G
Guest
Misafir
Takımımız kötü günler geçiriyor, Türkiye kupasından önceki takımdan eser yok, oyun sistemimizi kimse anlayamıyor vs......
Böyle bir sürü şeyi ilave edebiliriz, ama bizler taraftarız, ve inanmanın aslında başarmanın yarısı olduğunu biliyoruz!
Sonuçta beklentimiz olan şampiyonluk bu kadro için çok uzak değil, ligin en iyi kadrolarından biriyiz, 100 küsür yıllık bir camiayız milyonlarca kalp bu forma ve bu arma için atıyor, bu ruhu oyuncularımıza verebilirsek hiçbir şeyi kaybetmediğimizi göreceğiz!!!
Belki bana hayalci diyeceksiniz, belki bana polyanna diyeceksiniz!
Bende size şimdi Romantik olma zamanı DİYORUM!
Şimdi Polyanna olma zamanı DİYORUM!
Şimdi ne olursa olsun Arma'ya destek olma zamanı DİYORUM!
İlk önce Aliağa'yı yeneceğiz, sonrada Ankara'da Telekom'u yenip ayağa kalkacağız!!!!
TAKIMIMIZLA BİR OLUP SAVAŞALIM!
ANKARA'YA TELEKOM MAÇINA GELENLER PARMAK KALDIRSIN!
-------------------------------------
1-EYÜP YILDIZ
Böyle bir sürü şeyi ilave edebiliriz, ama bizler taraftarız, ve inanmanın aslında başarmanın yarısı olduğunu biliyoruz!
Sonuçta beklentimiz olan şampiyonluk bu kadro için çok uzak değil, ligin en iyi kadrolarından biriyiz, 100 küsür yıllık bir camiayız milyonlarca kalp bu forma ve bu arma için atıyor, bu ruhu oyuncularımıza verebilirsek hiçbir şeyi kaybetmediğimizi göreceğiz!!!
Belki bana hayalci diyeceksiniz, belki bana polyanna diyeceksiniz!
Bende size şimdi Romantik olma zamanı DİYORUM!
Şimdi Polyanna olma zamanı DİYORUM!
Şimdi ne olursa olsun Arma'ya destek olma zamanı DİYORUM!
İlk önce Aliağa'yı yeneceğiz, sonrada Ankara'da Telekom'u yenip ayağa kalkacağız!!!!
TAKIMIMIZLA BİR OLUP SAVAŞALIM!
ANKARA'YA TELEKOM MAÇINA GELENLER PARMAK KALDIRSIN!
-------------------------------------
1-EYÜP YILDIZ