Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

Işılla beraber yıldızımız olacak Seimone. Taraftara ısındıkça her maç daha fazla coşacaktır.

En aşşağı 35 sayı bekliyorum.30 dan aşşağı atarsa basketbolcu olarak saymam.Tabi bu espiriydi ama baya basket atacağını düşünüyorum açıkçası.

Gökce Başaran' Alıntı:
Çok bacak kıracak çok.
B_21fec169091d4eef8a601f5d43ecd79a.jpg

Anlaşılan kırmaya yavaş yavaş başlamış :)

Galatasaray Maça Hazır!

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe'yle yapacağı maç için bu sabah Ankara'ya giden Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, günün tek idmanını Atatürk Spor Salonu'nda yaptı.

Saat 16.00'da başlayan ve sakat olan kaptanımız Vickie Johnson dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenman iki saat sürdü.

Bu antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, 18:30'da otele döndü ve akşam yemeğinin ardından maç saatini beklemeye başladı.

4,periyotta fazla oynatmadı Cem Hoca yoksa 35 sayı yapardı...

Ya Allahım bu ne yetenek, bu ne sevimlilik, bu ne mükemmellik.Seimone sana tapıyorum.Aslanım hele o oley çektirişin.Neyse ya ona olan sevgimi burda anlatmaya kalksam...

muthıss bır transferr gercekten bır nba yıldızı gıbı oynuyor top elıne o kadar cok yakısıyor ki ben izlerken hayretler içersinde kaldımm cok ama cok canlar yakıcakkk

Maç içerisinde Augustus'un seriye bağladığı bir bölüm vardı.O bölümde kardeşim abi bu erkek mi diye sordu koptum orada ...Bizim erkek takımda da bu misyonu yavaş yavaş Gurovic üstlense iyi olacak hani :) ;)

Bu kız bu takımı çok sevdi. Takım arkadaşlarını, yöneticilerini, hocalarını, sağlıkçısını, taraftarını v.s v.s. En kilit nokta bu. Ruhu bu takıma dahil olmuş belli. İşte yapılması gereken buydu. O yumruğu sıktı ya maçta basket faulden sonra etrafına saldırdı ya orada maçı kimin kazanacağı belli olmuştu zaten.

Eğer böyle giderse ( para sounu olacağına inanmıyorum) Augustus'u yıllar boyunca bu forma ile izleyebiliriz.

Gökce Başaran' Alıntı:
Eğer böyle giderse ( para sounu olacağına inanmıyorum) Augustus'u yıllar boyunca bu forma ile izleyebiliriz.

Ahh ahh keşkee şuan bu rüya sona ercek diye korkuyorum yemin ederim.KEşke hiç gtmese hep kalsa bizimle.

Biri Seimone'ı durdursun... Gerçekten çok sevimli ve cana yakın. Umarım seneler boyu bu takımın formasını giyer.
Tolga Kaplan' Alıntı:
Pondexter 'dan iyi mi ne:)
Önder Abi Augustus'un insanlığı, sevecenliği, o gülümsemesi yeter. Pondexter'ın suratı aklıma geldikçe :?