Radoslav Rancik

Re: 13 # Radoslav Rancik

?Türkiye?de başka bir takımda oynar mısınız?? diye de sorduğumda ise cümlemi tamamlayamadan ?Hayır, asla!? diye cevabını verdi. Merve şaşırıp, ?neden bu kadar kesin konuşuyorsunuz ki? Bu sonuçta profesyonel bir iş? dedi. O da üniversitede gazetecilik okuduğunu (evet, üniversite mezunu!...ve evet, çok da zeki bir adam), objektif olmanın önemini bildiğini ama artık kalpten Galatasaraylı olduğunu belirtti. ?Ben burada kendimi başka bir takımda düşünemem. Bana yüz bin Euro fazla da verseler, Galatasaray?dan başka takıma gitmem!?

Teşekkürler kalpten Galatasaray'lı adam!

Deniz Yasan' Alıntı:
Galatasaray resmi sitesinin Twitter sayfasında Rancikle 2 yıllık sözleşme imzalandığı yazıldı ama resmi sitede bunla ilgili bir yazı yok henüz.

linkini verebilirmisin resmi sitenin twitter sayfasının?

Doğan Aksu' Alıntı:
Deniz Yasan":1dz37jug]Galatasaray resmi sitesinin Twitter sayfasında Rancikle 2 yıllık sözleşme imzalandığı yazıldı ama resmi sitede bunla ilgili bir yazı yok henüz.[/quote] linkini verebilirmisin resmi sitenin twitter sayfasının?[/quote:1dz37jug] [url="https://twitter.com/GalatasaraySK' Alıntı:
https://twitter.com/GalatasaraySK[/url]

ben size dedim Evren olayı münferitti kendisi yazdı kendisi oynadı

Yönetim ilgili bu sene basketle

daha neler olacak görün benden demesi...

Bana göre Galatasaray Erkek Basketbol takımı tarihinin en iyi oyuncusudur her anlamda... Ben bir oyuncuyu bu kadar sevdiğimi hatırlamam yani bu adam M.Dixon efsanesini unutturdu bana. Şükürler olsun şubeden çok güzel bir haber geldi. Çok doğru bir hamle yaptık...

Çok güzel haber ZK haberinin ardından bir yabancı ile 1 yıl oynadıktan sonra 2 yıllık sözleşme uzatmak iyi gelişmelerin habercisidir bana göre.

Bekir Yarangüme,Wilkinson,Darius'uda alır ve uzatır isek.Geçen seneki kadro gücümüzü aynen korumuş oluruz.

Sonrasında yapılaak 3-4 tane yerli yabancı takviye bize çok şey katar,ben NBA'den bir oyuncu ile ilgilendiğimizi duydum.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Çok güzel haber ZK haberinin ardından bir yabancı ile 1 yıl oynadıktan sonra 2 yıllık sözleşme uzatmak iyi gelişmelerin habercisidir bana göre.

Bekir Yarangüme,Wilkinson,Darius'uda alır ve uzatır isek.Geçen seneki kadro gücümüzü aynen korumuş oluruz.

Sonrasında yapılaak 3-4 tane yerli yabancı takviye bize çok şey katar,ben NBA'den bir oyuncu ile ilgilendiğimizi duydum.
Kimmiş o :D

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":1ghlvjls]Çok güzel haber ZK haberinin ardından bir yabancı ile 1 yıl oynadıktan sonra 2 yıllık sözleşme uzatmak iyi gelişmelerin habercisidir bana göre.

Kimmiş o :D[/quote:1ghlvjls]
kendrick perkins :p

Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyorum çok doğru bir iş yaptılar,Rancik gibi oyuncular kolay kolay bulunmuyor,Taraftar'la bütünleşebilen bir oyuncu Rancik.Ama bu son hamlelerde taraftarın tepkisininde büyük bir rol'ü olduğunu düşünüyorum Özellikle Zafer Kalaycıoğlu konusunda taraftarın büyük bir etkisi olmuştur o yüzden Galatasaray taraftarınıda ayrıca tebrik ediyorum.

Rancikle sözleşme yenilemek doğru karar.Dün şubenin başında yönetici yokmuş gibi duruyor demiştir bizi duymuşlar galiba.

Bekir önemli bir hamle olur ama yetmez.Alınacak bütün yerliler en az bekir kalibresinde olmalıdır.

Evrenin kaybı acı oldu.Ama artık planlarımızı ona göre yapmalıyız.Evren gittiği için ben olsam Dariusla sözleşme yenilemezdim.Evren gittiği için çok iyi bir sg almalıyız.Geçen senede takımın 2 numara eksiği vardı ama evreni harcamamak için oraya oyuncu alınmadı.Evren gittiğine göre çok iyi skorer bir sg almalıyız.

Engin Atsürle Trabzon ilgileniyormuş ama bence biz almalıyız.çok önemli bir oyuncu kesinlikle artık galatasaray forması giymeli.