece merak ediyorum hala aynı şekilde mi düşünüyorlar...

Emrah Bakın' Alıntı:
Amacık polemik çıkarmak değil, sadece merak ediyorum hala aynı şekilde mi düşünüyorlar...

Abi biz duygusal insanlarız genlerimizde var duygusallık.3 maç çok kötü oynasa hemen kovsunlar deriz.Sonuçta Türk'üz.Abartı nın Allah'ını yaparız. :)

Yunus Taylan' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":29o4i7mt]Aslansın sen Aslann.Basketbolu burada bırakmalı bu adam ya..
Hüseyin gibi bir adam bırakamamış bu kulupte Erdem. :)[/quote:29o4i7mt]

Şu olaylardan sonra yine 3 kuruşun lafını yapıp bu adamıda kaçırmasınlar bir zahmet.Aynı hataya düşmeyeceklerini ümit ediyorum Yunus. :)

Rancik'e şuan itibariyle yeni kontrat önerilmeli.Bu konuda çok ciddiyim.Biz de cezamız bittikten sonra maçlarda onun lehine tezahürat yaparak bunu belirtmeliyiz.Ben yıllardır bir oyuncudan bu kadar haz aldığımı hatırlamıyorum.

Emrah Bakın' Alıntı:
Onu diyen üyenin daha sonra üyeliği silindi.[Mert Yılmaz] :)

Nereye kalıyoruz yapmayın Allah aşkına. Bir galibiyete gaza gelmeyin hemen. Tamam belki de en çok sevinlerden biri de benimdir bu galibiyete.
Daha kaç maç var. Nereye kadar böyle gidecek?

Puanların geri gelmesi şart!

Yunus Taylan' Alıntı:
Nereye kalıyoruz yapmayın Allah aşkına. Bir galibiyete gaza gelmeyin hemen. Tamam belki de en çok sevinlerden biri de benimdir bu galibiyete.
Daha kaç maç var. Nereye kadar böyle gidecek?

Puanların geri gelmesi şart!

Yunus bunu diğer başlıklarda tartışabiliriz istersen.Yine de olayı Rancik'e bağlayayım.

Rancik'de bu yürek olduktan sonra bizi ligden kim düşürebilir?

Eren Bekdemir' Alıntı:
Hüseyin Çıtak":t7841mfi]http://www.youtube.com/watch?v=uRDnvONKRdc&feature=player_embedded Burada Kaf kaf taraftarını ne susturmuş be :)))[/quote] hüseyin sen isen smacıda koy allah aşkına..[/quote:t7841mfi] [url="http://www.youtube.com/watch?v=z0Y9WJmK2b4&feature=player_embedded' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=z0Y9WJmK ... r_embedded[/url] birde bu var.Taraftarın çoştuğu an.Bir abi var o paylaşıyor bende oradan buraya aktarıyorum.

Re: Sahadaki Aslan Radoslav Rancik !

Takım yüreğini ortaya koyuyor. 5 numara takviyesi ve önümüzdeki fikstüre bakarsak umutlu olmamak için hiçbir neden yok!..

Bu Karşıyaka'yı kimse orada bu kadar ribaunt verip 2-3 hücum şansı veripde yenemez!

Takımda ışık var ve bu ışık uzun süre yanmaya devam edecektir.

Merdivenin 24 basamaklı merdivenin 1. basamağını çıktık şimdi diğer adımlarda ki bu da olacaktır...