Şampiyonlar Ligi Kuraları

Rooney,Young ve Phil Jones yokmuş kesin olarak.

Olası bir güzel sonuçta bahaneler hazır karşıyaka için eksiktiler o yoktu bu yoktu falan :)
 
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu ilk mücadelesinde 19 Eylül Çarşamba günü İngiliz ekibi Manchester United ile Old Trafford'da karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele öncesinde Ada devindeki sakatlıklar baş ağrıtmaya devam ediyor.

Hollandalı yıldız Robin Van Persie ve Japon orta saha Shinji Kagawa'nın sakatlanmasının ardından MANU'da toplam 8 oyuncunun Galatasaray karşısında oynayamama ihtimali bulunuyor.

Bu oyuncular; Van Persie, Shinji Kagawa, Phil Jones, Johny Evans, Wayne Rooney, Darren Fletcher, Chris Smalling ve Ashley Young...


VAN PERSIE AÇIKLAMASI YOK

Arsenal'den kadroya katılan ve Hollanda'nın Macaristan ile oynadığı maçta sakatlanan Robin Van Persie'nin ciddi bir durumu olmadığı öğrenilirken; Galatasaray mücadelesinde oynayıp oynayamayacağı kulüp doktorlarının tedavisinin ardından netlik kazanacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Hollanda teknik direktörü Van Gaal, "Ne olacağını bilemeyiz. Onu tedbir amaçlı oyundan aldım. Çok ciddi görünmüyor. Herhangi bir risk almak istemedik" dedi.

KAGAWA'DA SON DURUM

Japonya'nın Irak ile karşılaştığı mücadele öncesi sakatlık geçiren Shinji Kagawa, kadrodan çıkartıldı. Topa vuracağı sırada bir ağrı hisseden Japon futbolcu, durumunun ciddi olmadığını ve kısa süre içerisinde sahalara döneceğini açıkladı. Yıldız orta saha oyuncunun Galatasaray maçında oynaması ise beklenmiyor

DİĞER 6 SAKAT

Phil Jones: Galatasaray karşısında kesin olarak oynayamayacak isimlerin başında Phil Jones geliyor. Diz sakatlığı bulunan Jones, ekim ayında hazır olacak.

Wayne Rooney: Fulham mücadelesinde sağ bacağına darbe alan Wayne Rooney'in iyileşme zamanı 25 Eylül olarak gösteriliyor. Büyük bir mucize olmazsa Rooney de Galatasaray maçında sahada olamayacak.

Chris Smalling: Kırmızı Şeytanlar'ın başarılı savunmacısı 6 hafta daha oynayamayacak. Sarı-kırmızılar önünde forma giymesi imkansız.

Darren Fletcher'ın tedavi sürelesinin Ekim ayına kadar süreceği dile getirildi. Ashley Young ve Johny Evans hakkındaki son kararı ise menajer Alex Ferguson verecek.

BU İSİMLERİN TAMAMI OYNAMAZSA MUHTEMEL KADRO

David de Gea
Rafael
Evra
Ferdinand
Vidic
Valencia
Carrick
Cleverley
Nani
Welbeck
Chicharito
 
daha ilk maçtan puanla dönüp 1.lik hesapları filan. Biraz frene basalım. Bu kadrodaki kaç oyuncu 2. tur gördü. Bunu bir düşünün. Öyle kolay değil o işler...
 
minimum 13-14 puan toplamak lazım grup 1.liği için. Ben yakın tarihte herhangi bir Türk takımının yapabileceğini zannetmiyorum. Cluj ve Braga'yı da fazla hafife almayın. 2 sene önce UEFA'da final oynayan takımdan bahsediyoruz. Bizim hala defans hattında çok ciddi eksikler göze çarpıyor. Umarım başımız çok ağrımaz.
 
minimum 13-14 puan toplamak lazım grup 1.liği için. Ben yakın tarihte herhangi bir Türk takımının yapabileceğini zannetmiyorum. Cluj ve Braga'yı da fazla hafife almayın. 2 sene önce UEFA'da final oynayan takımdan bahsediyoruz. Bizim hala defans hattında çok ciddi eksikler göze çarpıyor. Umarım başımız çok ağrımaz.

Aslında kimse grup 1. beklemiyor, sonuçta kura ile belirleniyor sonraki tur. Önemli olan gruptan çıkmak, 1. veya 2. hiç farketmez.
 
Evet 1.ler 2.ler ile oynuyor 2.turda.

Şu da bir gerçek ki gruptan 2 kez çıktık ve oda aynı yıl içinde oldu (Çeyrek oynadığımız sene 2.tur gruplarındanda çıkmıştık.) Bir kez de Fenerbahçe çıktı 11 puan ile ki rekor onlarda şu an.Braga ve Cluj'u çok küçümsedik galiba.Yıllardır bu yüzden kaybetmedik mi şeker gibi kura,lokum gibi rakip dediler 3-4 atıp gittiler.O yüzden biraz daha sakin olmak gerekir soğuk kanlı olmak gerekir bence.

Gaza getirmeye çalışıyorlar gelmeyelim bunlara başımıza bela olmasın ilerde.
 
Daha erken ama Braga maçı bileti ne zaman çıkar ve genelde ne kadar oluyor, kısmet olurda İstanbula gidebilirsem Braga maçını kaçırmak istemiyorum
 
100TL den başlar ama o fiyattaki biletler çok az sayıda. Hemen tükenecektir. Dogu-Batı üst tribunlerden bulabilirseniz şanslısınız. 150 TL civarında olur diye tahmin ediyorum.
 

Üst