Radoslav Rancik

Re: 13 # Radoslav Rancik

eger gorursem elını opcem rancıkin:Dsuper oyuncu.

radoslav-rancik-cez-nymburg.jpg
121750995721107_1_.jpg

Benzetenler olmuştur ancak hiç konuşulmadı sanırsam :)

Yıllardır büyüklerimizden Spor ve Sergi Sarayı yıllarını dinleriz ve o yılların unutulmaz yıldızı Dawkins'den bahseder sahaya çıktığı zaman tribünler Bombarasi diye inliyormuş bu sene bizde Dawkins'imizi bulduk. Arma için Aslanlar gibi mücadele ediyor taraftarın sevgilisi maçtan sonra üçlü çektiriyor. Bizden biri oldu uzun yıllar takımda kalmalıdır. Beşiktaş maçında 37 dak. 22 sayı. 6rib. 1as. 3tç ile oynadı.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Yıllardır büyüklerimizden Spor ve Sergi Sarayı yıllarını dinleriz ve o yılların unutulmaz yıldızı Dawkins'den bahseder sahaya çıktığı zaman tribünler Bombarasi diye inliyormuş bu sene bizde Dawkins'imizi bulduk. Arma için Aslanlar gibi mücadele ediyor taraftarın sevgilisi maçtan sonra üçlü çektiriyor. Bizden biri oldu uzun yıllar takımda kalmalıdır. Beşiktaş maçında 37 dak. 22 sayı. 6rib. 1as. 3tç ile oynadı.

Çocukluğumun takımı.michael skörs de vardı oda wasinghton gibi haraketli cambaz gibi içeriye dalar sayılarını atardı.Şampiyon olmuştuk mükemmel bir takımdı.Turgay Demirel de o takımdaydı...

Kırgınım sana dostum! Önce beni işaret etmene rağmen daha sonra formanı bayna taraftara verdin :) :)

Teşekkürler Rado, kalacağına eminim! ;)

Herşeyiyle bu sezonun MVP'sidir benim gözümde.

Bugün bile maçın ilk periyodu sırtında taşıdı takımı, sayesinde hiç stres yaşamadan kazandık maçı.

Hani hepsi kalsın diyoruz da ilk bu adam kalsın. Sonra diğerleri..

Değerin büyük bu taraftarın gözünde.

Burda bitir kariyerini.

Rancik aslında takımda kalabilir. 5 yabancılı bir sezon geçireceksek, kadro dışı beklemyide kaldırabilecek girdiği anda da dominant etkiyi yaratabilecek biri..

Evet ilk beş'te olmama anlamında dedim. SÜreleri de azalacak haliyle.. Bu anlamda sorun yapmaması lazım ouncuların. Oyuna irdimi de exktra katkıyı verebilmeli. 4 yabancı ile o rotasyon kolay sağlanıyor ama 5 yabancıda biraaz daha zor oluyor..