Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

Son periyotta top kullanmadan 23 sayı yapması inanılmaz ki daha henüz tam olarak alışmadı. Augustus inanılmaz büyük bir kazanç. Umarım önümüzdeki senelerde de takımda tutulur.

Augustus yere filan atlıyor. Wnba de bile bu kadar savaştığını görmedim izlediğim maçlarda.

Şu bir gerçekki Augustus çok mutlu ve burada kalmak için her geçen gün biraz daha can atacaktır. Umarım kalırda.

Bunu sağlayan herkese büyük teşekkür.

Tolga Kaplan' Alıntı:
Ayrıca cok sempatik yahu degil mi ? :)
Hemde çook sempatik :) kendini top için yere atması ve taraftara oley çektirmesi bitirdi beni çok özverili oynadığını ve çok sıcakkanlı olduğunu öğrendim

23 # Seimone Augustus

SEIMONE AUGUSTUS
Forvet

Doğum Tarihi 1984-04-30
Geldiği Takım Minnesota Lynx
Giriş Yılı 2008
Boyu 183

Kariyeri
2002-06 Louisiana State University
2006-08 Minnesota Lynx

İnsan Seimone'i değil. Formasını gitmeden almazsan moralmen çökerim. Artık tüm girişlerimi yapmam lazım. :)

foruma ilk mesajım olarak anlamlı bir payşlaşım yapmamlazımdı o fırsatı bana seimone augustus werdi!!!
son dakikadır...az once seimone augustus facebookta bi guruba üye oldu açıkçası ben cok şaşırdım acaba yanlışmı gördğm dedim ama dogru...
gurubu buraya yazarsam biliyorum ilk mesajda atılırım...hemde kimse inanmaz o yüzdende ıspatlayarak resim koyuyorum :) :) :)

yorumsuz!!!

cok az gurubu üye ve bunlarda biride bu!!!kim ona bunu anlatmış nasıl bulmuş anlamı nedir biliyomu bilmiyorum ama ben şok oldum :) ;)

murat cesur' Alıntı:
foruma ilk mesajım olarak anlamlı bir payşlaşım yapmamlazımdı o fırsatı bana seimone augustus werdi!!!
son dakikadır...az once seimone augustus facebookta bi guruba üye oldu açıkçası ben cok şaşırdım acaba yanlışmı gördğm dedim ama dogru...
gurubu buraya yazarsam biliyorum ilk mesajda atılırım...hemde kimse inanmaz o yüzdende ıspatlayarak resim koyuyorum

yorumsuz!!!

cok az gurubu üye ve bunlarda biride bu!!!kim ona bunu anlatmış nasıl bulmuş anlamı nedir biliyomu bilmiyorum ama ben şok oldum :) ;)

Seimone bildigim kadarıyla türkce daha bilmiyor heralde ısıl falan üye yaptı :) aferim dogru yoldasın Seimone ;)

Re: Seimone Augustus Galatasaray 'da

Pondexter'a söverken tahrik ediyor diye,pek hoş olmamış bence,şahsi fikrim tabi.

Re: Seimone Augustus Galatasaray 'da

Seimone için bir pankart hazırlasak.

Şöyle "BABY FACE KILLER" yazan bir pankart belki üstünde de bir resim...