Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray 'da

Daha sanırım oyunun %50,60 ile oynadı fb macında türkiyeye takıma alıstıkca formuda cok daha fazla artıcaktır vede sanırım .Final serisinde fb ile karsılısıcaz ozaman bu maclarının önemini cok daha iyi kavrayıp cıkıcaktır maclara ozaman karsı takımın halini düsünmek istemiyorum !!!1

Bir maçla oyuncuya pankart yapılmaz. Sonra pankartı yakar hırsını alamazsınız :)

Hem de bunca emeği olan insanlara ayıp değil mi.

Bir maç nedeni ile pankart yapalım demedim ki ben. Baby face killer lakabını çıkarttığım zamanda bu aklımdaydı.

Diğer oyuncular içinde yapılabilir. Yapılmalıdır da. Hatta bence t-shirt bastırılmalıdır. Bu sitenin büyükleri işe el atmalıdır.

Bu durumda bu takıma kimse ayıp yapmaz zaten kimse merak etmesin.

Pankartı hakeden insanlara yapılsın . Sonra yapılsın. Kıdemle bu işler. Elin Amerikalısına pankart nerden çıktı şimdi bir maçla :)
Sonra ters teper..Pankartın üstünde tepinirsin Gökçe. Tecrübeyle sabittir :))))

Re: 23 # Seimone Augustus

çok kaliteli bir oyuncu..
Augustus u takımımıza getirenleri tebrik etmek lazım,, çok doğru bir secim ;)
Işıl Alben'le cok güzel uyum sagladılar..
Hep birlikte bütün kupaları kaldırırız..

Augustus G.Saraylıları coşturacak

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Seimone FIBA Avrupa Kupası'nda şampiyonluk şanslarının yüksek olduğunu söyledi.
Galatasaray Kulübü'nün resmi yayın organı Galatasaray dergisinin Aralık sayısında röportajı yayınlanan Augustus, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde (TBBL) güçlü takımların olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Bize ne durumda olduğumuzu gösterme şansı veriyorlar. FIBA Avrupa Kupası'nda finale doğru bizim seviyemize yakın ya da seviyemizde takımlarla karşılaşarak hazırlanmış olacağız. FIBA Avrupa Kupası'nda şampiyonluk şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.''

Önümüzdeki WNBA sezonunda eski takımı Minnesota Lynx'te oynayacağını ifade eden Augustus, WNBA'den sonra tekrar Galatasaray'a gelmek istediğini dile getirerek, ''Galatasaray'da kalmayı planlıyorum. Kulübüm de isterse burada olurum. Burada takım arkadaşlarımı ve taraftarın yarattığı atmosferi çok sevdim. İlerleyen yıllarda İstanbul'da olmaktan keyif alacağımı hissediyorum'' ifadelerini kullandı.

Augustus, TBBL'de ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye yenildikleri karşılaşmada ritmini bulamadığını anlatarak, ''Umuyorum ki bir sonraki Fenerbahçe maçı bambaşka olur. O maçta daha iyi olacağım'' şeklinde görüşlerini aktardı.

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Semih TİYANŞAN":2fdw1pok]ohh bee büyük ihtimalle seneyede bizimle.
İnşaallah Semih inşaallah.Bu arada benim Seimone'a büyük bir sempatim var 8)[/quote:2fdw1pok]

Sempatisi olmayan yok ki be kardeşim hepimiz çok seviyoruz:Dü

Seimone augustus bu kadar kısa sürede kalma kararı aldığına göre bizim teknik ekibimize teşekkür etmemiz gerekiyor.3 ay gibi kısa bir sürede wnba en iyi şutörlerinden olan birisini buraya bağlamak hiç o kadar kolay bir şey değil.Cem hocadan,masörüne Mihriban hanım'dan oynayan kadrodaki bütün basketçilerimize kadar hepinize bu teşekkürü bir borç biliyorum.

WE LOVE YOU BABY FACE KILLER

Mustafa Hasyiğit' Alıntı:
Seimone augustus bu kadar kısa sürede kalma kararı aldığına göre bizim teknik ekibimize teşekkür etmemiz gerekiyor.3 ay gibi kısa bir sürede wnba en iyi şutörlerinden olan birisini buraya bağlamak hiç o kadar kolay bir şey değil.Cem hocadan,masörüne Mihriban hanım'dan oynayan kadrodaki bütün basketçilerimize kadar hepinize bu teşekkürü bir borç biliyorum.

Taraftara da teşekkür etmelisin...
Seimone'da söylemiş Galatasaray Dergisi'nde taraftarın yarattığı ortamı çok sevdim diye.
Zaten Ankara'da ki Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında ilk maçı olmasına rağmen bize oley çektirmesi taraftarı çok sevdiği anlamına geliyor.
Bana öyle geliyor ki Seimone bu takımda uzun yıllar kalacak...

Seimone'u izlemekten çok zevk alıyorum çok bilinçli oynuyor üst düzey sağlam bi oyuncu...
Umarım daha fazla kalır.
Boşuna ilk sıradan draft edilmemiş.

Sefa Kadakal' Alıntı:
[quote="Mustafa Hasyiğit":1q3pm8na]Seimone augustus bu kadar kısa sürede kalma kararı aldığına göre bizim teknik ekibimize teşekkür etmemiz gerekiyor.3 ay gibi kısa bir sürede wnba en iyi şutörlerinden olan birisini buraya bağlamak hiç o kadar kolay bir şey değil.Cem hocadan,masörüne Mihriban hanım'dan oynayan kadrodaki bütün basketçilerimize kadar hepinize bu teşekkürü bir borç biliyorum.

Taraftara da teşekkür etmelisin...
Seimone'da söylemiş Galatasaray Dergisi'nde taraftarın yarattığı ortamı çok sevdim diye.
Zaten Ankara'da ki Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında ilk maçı olmasına rağmen bize oley çektirmesi taraftarı çok sevdiği anlamına geliyor.
Bana öyle geliyor ki Seimone bu takımda uzun yıllar kalacak...[/quote:1q3pm8na]

Doğrusun zaten bu sinerji taraftardan takıma sirayet ediyor.Taraftarı ilk başa koymam gerekiyordu haklısın uyardığın için sağol