Şaziye İvegin

Kredin zaten çok değil bu taraftarda,eğer gerektiği gibi mücadele edip katkı yapmaz isen ilk yarı sona ermeden değişik tepkilerle karşılaşabilirsiniz hanımefendi.Sırf parçalının hatrına biraz şans verelim diyorum ama sende bunu kıymetini bilmelisin.Dediğim gibi fazla kredin yok.Ya elinden gelen herşeyi yapar en üst düzeyde katkı verirsin,yada bu diyardan devre arası gelmeden gidersin!

Hala laf edin abi hala edin. Kupayı kutlamaktan daha çok seviyoruz eleştiri yapmayı.

Kredin zaten çok değil bu taraftarda,eğer gerektiği gibi mücadele edip katkı yapmaz isen ilk yarı sona ermeden değişik tepkilerle karşılaşabilirsiniz hanımefendi.Sırf parçalının hatrına biraz şans verelim diyorum ama sende bunu kıymetini bilmelisin.Dediğim gibi fazla kredin yok.Ya elinden gelen herşeyi yapar en üst düzeyde katkı verirsin,yada bu diyardan devre arası gelmeden gidersin!

Kim yollayacak, siz mi?

Eğer o şekil bir yetkiniz yoksa ve bunu taraftar olarak söylüyorsanız sürekli taciz halinde olmak fayda getirmeyecektir. Şaziye ne yapması gerektiğini biliyor, yapıp yapamadığının da kararını teknik heyetimiz ve yöneticilerimiz verir sene sonunda.

Bu toplu linç girişiminde sergilediğiniz kollektif bilinç ilerisi adına umut verici.:D

Şaziye'yi bir kişiyle tartışabilecek kadar dahi değerli görmüyorum,ondandırki ben diyeceğimi dedim deyip kenara çekilme yolunu seçiyorum.Ha buna Tutku dahil değil tabi,orda çoluk çocukla uğraşamamak kavramı devreye giriyor.

Kendisi de Cumhurbaşkanlığı Kupası maçındaki röportajında söyledi,bu takımda sayı üretebilecek çok oyuncu var,yapacağı savunma ve bulduğu boş şutları değerlendirmesi kendisinin süresini belirleyecek.Kimsenin kendisinden istikrarlı şekilde çift haneli skorlar,4-5 ribaund-asist beklememesi gerekir.

Nilay Kızılok "Fenere koyanlar parmak kaldirsinda parmak kaldirip bayagi zipladi. Hatta Taurasi'ye de o tercume etti. Taurasi de parmak kaldirdi. "
Bir Fb'li olarak senelerce ekmegini yedigi ve ben bilmiyorum eger gercekten FB kongre uyesi ise yonetim gerekeni yapmalıdır. Bir oyuncu gittigi takıma max. katkıyı vermek icin elinden geleni yapmalıdır cunku bunun icin para alır.
Butun oyuncuların yapması gereken budur ayrıca bu hareketleri yaparken dikkatli olmak gerekir yarın ayrılmak zorunda kalırsınız ve transfer olacagınız zaman bunlar karsınıza cıkar. Ayrıca size emeginizin karsılıgını veren klube bu sekilde davranmak hic hos ve dogru degil gecen sene hic verim vermedi ve bana gore aldıgı parayı hak etmedi buna ragmen bu davranıs olmadı.

bu taraftar derken kimden bahsediyorsun Alim? nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsun? yorumlarını yazarken kendi adına yaz lütfen. Galatasaray taraftarı adına, kafana göre genelleme yapamazsın. yoksa sen kredi uzmanı mısın? gerçi daha yeni üyesin ama sen herhalde Taurasi alındığı zamanda "bu dopingciye GS forması yakışmaz" yorumu yapmışsındır. tamam, saçma da olsa yaz ama sadece kendi adına fikir beyan et. benim ve diğerlerinin ne düşündüğü konusunda kendi kendine karar verme lütfen...

Nilay Kızılok "Fenere koyanlar parmak kaldirsinda parmak kaldirip bayagi zipladi. Hatta Taurasi'ye de o tercume etti. Taurasi de parmak kaldirdi. "
Bir Fb'li olarak senelerce ekmegini yedigi ve ben bilmiyorum eger gercekten FB kongre uyesi ise yonetim gerekeni yapmalıdır. Bir oyuncu gittigi takıma max. katkıyı vermek icin elinden geleni yapmalıdır cunku bunun icin para alır.
Butun oyuncuların yapması gereken budur ayrıca bu hareketleri yaparken dikkatli olmak gerekir yarın ayrılmak zorunda kalırsınız ve transfer olacagınız zaman bunlar karsınıza cıkar. Ayrıca size emeginizin karsılıgını veren klube bu sekilde davranmak hic hos ve dogru degil gecen sene hic verim vermedi ve bana gore aldıgı parayı hak etmedi buna ragmen bu davranıs olmadı.

O hareketi yapmasa fenerli olduğundan yapmadı derdiniz, ne diyeyim ki şimdi. Gerçi pardon siz fenerlisiniz o yüzden demezdiniz ama burada başkaları derdi Şaziye parmak kaldırmadı diye...

Ummc maçında en tecrübeli yerli oyuncumuz olarak çok iş üşüyor kendisine..Artık bu maçta boş şutları ve ceza şutlarını sokmalı..

Kendini kanıtla artık bize,haydi tam zamanı Şaziye!!!

olmayan nedir yahu?
elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıyor işte,ne yapmasını bekliyorsunuz?
her maçta 5te 5 üçlük mü sokması lazım olması için ..
ekaterinburg gibi bir takıma 20 atmışız,prince olmadan .. o da bu oyunun bir parçasıydı işte daha ne yapması lazım .

olmuyor ne yazık ki. bir denedik iki denedik olmuyor. sezon sonu bekleyeceğiz olacak mı diye , umarım olur.

O olmayan nedir acaba?
Sahada olan herkes şu ana kadarki bütün maçlarda yüreğini ortaya koydu, elinden gelen bütün gayreti gösterdi.
Şimdi olmayan nedir söyler misiniz?

Şaziye'ye karşı hala ön yargılıyım. Bu mücadelesini sene sonuna kadar yansıtırsa anca ikna olurum, derseniz anlarım da bu yorum oldu mu şimdi?

Ne Işıl, ne Şaziye ne de bir başkası. Takımda şu anda laf yemeyi hakedecek hiçbir oyuncu yok. Her biri aslanlar gibi mücadele ediyorlar..

Şaziye kendisinden bekleneni yaptı yine.Tıpkı Işıl tıpkı Bahar tıpkı Gülşah gibi.Ama suç kesinlikle onlarda değil.Suç onları bu takımda oynatanlarda ve yetersiz olduğu halde forma öpme gibi basit şovlara aldanan taraftarlarda