Şaziye İvegin

Re: Hoşgeldin Şaziye İvegin

İnş. şampiyon olunur,yoksa çok film kopar,daha önce demiştim,baskı altında olan bir takım bu transferle dahada baskı altına alınmıştır...yararlımı zararlımı olur bunu bilmek zor...İnş. hayırlı olur,ve kadronun hakkı verilir...

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bu transfer doğruysa şubede sorun olduğu artık yadsınamaz bir gerçek!

Doğru söze başka ne eklenebilir ki abi ?
Sezon başında Sophia ocakta ''belki'' gelir ve bu kadro lig , kupa , Avrupa ezer geçer diyenler , şimdi de Şaziye bu takıma çok gerekli diyorlar ya , ben onları play station da Real Madrid veya All Star takımlar için yorum yapmaya davet ediyorum !

Murat Cesur' Alıntı:
TARZ OLAYLARDA Bİ TEK IŞILA KALBİM DAYANMAZ...
sonuçta esrada fbden geldi yasemin bjkden ama IŞIL AYRII...
O YAPAMAZ... YAPMAZDA ZATEN:)

esra'ya fb'den gelme demek biraz haksizlik oluyor. altyapimizdan yetisme bir oyuncudur kendisi ve 2001- 02'de A takimimizdada oynadi daha sonra subeye yatirimin kesildigi zamanlarda fb'de oynamisti bir sure. son iki senedirde zaten malumunuz.. takimdaki en eski oyuncumuzdur

Re:

Göker AKEL' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":10lb4w3j]Bu transfer doğruysa şubede sorun olduğu artık yadsınamaz bir gerçek!

Doğru söze başka ne eklenebilir ki abi ?
Sezon başında Sophia ocakta ''belki'' gelir ve bu kadro lig , kupa , Avrupa ezer geçer diyenler , şimdi de Şaziye bu takıma çok gerekli diyorlar ya , ben onları play station da Real Madrid veya All Star takımlar için yorum yapmaya davet ediyorum ![/quote:10lb4w3j]

Sezon basında hepimiz öyle düşünüyorduk sadece düşünceydi.Bence de şaziye bize lazım bir oyuncuydu.Sut sokamıyoruz el insaf.

Aynı yönetim olmasına rağmen geçen seneki takım ruhumuz yok.Bu sene herşey transferle çözülecek sanılıyor ve bence yanlış düşünülüyor.Oysa ki geçen seneki bayan basket takımımızı ve bu seneki erkek voleybol takımımızı izlerken daha keyif alıyorum.Yani korakor mücadele,forma aşkı seyredilmesi daha zevkli hale getiriyor sporu.Hele de bir kulubün çok ateşli bir taraftarı isen.Sorunun koçun oyun planları ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.Ama "takım" olmayı beceremediği aşikar.Herşeye rağmen bu transferin takımımıza hayırlı olmasını temenni ederim.

Yıllardır Sue Bird diye yırtınan bana acı bir sürpriz oldu. Spartak'tan transfer yaptık ama maalesef Sue değil :(

Gene de Şaziye faydalı olacaktır, kalitesi malum... Keşke şu kadro bu kadar şişmeseydi... Tam puzzle oldu.

Hayırlı olsun iyi bir oyuncu olduğu gerçek ama vj ve sophianında gelecek olmasıyla takımın kadrosu baya bi genişledi rotasyonda ayarlamayı yapmak cem hoca için baya zor olacaktır.Bu arada genç oyuncularımızda süre almakda bi hayli zorlanacaklardır..

