Şaziye İvegin

Re: Hoşgeldin Şaziye İvegin

Evet gerçekten iyi bir transfer ama zamanında laf sölediğimiz bir bayan basketbolcuyu şimdi destekliycez...Hayatın yada basketbolun cilvesi diyelim :)

aynı şey nevriye yılmaz içinde geçerli...bizdeyken toz kondurulmuyodu şimdi neler diyoruz eee spor işte:))

TARZ OLAYLARDA Bİ TEK IŞILA KALBİM DAYANMAZ...
sonuçta esrada fbden geldi yasemin bjkden ama IŞIL AYRII...
O YAPAMAZ... YAPMAZDA ZATEN:)

arkdaşlar şaziye nin soyadı karslı mı ivegin mi??birileri karslı diyor birileri ivegin yoksa 2 si birden mi?

Şimdi şu transfere ne gerek vardı Tuğba ve Esra mı kabahatliydi kötü sonuçlardan ne kadar süre alacaklar acaba gereksiz bu transferden sonra altyapımızdan kaç oyuncu olacak kadroda acaba. Anlamıyorumki Fener'in futbol takımı gibi olduk işler yolunda gitmeyince hemen bir transfer ile çözeriz mantığı çok yanlış, neyse inşallah gerçek değildir resmen duyurulmadı nasılsa.

Bilen arkadaşlara bir sorum olacak 12 kişilik kadroda dışardan alındı ise 20 yaş altı,kendi alt yapısında yetişti ise 22 yaş altı 3 oyuncu bulundurma zorunluluğu diye bir olay vardı sanırım bu hala geçerlimi...Birde 12 kişilik kadroda bulundurulabilecek yabancı sayısı 4 değilmi...Bilen arkadaşlar bir yardımcı olursa iyi olur...

Murat Cesur' Alıntı:
TARZ OLAYLARDA Bİ TEK IŞILA KALBİM DAYANMAZ...
sonuçta esrada fbden geldi yasemin bjkden ama IŞIL AYRII...
O YAPAMAZ... YAPMAZDA ZATEN:)
Bunu yapmayacak bize bu duyguları yaşatmayacak tek insan ;)
Bjkliler inanamadı bu transfere :)

Kafamda bazı soru işaretleri var.Takımımızdaki oyuncuların çoğu gönülden bağlı iken Şaziye gibi bir oyuncunun gelmesi düşündürücü.Zamanında her türlü sözü sarfettiğimiz bir oyuncunun alınabilir basketbolda doğal bir şeydir ama içimde birtakım soru işaretleri var.Zaten iyi oyuncu olduğunu biliyoruz.Zaman içinde neler olacak göreceğiz.

Bence bu transferin gereklilği ve Şaziye'nin takıma katkısının ne olabileceğini konuşmalıyız...Bazı arkdaşlarımızın dediği gibi sadece 3lük için Tuğba'nın eline bakmıycaz fakat Şaziye GS ruhunu sahaya yansıtabilecekmi? Hele ki 5.Mağlubiyetimizi alırsak HERKES diken üstünde olacaktır ki şu an bile öyle...Benim görüşüm her ne kadar Şaziye iyi bir oyuncu olsa da gereksiz bir transfer olduğu yönünde...Umarım beni ve benim gibi düşünenleri yanıltır...Saygılar

Onur Karakuzu' Alıntı:
transfer gereksiz diyenlere soruyorum 4yenilgiyi alan başka takım mı ??
O yenilgiler oyuncu eksikliğinden değil bilimum diğer sebeplerden(konsantrasyon, yanlış taktik, oyuncunun maçı istememsi vs. vs.)

Bunun dışında geldiği için ne sevindim ne üzüldüm.Zaman gösterecek nasıl bir etki yarattığını.İnşallah olumlu olur.

Şaziye imzayı atmış, hayırlı olsun!

Bu sezon ve gelecek sezon formamızı giyecek!