Şaziye İvegin

Saziye,Sariye,Matic ve Ceyhun hocaya tum ekibiyle beraber tesekkur edip yollar ayrilmali.Antrenorsuz ve bu oyuncular oynamadan basari sansi cok daha yuksek.Cem Akdag bu takimi Euroleague sampiyonu yapar.

Ya arkadaşlar allahan şu kıza çizilmiş bir oyun vardı da boş şutları mı kaçırdı ya da gülşaha ya da ışıla ne oluyor ne bu linç girişimi ?

Şaziye'yi eğer geçmiş sebebiyle eleştiriliyorsa farklı ama sayı atamıyor diye eleştirilmesi yanlış Şaziye kendi şutunu yaratan bir isim değil ona oyun çizilir o da en iyi yaptığı iş boş üçlükleri sokar ama oyun çizilmediğinden şut atamıyor ve bu yüzden eleştiri alması bence yanlış..

Kesinlikle katlyrm su an saziye dahil hangi yerli oyuncudan katki alacak sistem var allah askina.hepsi mudafa yapiyor hucumda sadece figuran rolundeler buda karsi takimin mudafasini kolaylastiriyor.

Bugunku Aistes macinda tum yerliler sorumluluk aldi ve sorumluluk verildi,ozguvenlerini kazanmak icin onemli adim attilar bence.Oldukca iyi mucadele etti ve mudafa gayretini saha ici 4/4 isabet 9 sayi 3 rib ile hucumdada vermesi onemli.Diger maclardada sayi olmasada tesebbuse devam etmeli mutlaka.Saziye ,Isil ve Bahar in katkisi cok onemli Avrupa ve Turkiye icin.Insallah uzerine koyarak devam eder.

Sakatlığı ne durumda acaba bilen var mı ? Fenerbahçe maçında rotasyonda en önemli isim . Benchden gelip esmerali ve birazda olsun cappie yi zorlamali . Diananin 40dakika sure alacağını dusunuyorum. Şaziyenin görevi guard bolgesine kayıyor biraz.

Bu kötü oldu ama sylvia-tina birlikte oynatılıp bahar 3e çekilirse eksiklik bi nevi kapanabilir.şaziyeninde bir an önce salonlara dönmesini diliyorum.

1 hafta yok ayağında ki sakatlıktan dolayı şimdi doğrulattım.

Şaziye problemin nedir anlamadım...Tamam boş şutları atamıyorsun 2 maçtır attıgın sayı 3 eyvallah ama Angelide savun be arkana top çarptırıp kolay sayı attıgınımı söyliyim angelin daha ilk adımda 1 metre gerisinde kalıp bos turnikelerimi sayıyım...sahada gibi gözüküyon ama ruhun başka yerde....

Şaziye problemin nedir anlamadım...Tamam boş şutları atamıyorsun 2 maçtır attıgın sayı 3 eyvallah ama Angelide savun be arkana top çarptırıp kolay sayı attıgınımı söyliyim angelin daha ilk adımda 1 metre gerisinde kalıp bos turnikelerimi sayıyım...sahada gibi gözüküyon ama ruhun başka yerde....

Ben ikinci maçta şaziyenin savunma yaptığını görmedim...

O kadar büyük koçumuz varki fenerin göremediği birşeyleri gördüki onu aldı.

Şaziye tamamen masumane bir gün gel baride Ataköy'ede birazcık savunma yapmayı,pozisyon almayı öğreteyim sana güzel ablacım.Şutunda hayır yok zaten 30 sayı fark attığımız maçta düzgün atarsın sen ancak bari savunma yap.

Ben acikcasi son yapilan yorumlara hic katilmiyorum,sene basinda kendisini bu takimda asla istemiyordum,Fenerliliginden girdim,ruhsuzlugundan ciktim.Kendisi beni inanilmaz mahcup etti,top kaybi yapti belki,zaman zaman bos sut sokamadi,ama yetenegi dahilinde maksimumunu verdi.Ben kendisinden sahsim adina ozuru bir borc biliyorum,katkilari icin de tesekkur ediyorum,umarim bizimle kalir bu Turk oyuncu kitliginda.

Takıma bakıldığında en başarılı isimlerin başında geliyor Şaziye. Hırçın ve hareketli savunması iyiydi ama kritik üçlükleri azdı bu sene Ceyhun onu da köreltti. Son maç artık varıyla yoğuyla savaştı lokum gibi 3lükler soktu ama Ceyhun yine kullanamadı onu. Ama seneye çok daha başarılı bir Şaziye bizleri bekliyor.

Umarım takımda kalır ilk başta ısınamamıştım ama sonlara doğru sorumluluk almaya çalıştı savunma yapmaya çalıştı sahada bir şeyler yapmaya çalıştı .

Şaziye'nin gelişi Ceyhun hocanın -asi oyuncuları yollıyayım, ensesine vur ağzındaki lokmayı al tarzı itiraz etmeyen oyuncuları takıma toplıyayım ki idareyi ben alayım- düşüncesinin ürünüydü. Bu yüzden Tuğba gönderildi mesela. Gerçekten de ŞAziye ona verilen göreve odaklanan, işini yapmaya çalışan, çalışkan iyi bir profesyonel. Ben bu sene GS'da olduğu için mutluydum. Fİnal serisinde de onun oynamasının takımı bir basamak yukarı çıkaracağını hep söyledim. Son maç maç öncesi ona da söyledim ona güvendiğimi. Olmadı alamadık maçı ama Şaziye iyi oynadı. Seneye takımda olmalı kere olmalı diye yazdığım yerli oyunculardan birisi kendisi. Ki sınırsız yabancı hakkımız olsaydı da kadroya kesinlikle alacağım biriydi Şaziye. Kadın basketbolda transfer dönemi, sezondan daha uzun ve bekleyip göreceğiz kalacak mı.