Sanırım, Şaziye ve VJ'in de girmesiyle beraber en azından kısa rotasyonu genişleyecek ve Cem Hoca daha dengeli süre dağılımına gidecektir. Kadromuzda Young ve Bahar gibi çok çabuk uzunların da bulunduğunu göz önüne alırsak, acaba Cem Hoca milli takımda kullandığı ve öneminden daha önce hep bahsettiği hızlı oyuna dayalı sisteme dönemez mi acaba diye düşünmüyor değilim. İşler iyi gitmiyorken, uzun vadeli konuşmak pek de mümkün değil; ama bu seneden itibaren böyle bir sistemi oturtursak, Türk oyuncuların da sözleşmleri seneye de süreceğinden, gelecek sene çok iddialı bir konuma gelebiliriz aslında.

bence gereksiz transfer bizim kazanmak için şaziyeye degil biraz mücadele ve inanmaya ihtiyacımız var bnce

Tugba ve Kübra ne kadar gerekli oyuncular burdan soruyorum. Bizi sampiyonluga tasiyacak oyuncular bunlar mi yani?? bombos sut kacirma rekortmenleri. futbol da bir deyim vardir: " iyi futbol iyi oyuncularla oynanir." takim olmak tabiki önemli ama bu siskin kadroya,iyi kadro demek bana dorgu gelmiyor. sut sokamayan bir takim nasil iyi takim oluyor? maalesef Cem hocanin felsefesinde bir yanlislik var bence. sirf savunma yapiyor diye bir oyuncuya 30 dakka süre verilmez.

Bu arada yeni oyuncumuzun Fb kongre üyesi olduğu söyleniyor...Bana biraz ters bir durum,çokmu geri kafalıyım acaba...yoksa bunadamı profesyonellik demeliyiz...

Hiç sevinmedim.Çok yanlış bir politika.Paramız var istediğimizi alırızla olmaz bu iş.
Oyuncu alırsın kadron genişler ancak Aslan Yürekli oyuncuların yok olur gider...
Vj-Spohia gelecek 4 Amerikalı olacak bunların 2 tanesi Avrupa'da oynayacak.Diğer ikisi kim olacak?Ayrıca takımda rotasyona sokmadığın oyuncular varken 3 tane daha almak neyin göstergesi :?
Bindik bir alamete gidiyoruz .......

Futbolun Real Madrid'i olduk resmen. Elimizdeki oyuncular daha süre alamazken gelecek oyuncular da iyice bir bolluk yaratır.

Hayırlı olsun.

Eyüp abi bu haberi söyledigimde balon haber demiştin Mihriban hocayla konustum acaba bi transfer görüşmesi olurda nasıl Mihriban hocanın haberi olmaz ??

Şu kadar söylüyorum Mihriban Oğuz'un bu transferden haberi olmamasına imkan yok, birşey bildiğimden demiyorum yetkileri ve şubedeki ağırlığını göz önüne alarak söylüyorum. Bence bilmesine rağmen bilmiyorum diyerek ayıp etmiştir sevgili Mihriban Oğuz. Aksi birşey varsa o dahada vahim bir durum.

Şamil abi sana şunu söyleyim Ben saziyeyle konustukdan sonra geldim yazdım foruma Eyüp abide Mihriban hoca yok öyle bişey falan diyince ben afalladım ortada kaldım biri 2 güne imzalıcam diyor Menejerimizde yok böyle bişey ya Mihriban hoca bize haksızlık yaptı yada Mihriban hocaya yapıldı.

oynatılmadıktan sonra kadronda 20 tane üst düzey oyuncun olsa ne olurki.sonuçta yine taj 40 dakika oynucak ışıl 38 dk august 35 dk oynucak.yani değişen hiçbirşey olmuyacak.sonuçta hocamızın rotasyon anlayışı ve gençlere verdiği önem belli

Doğru diyosun Errdal'cım Mihriban hanım bildiği halde haberim yok demiştir bence. Aslında ya çocuklar görüşüyoruz ama kesin birşey yok o yüzden foruma yazmayın dese zannetmiyorumki senin, Eyüp abinin yada herhangi biri foruma yazsın.
Ha genede kesin konuşmamak lazım ama ciddi manada Mihriban hanımın haberi yoksa o baya kötü bir durum olurdu, ama dediğim gibi ben böyle olacağını zannetmiyorum.