Şaziye İvegin

Re: Hoşgeldin Şaziye İvegin

en beğendiğim yerli oyuncudur kendisi..oyun olarak tabi :)

hayırlı olsun pek bi sevindim ben..uyum sağlar kısa sürede umarım..

B_2759_saziyeB.jpg

http://www.galatasaray.org/basketbol/ba ... r/2759.php

''dream team'' olduk :ehue (sofia ve vj gelince)

Sahaya çıkacak 12 yi oldukca merak ediyorum,kimler tribünde olacak acaba...Bu seneki en büyük heyecanımız bu olacak sanırım...

Çok şey beklediğimiz ve çok güvendiğimiz Yaso Yabancılarında gelmesi ile yukarda bekleyecek.

Bildiğim kadarıyla 12-3 kuralı var bu kural çercevesinde yasemin dışarda kalmıyor...Transfer ettiklerimiz içinden bir oyuncu dışarda kalıyor...Bu kural hakkında kesin bilgisi olan bir arkadaş bizi aydınlatsa iyi olur...

İlk bu haberi gecen bendim kaynak ta kendisiydi saziyenin konusmustuk hayırlı olsun ne diyelim ;)

inşallah TAKIM oluruz.... hoşgeldin bu formayı giyen, giyecek olan herkes gibi değerini bilmen temennisiyle...
(geçmişte şöyleydi böyleydi diyen arkadaşlar için sadece basketboldan değil her branştan formamızı giyen sporcu örnekleri vereyim...levent topsakal-ayhan akman- ve altyapımızdan yetişmeyen ama ''formamızı taşıyan''onlarca sporcuyu nasıl sahiplendiysek onu da sahiplenicez.cahil cühelaca yorum yapmadan düşünerek konuşun mümkünse)

Abartısız Galatasaray bayan basketbol takımının geleceği olan Yaso yukarda oturacak, Tuğba ve Esra nın süreleri düşecek. Şunu üzereni basarak söylemeliyimki şuanki başarısızlık herkesinde rahatlıkla göreceği üzere oyucu kalitesinin düşüklüğünden dolayı değil, takım hüviyetini kazanamamızdan dolayıdır. Şimdi bu transferin Cem hocanın onayı ile yapıldığını düşünmüyorum tamamenn yönetici insiyatifidir büyük ihtimalle. Buradan yöneticilerimize seleniyorum sürekli yeni oyuncular getirip geleceğimiz gençlerimizi harcanma noktasına getireceğinize takım olama yolunda adımların atılması için birşeyler yapsaydınız keşke ne bileyim yemek olur oyuncuların birarada aktivite yapmalarına olanak sağlamak olur bişeyler olur muakkak.

Hayırlı uğurlu olsun kalitesi tartışılmaz bir isim daha aldık ama mühim olan bunların sentezini doğru yapmak biraz mücadele etmek VJ ve Sofia'da gelince bu ruhumuzu yiine alırız diye düşünüyorum.

Vj gelecekse işler biraz karışır.

Ama bu transferin yapılmasında en önemli etken Tuğba ve Esra'dır.

Diyecek bir şey yok o zaman inşallah Şaziye nin takıma takım olma yolunda katkıları olur, ama bu Yaso'ya yazık edildiği gerçeğini değiştirmez. Demekki Cem hocanında anlayışında yanlışlıklar var tabi benim görüşüme göre.

çoğu kimse olumsuz görüş bildirdiyse bu transfer çok yararlı olacaktır.çünkü forumda hangi oyuncu övülse o kişiden pek bi yarar sağlayamıyoruz.diğer sevindirici olaysa yapılan transferden sonra rakiplerimizi küçük görmekten ve alaycı konuşmalardan vazgeçmişiz.

kim ne derse desin gereksizde olsa kötü bir oyuncu değil, kalitesine falan kimsenin şüpheyle baktığı yok. ama takıma ne derece faydalı olacak onu göreceğiz. en büyük iş cem hocada. elinde bu kadro olupta şampiyon olamayan kimseyi döverler valla. birilerinin gideceği muhakkak seimone un sözleşmesi yanılmıyorsam 1 yıllık seneye elimizde tutabilirsek büyük başarı olur.

Cihan Alpay' Alıntı:
inşallah TAKIM oluruz.... hoşgeldin bu formayı giyen, giyecek olan herkes gibi değerini bilmen temennisiyle...
(geçmişte şöyleydi böyleydi diyen arkadaşlar için sadece basketboldan değil her branştan formamızı giyen sporcu örnekleri vereyim...levent topsakal-ayhan akman- ve altyapımızdan yetişmeyen ama ''formamızı taşıyan''onlarca sporcuyu nasıl sahiplendiysek onu da sahiplenicez.cahil cühelaca yorum yapmadan düşünerek konuşun mümkünse)

Adı üstünde yorum yapıyoruz...yani kendi fikirlerimizi paylaşıyoruz...Bunlarda bizim ŞAHSİ fikirlerimiz...Yorumun cahilliği olmaz...Master konumunda biride gelse yapacağı yorumda yanılabilir...Saygılar