Şaziye İvegin

Bence kesinlikle kalmalı.Şu anda yerli olarak en iyi 3 numara kendisidir.Galatasaray taraftarı tarafından kabullenilmemesi doğal, bende ilk başta kuşkuyla baktım transferine ancak bu sezon gösterdiği performansla kalmayı hak eden ilk yerli oyuncu benim gözümde.

Viteckova ile mücadeleleri keyifli oluyor her zaman. Bugün için eline sağlık Şaz'ın. Herkes attığına bakıyor ama savunmada da ciddi gayret gösterdi.

öyle kritik yerlerde 3 lük attınki maçı resmen getirdin

İnşaAllah böyle devam edersin ablacım. Senin bu performansına o kadar çok ihtiyacımız var ki. Rabbim her attığını sayıya çevirsin inşaAllah...

Şaziye açıklama yapmış.

“Galatasaray’a yıllar önce ilk transfer olduğumda benden fedakarlık yapmam istenmiş, ben de kabul etmiştim. Şimdi karşılaştığım durum ise farklı çünkü iki ay önce üzerinde anlaşmaya vardığımız rakamdan çok düşük bir para öneriliyor. Bana bu teklif 2 ay önce yapılmış olsaydı, belki onun üzerinden konuşurduk. O tarihte bana gelen çok iyi öneriler vardı. Galatasaray ile anlaştığımı düşünerek görüşme yapmayı dahi kabul etmedim. Şimdi kadın şubesinde küçülme kararı almışlar. Bütün oyuncuların sözleşmesi devam ediyor, üzerinde konuşulacak sadece benim durumum var. Kulüpler yatırımı artırabilir, azaltabilir, bazı oyuncularla yeniden anlaşabilir, bazıları ile anlaşmayabilir. Bunlara saygı göstermek durumundayım. Ancak anlaştıktan sonra rakamın değiştirilmesini kabullenemiyorum.
Bu sorun bazıları tarafından benim anlaşmak istemediğim şeklinde algılanmış. Şunun bilinmesini istiyorum ki sorunun nedeni ben değilim ve oyuncusu olmaktan mutluluk duyduğum Galatasaray’da kalmak, Ekrem Memnun ile çalışmak istiyordum. Eğer bu gerçekleşmeyecekse benim dışımda gelişen nedenlere dayalı olacaktır”

Haberin giriş kısmında sözlü olarak Galatasarayla anlaştığı şeklinde bir ifade var. Şaziye kariyerinin kalan kısmında sözlü anlaşma yapmaz artık :)

Ekaterinburg'dan mı teklif varmış acaba Şaziye'ye?

Finaldeki fb serisinde ben hiç beğenmedim Şaziye'yi. Üçlük deniyor ama yüzdesi o kadar da yüksek değil. Benchte rotasyon açısından faydalı olabilir. O değil de bizim daha winner bir oyuncumuz yok. Wauters da gitti. Ekrem Hoca Alba'dan faydalanmayı beceremiyor. Formda bir Alba'nın yanında Cappie falan hava gazı kalır. Küçülmenin nedenini de anlamış değilim. Yazık.. Şubeye sahip çıkan kimse yok ki.. Murat Özyer, Burçin Badem, Özge Alev, Müge Erdem.. Hiçbiri gerekeni yapmıyor, yapamıyor maalesef. Keşke Hakan Üstünberk olsaydı..

Şaziye konusunda Alba'yı neden konuşuyoruz.Alba Torrens konusu ayrı.Şaziye ve Alba'nın da bu takıma kattıkları ayrı.Maalesef yerli olarak Maya Moore vardı da bizmi Şaziye diye ısrarcıyız ki gitse doğru düzgün bir tane 3 numara yok yerli olarak Şaziye kalitesinde.

Sözleşme konusunda oyuncu haklı gibi duruyor bence açıklama doğruysa daha önce anlaştıktan sonra takımda sadece Şaziye'ye maaşını düşür deniliyorsa bu saçmalık oluyor ki diğer yerlilere verilen paralar ortadayken.

Ummc mi istemiş falan denilmiş kim istermi bilmiyorum ama çok değil 4 yıl önce Bu Ummc'den çok daha güçlü kadrolarda yer aldı.

Oyuncularımız maalesef bizim sandığımız kadar kötü değiller sürekli yabancı aşığı olmakta iyi birşey değil.

Kadın haklı bir rakamda anlaşıp daha sonra biz küçülüyoruz hadi dersen kabul etmez ya çok merak ediyorum bu kız ne kadar alıyordu da ne kadar teklif edildi ? Taurasi bile 650 bin aldığına göre max 250 bin alır bu oyuncu yazıktır 3 5 kuruş için yapılan ..

Şaziye ntvspora açıklama yapmış ' Avrupa' dan teklif var bu sevindirici ama ilk tercihim Galatasaray anlaşmaya yakınız umarım anlaşır 'demiş . Anlaşılması lazım ki ikinciliği garantileyelim !

Şaziye 450 bin lira istiyormuş.

Önerdiğimiz rakam ise 320 Bin liraymış.Umarım anlaşma sağlanır ihtiyacımız var çünkü en azından eldeki kadro tutulmalı.